Transfer Tahtasını Ne Zaman Açacaksın Yönetim?

Başlatan mehmet yılmaz, 29 July 2009, 22:59:59

« önceki - sonraki »

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: veis - 31 July 2009, 07:41:02
tahta açılmış ve pazartesi yürürlüge girecek.ya zaten sıkıntımız yok pazartesi olsun zaten kampda salı başlayacak ikin ci etaba başlayana kadar zamanımız var.ayrıca gelen 3 oyuncunun uyum sorunu olmaz zaten samsunda oynayan adamlar.hasanında geri dönmüş olması uyum sorununu ortadan kaldırıyor.2 de yabancı alınınca kadro genişleyecek.cenk işler işi ciddi ciddi konuşuluyor.kendisi sponsor destekli oynamak istiyor samsunsporumuzda.yani cenk parasını kulübe yük olmadan iş adamlarımızdan birisinden alıp oynamakdan yana ve bence çok da iyi bir hareket.hayırlısı bakalım.
kardeşim cenkin düşüncesi çok güzel ve samsunsporumuza faydalı olur.yani şimdi iş adamlarımızın vefa gösterme zamanı.köylüm galip öztürk e de çok yükleniyoruz ama galip abi cenke sponsor olsa tadına doyum olmaz o zaman bu haberin.zaten cenk in önce istanbula gidip galip ve talip beylerle görüşmesi onların sponsorluğunu düşünmesi anlamına geliyor.inşallah hayırlı olur.cenk bize gelirse çok iş yapar gerek tecrübesi gerek futbolculuğu ile.samsun kenti her şeyin en güzeline layık sadece başımızdaki Vurdum duymaz bürokratlar bu değeri bilmiyor yada önemsemiyor.

germencisse

Baskent_Samsunspor

ya beyler açıkcası benim sinan ve canere hiç içim ısınmıyor bu futbolcuların vurdumduymazlığı dün gibi aşikar taraftar olarak hiç ağırlığımız yok malesef onlar da yine laylaylom devam ederler zaten bize muhtaçlar diye açıkcası bu tahtanın açılması dahada karmaşık bir hal aldı bana göre

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Baskent_Samsunspor - 31 July 2009, 08:52:08
ya beyler açıkcası benim sinan ve canere hiç içim ısınmıyor bu futbolcuların vurdumduymazlığı dün gibi aşikar taraftar olarak hiç ağırlığımız yok malesef onlar da yine laylaylom devam ederler zaten bize muhtaçlar diye açıkcası bu tahtanın açılması dahada karmaşık bir hal aldı bana göre
kardeşim bizim transfer yapabilmemiz bu artistlere bağlı.yani şöyle düşün.transfer yaparsak bunlarda bonusu olacak transferimizin.pek makbul olmasa da katlanacağız.zannedersem caner kendine bir ayar vermesi gerek geldiğinde.burda kendisi hakkında yazılanları oluyor büyük ihtimal.herhalde ya rabbi şükür deneyecek ve adam olmaya çalışacak.ha onlar laylay lom devam etmekte ısrar ederlerse bizler de taraftar olarak  maçı yayınlayan tv nin bib sesi kullanacağı laylay lom sözlerle karşılık veririz onlara yani ;D

Baskent_Samsunspor

CriminaL

eldeki parayı en iyi şekilde kullanıp ucuz ama kaliteli oyuncular alınması lazım.forvet sol bek ve sağ bek'e takviye şart.eğer önceki dönemlerde ki gibi uçulursa seneye bu tahta yine kapanır.ayrıca eldeki parayı sonuna kadar kullanırsak sezon içerisindeki primler ve taksitler nasıl ödenecek orası da ayrı bir konu..tahtanın açılması güzel olur ama bizim fazla açılmamamız lazım.günü kurtarmak yerine ileriye dönük hesap kitap yapılması daha iyi

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Baskent_Samsunspor - 31 July 2009, 09:32:10
hay öyle bonusa  :)
evet işe yaramaz bonus bunlar.yani harcama yapamayız.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: CriminaL - 31 July 2009, 09:35:26
eldeki parayı en iyi şekilde kullanıp ucuz ama kaliteli oyuncular alınması lazım.forvet sol bek ve sağ bek'e takviye şart.eğer önceki dönemlerde ki gibi uçulursa seneye bu tahta yine kapanır.ayrıca eldeki parayı sonuna kadar kullanırsak sezon içerisindeki primler ve taksitler nasıl ödenecek orası da ayrı bir konu..tahtanın açılması güzel olur ama bizim fazla açılmamamız lazım.günü kurtarmak yerine ileriye dönük hesap kitap yapılması daha iyi
kardeşim eldeki para derken,zaten elde para falan olduğu yok.zaten tahsin kosif bey de bu yönde açıklama yaptı.tahta açılırsa iş adamlarımıza fedakarlık yapma görevi düşüyor.bizim alacağımız en fazla üç dört adam.her biri 300 bin tl olsa,yani dört iş adamımız bizim transferlerimizi gerçekleştirir.300
bin tl de bir iş adamına koymaz zannedersem.

alisan5516

doğru düzgün 3 transfer olsa ve futbolcuların parası adam gibi ödense biz her türlü çıkarız bizim elimizdeklr de kötü değil

celebi

dün sözüm ona arkadaşın birisi ile görüşüyoruz olanları anlattım eee o zamn biz çıkarız dedi süper lige

alisan5516

Alıntı yapılan: celebi - 31 July 2009, 09:58:22
dün sözüm ona arkadaşın birisi ile görüşüyoruz olanları anlattım eee o zamn biz çıkarız dedi süper lige

bence hiç zor değil süperlige çıkmak geçen wsene biz bu kadroyla ilk 6 dan bolu hariç hepsini yenmedik mi bi de takviyeler olunca ???

alperen

CENK bize gelirse İŞLER bence..galip baba bi el atsada halledilse mesele

beşnumara

Alıntı yapılan: yaramaz çocukkk - 31 July 2009, 11:43:51
CENK bize gelirse İŞLER bence..galip baba bi el atsada halledilse mesele
mesele galip öztürk de değil.o zaten destek veriyor.tüm sorun yzyde bityor diye biliyorum.

Yalnızca BİZ

Yönetim Tahta'nın resmi açılışı için hazırlık yapıyormuş? :o

beşnumara

havai fişekle kutlayacaklarmış heralde :D bir de çok büyük pasta yaptırıyorlarmış :P