Samsun Basket Kulübü

Başlatan berusa55, 13 June 2009, 14:40:02

« önceki - sonraki »

berusa55

19 November 2009, 20:34:59 #855 Son düzenlenme: 19 November 2009, 20:35:21 berusa55
1 sayı fark... Yine kıl payı kaybedeceğiz maçı yazık

celebi

bizimkiler 3lük kaçırır ve rumlara yeniliriz

berusa55

3lük sallamamız lazım ama cok zor zaten hemen faul yapacaklar. Attırmazlar o üçlüğü  :-\

Revenge

celebi

son 10 saniye ve yine bizimkilere faul yaparlar

Revenge

celebi

üçlüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüükkkkkkkkkkkkk

celebi

yine yenildiler hayırlı olsun kızlar birde rumkara yenildik

Revenge

Gülşah topu kaptırdı ve maç bitti

Recep

Alıntı yapılan: celebi - 19 November 2009, 20:40:26
yine yenildiler hayırlı olsun kızlar birde rumkara yenildik
ha rum ha fenerıum sen anladın onu

Revenge

Rum takımına hemde samsunda yenildik hayret bir şey ya. Şimdi esaslı bir eleştiriyi haketmedi mi bunlar.

red_white

uzunlar çok kötü arkadaşlar çookk  >:(

Dartagnan

iki uzunu topla bir pivot etmezler... oyun anlayıslarını da gectim bu iki uzunun akıllarında sorun var.

cem

onların adları UZUN tam bir rezaletler 2si 1 balanes etmez ben onların sahada izlerken utandım bu takım uzunsuz oynuyor,en can sıkıcı şey ise cantuğ hocayla tartışan fırat hoca oyunun ortasında salonu terketti herşey çok kötü gidiyor....
ilsu ise 3lük atmakta kendine öz güveni gelmesi lazım...

Revenge

Hoca:Eee çekirge uzun zamandır görüşemedik. Anlat bakalım SBK bu akşam niye yenildi?
Çekirge:Neyini anlatayım Hocam böyle dandik uzunlarla ancak bu kadar oluyor işte.
Hoca:   Çokmu kötü uzunlar.Yani başarısızlığın arkadasında ki tüm sebep bu mu?
Çekirge: Tüm sebep bu değilse bile en önemli sebep bu. Sonuç olarak hocam bu basketbol denen meret uzunlarla oynanan bir oyun. Kısalarınız ne kadar iyi olursa olsun etkili bir uzununuz yoksa sonuç böyle oluyor işte. Hoş bizim kısalarımız da öyle aman aman değiller ya neyse.
Hoca: Tüm mağlubiyeti uzunlara bağladın yok mu başka diyeceğin?
Çekirge:Hocam her ne kadar siz okulda bize üç tür yalan vardır . Birincisi yalan, ikincisi kuyruklu yalan,üçünsüde istatistik dediysenizde ben istatistiklerle açıklayayım bunu size.
Hoca:Ne ilginç adamsın Çekirge.Maçı seyretmediğin halde, şimdi sırf istatistiki rakamlara bakarak yorum mu yapacaksın. EEEE anlat bakalım.
Çekirge: Hocam biz takım olarak 29 ribaunt almışız onlar 38.Bizden 9 ribaunt fazlalar.Bu da 9 fazla hucum demek. Yani potansiyel olarak en az 18 sayı.
Hoca: Ne yaptın ettin uzunlara çaktın yine.
Çekirge: Haksızmıyım hocam. Bizim ikiz kulelerin biri 1.95,diğeri 2.03 boyunda. Ne işe yarar bu boy hocam.ikisinin aldıkları toplam ribaund sayısı 7.Karşı takımdan sadece bir oyuncunun aldığı ribaunt 11. Hadi ribauntu geçtim. Attıkları sayı ne kadar dersiniz. İkisinin toplam 5.
Hoca:Fazla haksızlık etme çekirge. Defalarca açıkladılar maddi imkansızlık içinde olduklarını.
Çekirge:Ya hocam bırakın allah aşkına. Maddi imkanları kısıtlı olan insan parasını harcarken iki kere düşünür. Böyle faydasız oyuncuları almaz. Bunları alacağınıza yokmu alt yapınızda hiç yetenekli gençler. Koyun onları takıma. Hiç olmazsa biz de deriz ki,para yokdu onlarda mecburen gençlere yöneldiler.
Hoca:Neyse çekirge biz maça dönelim,başka ne gibi istatistikler var.
Çekirge:Top kayıpları Hocam top kayıpları. Biz 15 top kaybı yapmışız onlar 14.
Hoca:eee ne var bunda sadece bir fazla.
Çekirge:orası öylede burası farklı.Biz 7 top çalmışız onlar 12
Hoca:Neyse Çekirge sonuçda bu bir oyun. Yenersin yenilirsin.Bunlar sporun içinde olan şeyler.Sporun içinde olmayan şey ise Çekirge,bir i,nsanı yada bir topluluğu yada bir takımı milliyetinden dolayı aşığılamak. Yani Ermenidir diye Rum dur diye,Yahudidir diye hakir görmek. Sen ne demek istediğimi anladın.
Çekirge:Haaa şu maç sırasında yazdığım mesajlardan bahsediyorsunuz siz.
Hoca:   Evet ondan bahsediyorum. Demokrat ol çekirge biraz. Hiç mi bir şey öğretemedik mülkiyede biz sana.
Çekirge:Yemişim demokratlığı Hocam.  Öğrettiniz de ne oldu.Bakın şimdi Ardahan'da - eksi bilmem kaç derecede kıçım donuyor.
Hoca:HÖÖÖÖÖT kendine gel küstah Çekirge.Hocanla konuştuğunu unutma.
Çekirge:Özür dilerim hocam.Bu sohbetten yine çok büyük feyzler aldım. Görüşmek üzere hocam Allah'a emanet olun.
Hoca: Görüşürüz çekirge.