Samsunspor için Yeni Şarkı ( 1965amsun5por (2009) )

Başlatan Sercan, 27 July 2009, 23:40:02

« önceki - sonraki »

yönetici

Alıntı yapılan: samsunspor_5555 - 28 July 2009, 00:40:06
ben işte bnu diyordum.konu açtım kilitledi yönetim.sanki içime doğmuştu

Sen bunu demiyordun arkadaşım, senin dediğin istek ve önerilerin yeri bu link... http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=24.345 Yeni konu açmaya gerek olduğunu düşünmüyorum, o başlık süs için durmuyor orda. Bu tür öneriler orda da var.

Bu başlıkta olduğu gibi somut birşeyler olduğunda "Samsunspor.Biz Forumu" başlığında paylaşıyor, bir süre sonra ilgili başlığa taşıyoruz.

Lütfen yeni konu açmadan önce birazcık araştırma yapın.

AlıntıArkadaş bildiğimiz gibi İstanbul takımları kendi stadlarında kendi taraftar marşlarını çalıyorlar...biz ise müzik çalıyoruz...Bir tane marşımız var evlere şenlik.Sadece tek cümlesi war.samsun geliyorr samsun...Ben derimki böyle güzel bi beste yapalım.Başka Stadlarda çalınıyorda bizde neden kendi marşımız çalınmıyor.Böyle birşey mümkün deilmi !!!

Mustee13

herkes yeni link yapmış.. ben de yapmıştım... herkes benden önce davranmış...koyiim de boşa gitmesin..
http://www.dosyaupload.net/download.php?file=327UgLy_Ft._Esved_Amir___Bedraka_-_1965amsun5por.mp3

HaSaNCaN

Site büyüklerinin yöneticilerle konuşup bu müzikleri maç öncesinde devre arasında çalmasını isteyebiliriz.

Sercan

Alıntı yapılan: HaSaNCaN - 28 July 2009, 01:23:44
Site büyüklerinin yöneticilerle konuşup bu müzikleri maç öncesinde devre arasında çalmasını isteyebiliriz.

Evet bencede harika olur.Ne olduğu belirsiz şeyler çalacağına bizim müziklerimiz çalınsın...

14.basamak

Helal olsun çocuklara! Hayatımda ilk defa bir rap şarkısını sonuna kadar dinlettiler bana..Çok güzel olmuş, sağolsunlar..

celebi

veis

çok güzel olmuş beeee :P
tebrikler gerçekden yüreklerinize saglık.

kuzey55

stadyumda çalınsa süper olur bu...

Baskent_Samsunspor

19 mayısı inletmeli bu parça

europe_55

Çok güzel olmuş.
Yapanların ellerine sağlık.
Bu parça stadyum'da da çalmalı...

eLLis

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 28 July 2009, 00:01:40
Buda sözleri
Heyy hadi bi ses ver ( kırmızı )
Heyz Hadi bi ses ver ( beyaz   )
Heyy hadi bi ses ver (samsun   )
Heyy hadi bi ses ver ( Baştan  )
Bu kısmı taraftarla birlikte çok güzel olur ses kısıltarak kırmızı beyaz samsun kısımlarını biz söyleyebiliriz.

gkhn

Bunu yapmak benim hayalimdi ama neyse bizde yaparız inşallah bir gün.Güzel olmuş emeği geçenlerin eline ssağlık..

Sercan

Alıntı yapılan: eLLis - 28 July 2009, 12:34:19
Bu kısmı taraftarla birlikte çok güzel olur ses kısıltarak kırmızı beyaz samsun kısımlarını biz söyleyebiliriz.

Özellikle taraftarda eşlik etsin diye yaptılar zaten...

Tiryakiler55

eliize dilinize sağlıkkkkkkk

Meteor

harbıden guzel olmus allahı var yapanın.ellerıne dılıne saglık....