Transfer Tahtasını Ne Zaman Açacaksın Yönetim?

Başlatan mehmet yılmaz, 29 July 2009, 22:59:59

« önceki - sonraki »

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: 35ama55 - 30 July 2009, 10:36:43
Bu haberi sadece Halk gazetesinden Y.Ziya Çakır biliyordu .. Bugünkü baskılarına yetişmemiştir diğer gazetelerin ..
dediğim gibi. Haber doğru olsun da varsın hiç kimse bir satır yazmasın.düşünüyorum da şimdi bir çıkıp bu haber yalan deyip sevincimizi kursağımızda bırakacaklar korkusu yaşıyorum hala

pitbul055

30 July 2009, 10:41:12 #106 Son düzenlenme: 30 July 2009, 10:42:48 pitbul055
Bu günlerin değerini bilip sevinelim.Çünkü bu yönetimle bu sevinç uzun sürmez.Yok destek bulamadık,yok hadefimiz ligte kalamak,yok topcular idmana çıkmadı,yok şu topcu kaçtı falan filan ağlamaya başlarlar.Bu yönetim durdukca nekadar açılırsa açılsın tahta 3 aya kalmaz yine başlar sorunlar.
Sonuç; son hafta avarajla ligde kalırız.Bu yönetimle bu bile başarı olur bence

Ollivanders

Alıntı yapılan: pitbul055 - 30 July 2009, 10:41:12
Bu günlerin değerini bilip sevinelim.Çünkü bu yönetimle bu sevinç uzun sürmez.Yok destek bulamadık,yok hadefimiz ligte kalamak,yok topcular idmana çıkmadı,yok şu topcu kaçtı falan filan ağlamaya başlarlar.Bu yönetim durdukca nekadar açılırsa açılsın tahta 3 aya kalmaz yine başlar sorunlar.
Sonuç; son hafta avarajla ligde kalırız.Bu yönetimle bu bile başarı olur bence

iyi de ustad baska bir aday varda biz bu yonetimi mi seçtik...? evet biz bu kadar basiretsiz bir yonetim gormedik ama ortada baskan adayi da yok ...

pitbul055

Alıntı yapılan: Serpico55 - 30 July 2009, 10:45:22
iyi de ustad baska bir aday varda biz bu yonetimi mi seçtik...? evet biz bu kadar basiretsiz bir yonetim gormedik ama ortada baskan adayi da yok ...
biliyorum başka bir aday yok.yani hazırlıklı olalım diyorum kara haberlere

supernatural_55

ya ben yeni uyandım ama rüya mı görüyorum ki:)))ohh beeeeeee hç bi sabah bu kadar mutlu olablceğmi düşünmezdm AAAALLLLLAAAAAHHHHH BEEEEEEEEEEEE:)))

Sercan

Alıntı yapılan: supernatural_55 - 30 July 2009, 10:46:59
ya ben yeni uyandım ama rüya mı görüyorum ki:)))ohh beeeeeee hç bi sabah bu kadar mutlu olablceğmi düşünmezdm AAAALLLLLAAAAAHHHHH BEEEEEEEEEEEE:)))

Aynen dün prison break i bitirdim sonuna çok üzüldüm.Şimdi oron tepiyorun evde sevinçten :D :D :D

Ollivanders

:) yok olum :) ruya falan değil :)
Alıntı yapılan: pitbul055 - 30 July 2009, 10:46:43
biliyorum başka bir aday yok.yani hazırlıklı olalım diyorum kara haberlere

ustad :) gunu yaşayalim :) ani yaşa :)

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

günaydın kardeşim.biz dün geceden bu yana partiye devam ediyoruz.

supernatural_55

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 30 July 2009, 10:47:43
Aynen dün prison break i bitirdim sonuna çok üzüldüm.Şimdi oron tepiyorun evde sevinçten :D :D :D

zatten 40 yılın başı bi iyi haber aldık bence de bırakalım ilerisini bi kaç saatliğine de olsa kopmaya devam:)))

supernatural_55

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 30 July 2009, 10:49:12
günaydın kardeşim.biz dün geceden bu yana partiye devam ediyoruz.

her gece nette olurdum abi demek bana sabaha nasipmş mutlu olmak:))

Alıntı yapılan: Serpico55 - 30 July 2009, 10:48:58
:) yok olum :) ruya falan değil :)
ustad :) gunu yaşayalim :) ani yaşa :)

hacı harbi coştum ya sabah zabah:))))

Ollivanders

:) tmm olum bugun kim tutar seni :) cod2 de:)

supernatural_55

Alıntı yapılan: Serpico55 - 30 July 2009, 10:52:14
:) tmm olum bugun kim tutar seni :) cod2 de:)

afftemem bugün olum tahtalara gıcıktım hep tahta vuruyodum eskiden ;D ;D

Ollivanders

Alıntı yapılan: supernatural_55 - 30 July 2009, 10:53:04
afftemem bugün olum tahtalara gıcıktım hep tahta vuruyodum eskiden ;D ;D

:) ben tahtayi cikardim sozlukten :D ben oyle bir kelime bilmiyorum ... mide falan kalmadi tahta tahta tahta :)

supernatural_55

Alıntı yapılan: Serpico55 - 30 July 2009, 10:53:59
:) ben tahtayi cikardim sozlukten :D ben oyle bir kelime bilmiyorum ... mide falan kalmadi tahta tahta tahta :)

;D ;D ;D tahta yok olum.boşver tahtayı mahtayı.carpe diem demiş şair:))))

grkn55

valla aynen yaaaaaaaaaa.. ohhhh bbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee