Çok canımız yanıyor ( Başın sağolsun Gürsu ailesi ) :(

Başlatan mehmet yılmaz, 02 August 2009, 15:52:29

« önceki - sonraki »

gozgoz yýlmaz

Nasıl bir makus yazı imiş bu böyle? Birisi bir film senaryosu yazsa ve bir ailenin başına bu kadar çok acıyı verse, "böyle senaryo mu olur, abartmışsın" denir. Ama bu bir gerçek! Allah'ın dediği olur ve bence bu dünyada gazabını gösteren Cenab-ı Hak o aileye ahirette rahmetini gösterecek, mükafatını esirgemeyecektir.

Çok kötü bir durum hakikaten, moralim büsbütün bozuldu...

beşnumara

ALLAH o aileye nasıl sabır vermiş? anlamak mümkün değil.hele bu zamanda bir de evlat acısı bunun üzerine yetmedi torunu damadı... Ahirette nasıl mükafatlandırılacağı aşikar annemizin ve ailesinin :'( heralde hala kayıp diğerleri. ölüm ayrı kayıp ayrı.orası da var. neyse ben fazla uzatmayayım :(

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Bugün bu haber tüm samsunsporluları derin yasa boğdu.hala kalbim acıyor.tekrar dan ALLAH rahmet eylesin.mekanları cennet bahçelerinden bir bahçe olsun inşallahım

bengülü

bu haberi duyunca şok oldum allah ana babaya sabır versin çok zor olur evlat acısı kimsenin başına vermesin Çok kötü bir durum hakikaten moralim büsbütün bozuldu dünyalar kadar tatlı bir çocuk müjdat dayısının kopyası gibi Allah Rahmet eylesin mekanınız cennet olsun ..

kerem55

Gerçekten insanın dili tutuluyor, Allah başta acılı anne babasına, bütün yakınlarına sabır versin.

Allah rahmet eylesin.

veis

dün haberi adıgımda çok üzüldüm.aileyi ziyarete gitdigimizde bizimle ilgi ve alakaları gözlerimden gitmiyor helede küçük müjdatı sarıp öptükden sonra ölümü beni inanılmaz yıkdı.anne ve baba yaş itibari ile 80 yaşında ama zaten 2 evlat acısı geçirmişler üstüne bu facia çok kötü oldu.allah mekanlarını cennet eylesin.tek tesellimiz müjdatımızın yanında olmaları.

celebi

Allahım bu nasıl bir şeydir senin yazdığına amenna ancak insanoğlu yanıyor işte. Rabbim sen anne ve babasına sabırlıklar ihsan eyle

berkay55

bu ne talihsizlik böyle o kadar güzel şirinde bi anne baba ama nedendir başlarından acı sıkıntı eksik olmuyor Allah sabır versin

ali ihsan

Alıntı yapılan: samsuni - 02 August 2009, 22:41:06

Ah be Müjdat
Minik çocuk, sarı saçlı çocuk
İki Müjdat çok mu geldi bu aleme?
O minicik ellerinle dayının elinden tut Cennette...

:( :( :(

:(  :(  :(

King Of The North

maraton

SSBiz Gençlik

Allah Rahmet eylesin. Yakınlarına yarabbim sabır versin... :'(

Ben Ofosu

bazı insanlara kader acımasız davranıyor . Müjdat'ın kardeşi de vefat etmişti yanlış hatırlamıyorsam , şimdi de ablası ve minik yeğeni  :'( :'(

Allah geride kalan aile fertlerine sabır versin , başımız sağolsun ..

Ertuğrul Sağlam

Keşke bu resmi koymasaydınız insanın içi parçalanıyor. nekadar güzel ve şirin bir çocukmuş Cenab-ı hak herşeyin en iyisini bilir ama bir söz vardır ölüm hiç yakışmadı Minik Müjdat'ada öyle ölüm hiç yakışmadı ama ne söylesek boş geride kalan Teyze ve Amcamıza Allah gani gani sabır versin  :-[ :-[ :-[