Transfer Tahtasını Ne Zaman Açacaksın Yönetim?

Başlatan mehmet yılmaz, 29 July 2009, 22:59:59

« önceki - sonraki »

beşnumara

sadece55

Biz Bu sene Transfer başlığını unutalım kilitlesek mantıklı sanırım

s_uzunkaya

yönetim "aç aç" çılara döndü... hep beraber bi tempo tutalım belki açarlar....
AÇ AÇ AÇ AÇÇ AÇÇÇ

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Çok adrenalinli bir hayatımız oldu bank asya ligine düşeli.heyecan stres üzüntü sevinç hepsi bizde bedava yani ;D

alperen

alperen

açılsa nolur açılmasa nolur..açıldı diyelim kim gelcek caner sinan bizim bunlara ihtiyacımız yok bunlar haricindede oyuncu alıncana inanmıyorum ben..bu yönetimle bu kadar..hiç açıldımı açılmadımı diye heyecanlanmaya gerek yok.. :-\

beşnumara

sol beke sinan  gelecekse hani gazetelerde yazıyor ya hakan koçaslanı sol bekte deniyor hoca diye.yemin ediyom hakan geçsin sol beke :D o derece sinanı istemiyorum yani. belki binde bir de olsa türk futbolu bir sol bek kazanır ;)

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Tahta açılsa bile maddi sıkıntı yine en önemli gündem olacak.yani sonuç elimizdeki hamurlarla yola  devam.

Oflu

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 31 July 2009, 23:54:53
Çok adrenalinli bir hayatımız oldu bank asya ligine düşeli.heyecan stres üzüntü sevinç hepsi bizde bedava yani ;D

Hollywood filmlerine tas cikarir hayatimiz...  ;D

celebi

hala resmi birşey yok sanırım ama pazartesi birşeyyler olacak mı

Jnr.Serkan

böyle şeyleri yayınlamak yasakmı bilmiyorum ama aylar sonra ulusal bir spor gazetesinde samsunsporumuzla ilgili uzunca bi haber var
http://www.fotomac.com.tr/iki106.html

cezayir55

arkadaslar transfer tahtasinin acilacigi kesinlesmis su an acik degil haftaya pazertesiymis

alisan5516

benim anlamadığım bişi var bi maçta bu sinan kötü oynayınca biz ıslıkladık maratona dönüp el hareketi yaptı sonra hoca çıkardı o maçta kimse mi yoktu ondan sonra gitti şimdi ne yüzle geri dönecek ya tanju con u oynatırım yine bunu oynatmam arkadaş ya ne işi var bunun samsunsporda AYRICA serkan aykut böyle bi terbiyesizlikte yapmadı o niye giremiyo da bu giriyo ...

emre

Alıntı yapılan: cezayir55 - 01 August 2009, 10:42:54
arkadaslar transfer tahtasinin acilacigi kesinlesmis su an acik degil haftaya pazertesiymis

yav papatya falına döndü bu iş!!..
açılıyor,açılmıyor,acılıyor... ??? ::) ::)