Samsunspor için Yeni Şarkı ( 1965amsun5por (2009) )

Başlatan Sercan, 27 July 2009, 23:40:02

« önceki - sonraki »

Tribün_ali

Süper olmuş emeği geçenden allah razı olsun

FaTiH_HaN

super olmus harika emegi gecenlere tesekkurler ;D

kuzey55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 01 August 2009, 11:43:28
Şarkı harika olmuş , arkadaşlara emekleri için teşekkürler .. Stadda bu şarkının çalınması için başvurularda bulunalım ?

mehmet abi bu konuda gerekli girişimleri yapacağını söylemişti.umarım geri çevirmezler bu talebimizi.

beşnumara

stattakilere illa söylememiz mi gerekiyor ben anlamıyorum.sanki onlar samsunda yaşamıyorlar.ulan ilk yarıyı mağlup kapatmışız sen çakkıdı çakkıdı çalarsın veya fatih ürekten hadi hadi çalarsın.enteresan adamlar bunlar yaaa. bu sene de hadiseden evlenmeliyiz bizi çalsınlar veya müzik kutusu koysunlar parayla çaldıralım >:(

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Bu rap tarzı parça güzel olmuş ama nakarat kısmı koro halinde daha canlı olsaydı daha da güzel olurdu heeeyt ses ver derken bayağı bir kalabalık kırmızı deseydi.ama yine de hoş bir parça stadımızda robert hatemo fatih ürek aydın gibi yumuşakcaların sesini dinleyeceğimize bu parça süper sarar bize

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 29 July 2009, 11:37:16
gerçekten çok güzel olmuş, hani şarkıda hadi bi ses ver diyor ya ondan sonra kırmızı beyaz yerlerini taraftar sesinden yapsalar çok güzel olur ;)

bu şarkının yeniden düzenlenme imkanı var mı ? Eğer varsa dediğim gibi o kırmızı beyaz denilen bölümleri taraftarın staddaki sesinden yapsalar çok güzel olur

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 02 August 2009, 11:43:37

bu şarkının yeniden düzenlenme imkanı var mı ? Eğer varsa dediğim gibi o kırmızı beyaz denilen bölümleri taraftarın staddaki sesinden yapsalar çok güzel olur

aynen ben de bunu diyorum.stad daki ses müthiş olur valla.düşünün on bin kişi kırmızı beyaz samsun diyor.valla içim bir hoş oldu.sesleri duyar gibi oldum

55.hakan

ben de dinledim takım maça çıkmadan hemen önce çalınıp taraftar coşsa süper olur hem her maçtan önce kazada hayatını  kaybeden oyuncularımız da anılır

selami

Sercan

Öncelikle merhaba arkadaşlar ben EsveD asıl adım murat
sercan kardeşimin üyeliğinden giriyorum siteye benim üyeliğim hala onay bekliyodu çünkü :)
Şarkı hakkında söyledikleriniz cidden gurur verici
Nakarat kısmına gelirsek kayıt imkanımız kısıtlıydı yani kayıt aldığımız stüdyomuzda internet olmadığı için bi video bi ses kaydı bulamadık ve çoklu ses yapmak durumunda kaldık oraları bizde taraftar sesi olarak düşünmüştük.ama imkansızlıklar işte.biliyorumki bu şarkı 19 mayısta çalındığında taraftarların o coşkuyu göstererek bizim boşluğumuzu dolduracaklarını.Takım motivasyonu + taraftar motivasyonu için yaptık bu şarkıyı beklemediğimiz bir destek aldık gerek sizlerden gerekse dinleyenlerden.umarım daha iyi çalışmalarla samsunspor a ve siz gibi değerli taraftarlara desteğimiz sürecektir.samsunspor olarak bizim hiç kimseden eksiğimiz olmadığı gibi fazlamız var bunuda bu şekilde ortaya koymaya devam edicez.bizim tabirimizde yeraltının da samsunspor a sonsuz desteği var ve böyle devam edicek .
saygılar EsveD AmiR Raptime Recordz Samsun.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 02 August 2009, 21:37:51
Öncelikle merhaba arkadaşlar ben EsveD asıl adım murat
sercan kardeşimin üyeliğinden giriyorum siteye benim üyeliğim hala onay bekliyodu çünkü :)
Şarkı hakkında söyledikleriniz cidden gurur verici
Nakarat kısmına gelirsek kayıt imkanımız kısıtlıydı yani kayıt aldığımız stüdyomuzda internet olmadığı için bi video bi ses kaydı bulamadık ve çoklu ses yapmak durumunda kaldık oraları bizde taraftar sesi olarak düşünmüştük.ama imkansızlıklar işte.biliyorumki bu şarkı 19 mayısta çalındığında taraftarların o coşkuyu göstererek bizim boşluğumuzu dolduracaklarını.Takım motivasyonu + taraftar motivasyonu için yaptık bu şarkıyı beklemediğimiz bir destek aldık gerek sizlerden gerekse dinleyenlerden.umarım daha iyi çalışmalarla samsunspor a ve siz gibi değerli taraftarlara desteğimiz sürecektir.samsunspor olarak bizim hiç kimseden eksiğimiz olmadığı gibi fazlamız var bunuda bu şekilde ortaya koymaya devam edicez.bizim tabirimizde yeraltının da samsunspor a sonsuz desteği var ve böyle devam edicek .
saygılar EsveD AmiR Raptime Recordz Samsun.

Siz böyle müzikler yaptıkça her zaman arkanızdayız, normalde rapla işim pek olmaz ama bu şarkı sevdirdi

beşnumara

daha iyisini daha güzelini bekliyoruz. istanbula gidip samsunu unutan sözde sanatçılar utansın

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 02 August 2009, 21:57:06
Siz böyle müzikler yaptıkça her zaman arkanızdayız, normalde rapla işim pek olmaz ama bu şarkı sevdirdi
aynen öyle.içinde samsun adı geçtikten sonra opera bile dinlerim valla.biraz daha çalışmalarla daha da güzel işler çıkar.tekrar emeğinize sağlık arkadaşlar

celebi

acaba bu parça forum sitesine girilince fon müziği şeklinde olabilir mi

SSBiz Gençlik

Dillerine sağlık, emeği geçenlere teşekkür ederim ve devamı gelir inşallah...