Transfer Tahtasını Ne Zaman Açacaksın Yönetim?

Başlatan mehmet yılmaz, 29 July 2009, 22:59:59

« önceki - sonraki »

emre

Alıntı yapılan: samsunspor_5555 - 03 August 2009, 15:58:13
evet facebooktada yazmş samsunsporun grubu.tahtamız açıldı diye hayırlı olsun diyorlar.bıktık bu haberlerden.gerçeklik payı varmı

facebook taki samsunspor grubununda bizim siteyi takip ettiğini ve haberleri buraya göre yazdığını tahmin ediyorum..ve benım görüsüm transfer tahtası acıldı ama söylemiyorlar,hersey bunu gösteriyor ya da biz öyle görüyoruzz..

bengülü

bende haberi facebook'tan okudum doğrumu yalanmı bıktık tahtadan artık açılacaksa açsınlar

kuzey55

Alıntı yapılan: bengülü - 03 August 2009, 16:00:49
bende haberi facebook'tan okudum doğrumu yalanmı bıktık tahtadan artık açılacaksa açsınlar

tahta açılma işi 1 günlük birşey.amaç lisans çıkarmak yani son gün açılsa bile olur.önemli olan belirlenen hedef ve alınacak futbolcular.yönetim bu konuda biraz ağır davranıyor.belki de süper ligden kiralık veya kadro dışı oyuncu bekliyorlar.yani tahta konusunu bizler kadar ciddiye almıyolar.çünkü futbolcuyu aldıktan sonra tahta işi kolay diye bakyolar.inş beklediğimize değer...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

03 August 2009, 16:41:08 #378 Son düzenlenme: 03 August 2009, 16:44:20 Bir Sevdadýr Samsunspor
Bu haber kesin mi şimdi.ona göre yorumyapacağız.şaşırdık kaldık.futbolcularla uğraşırken birde menejerleriyle de uğraşıyoruz.iyi para verirlerse satalım derken onu sat bunu sat yerine adam alma.o zaman kim çıkıp oynayacak sahada.kadro genişliği mi var bilmediğimiz.iyi para verseler ne olacak sanki bu para kendi ceplerine yetmez ki.bir de tahta olayı teraneye döndü.lig başlasa da bu tahta olayını mecburen kapatsak.

Baskent_Samsunspor

cezayir55

kardesim acildi mi acilmadimi acildiysya yonetim niye gizlesin

Ollivanders

Alıntı yapılan: cezayir55 - 03 August 2009, 18:25:46
kardesim acildi mi acilmadimi acildiysya yonetim niye gizlesin

peki sunu sana sorayim acilmasaydi neden futbolcular yollasin veya kulup bulunmasi istensin?

Bence yonetim taraftari uyutmaya calisiyor bu zamana kadar transfer tahtasi arkasina gizlenen yonetim bundan sonrada acilan tahtayi gizlemek icin boyle bir yalan soyluyor olabilir .çünkü taraftarlarin transfer tahtasi acildi haberinden sonra istekleri artacaktir. Bu krkudan acildiğini soylemiyorlar ... Tahminim bu yonde

cezayir55

ama cikip paramiz yok transfer yapamiyoruz derlerse kim ne diyebilirki onlara

Kais

sanırım artık açıldı tahtamız?doğrumu.

beşnumara

sağ beke tolga geliyor hazır olun :D bu sene çok sövecez çok

KocumVolkan

Alıntı yapılan: beşnumara - 03 August 2009, 18:54:00
sağ beke tolga geliyor hazır olun :D bu sene çok sövecez çok

hangi tolga ?? tolga doantez deme be düşüp bayılırım :D

beşnumara

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 03 August 2009, 18:56:16
hangi tolga ?? tolga doantez deme be düşüp bayılırım :D
ona herkes bayılıyo :D sergio ramos ya ;)

alperen

tolga dogantez i alcaklarına bizim cumartesi oynadığımız kadrodan bi defans beğensinler daha iyi..bizden birini alsınlar hemde çıkar aslan gibi savaşır çünkü biz gerçek SAMSUNSPORLUYUZ

havzalı55

şimşek_55

Samsunsporun oncelıgı   yonetım kurulunun onundekı  tahtanın  acılıp  kulubun  basına futboldan anlayan bır baskanın gelmesının  saglanmasıdır. Transferın  onundekı  tahta  sadece  bır sehır efsanesıdır.