Samsun Basket Kulübü

Başlatan berusa55, 13 June 2009, 14:40:02

« önceki - sonraki »

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: salon55 - 11 September 2009, 14:41:14
neden sanmıyorsun akrabalığınmı var ? ya şu yabancı hayranlığını bırakalım  sbk açıkladı diye yalanmı oluyor? ayıp yavvvvv. nihan anaz para için kulübü mahkemeye "verecek, menejeri ile hiç kimse samsuna transfer olmasın diye çalışacak , 2-3 katı para isteyecek,samsunu beğenmeyip yabancılarıda kalmasın diye kışkırtacak, sende savunacan ayıp vallahi.birde samsun için nedemesi lazım heralde taraftarı övecek yoksa allah çarpar adamı kayseriye transferi köylükle alakalı değil para ile  ilgili ve transfer süresi bittiğinden yoksa takım bulamaıyacaktı.kulüp bu oyuncular için sportif analamda hiç bir olumsuz açıklama yapmadı bunuda dikkate alalım lütfen katkılarından dolayı teşekkürler .bence amaçları samsuna gelince tepkiden kurtulmak kurnazlık yani

Evet, akrabalığım var. Julie, teyzemin kızı, ( gerçek adı Jülide'dir, fason sanmasınlar diye ABD'li numarası yapıyor, acayip Zeki Müren taklidi de yapar...) Nihan Anaz dayımın gelini, Burcu Uzun da memleketten uzak bir akraba  ;D

Arkadaşım, bence burada tribüne oynayanlar tek taraflı değil, ben şahsım adına Jülie gelirse ayakta alkışlarım. Nihan'ın böyle gerizekalıca bir açıklama yapacağını sanmıyorum, yapmışsa da gerizekalıdır zaten.

Ama az buçuk haber nasıl yazılır öğrendik Samsunspor'umuz sayesinde. Arka planı nedir biliyoruz.

Bu arada besnumaranın ortaya attığı iddia da umarım gerçek değildir. Eğer o Tarsuslu şerfsiz masör geldiyse çok ayıp. Allah, kitap söven, burada her türkü pisliği yapan bir herifti o. Olmazsa biz ona bir masaj yaparız artık...

salon55

akyol kardeş gelirsen başımız üzerinde yerin var biz yerimizde olacaz gelmesende canın sağolsun takım başarılı olsun diye dua et yeter

beşnumara

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 12 September 2009, 02:49:03
Bu arada besnumaranın ortaya attığı iddia da umarım gerçek değildir. Eğer o Tarsuslu şerfsiz masör geldiyse çok ayıp. Allah, kitap söven, burada her türkü pisliği yapan bir herifti o. Olmazsa biz ona bir masaj yaparız artık...
sevgili gozgoz yılmaz, heralde iddia değil sbk'nın idmanına giderseniz görürsünüz samsuna kazandırılan  yeni masörü ;)

cem

ben vallahi yeni öğrendim bu masorün sbk ya geldiğini demek tarsustaki terbiyesiz buymuş ha sbk yı desteklerim ama.... bu yapılan transfer le çok ayıp edilmiş oldu samsun seyircisine diye düşünüyorum

Ben Ofosu

SBK hakkındaki "KESKİN" fikirlerinle aramızda olan salon55 , bu masör olayına birşey demedin , sesin çıkmadı ?

hani en büyük taraftardı gerisi fasa fiso diyordun ?

europe_55

Sanki baska masör yok, koskoca Memleket´te ...  >:(

Revenge

SBK'ya niye kızıyorsunuz ki bu masörü getirdi diye. Ne güzel işte,bir zamanlar kendine çemkiren bir adamı,şimdi maaşlı kapıkulu yapmış. İyi de yapmış.

Revenge

13 September 2009, 06:03:03 #277 Son düzenlenme: 13 September 2009, 14:49:19 samsuni
Nihan nankör de Julia değil mi sanki. O daha büyük bir nankör. Çok iyi bir oyuncu olmasına rağmen müzmin sakatlığı sebebiyle en dandik takımlar bile yüzene bakmazken SBK ALDI YILDIZINI PARLATTI. O ne yaptı buna karşılık,akıl almaz istekler de bulundu.Ben böyle birini alkışlamam.

55sirinler55

Alıntı yapılan: Revenge - 13 September 2009, 06:03:03
Nihan nankör de Julia değil mi sanki. O daha büyük bir nankör. Çok iyi bir oyuncu olmasına rağmen müzmin sakatlığı sebebiyle en dandik takımlar bile yüzene bakmazken SBK ALDI YILDIZINI PARLATTI. O ne yaptı buna karşılık,akıl almaz istekler de bulundu.Ben böyle birini alkışlamam.

berusa55

AlıntıLJUBOV GELİYOR

Samsun Basketbol Kulübü, Ukrayna milli takımının 2.02'lik oyuncusu Aljeskhina Ljubov ile resmi olarak anlaşmaya vardı. Kırmızı-Beyazlı ekip, bu oyuncunun lisans işlemlerini halledebilirse takımla beraber İstanbul'da yapılacak Magic Cup'ta forma giyebilece
Bayanlar Basketbol Birinci Ligi'nde yeni sezon hazırlıklarına devam eden Samsun Basketbol Kulübü'nde bir yandan da transfer görüşmeleri sürüyor. Özellikle yabancı oyuncu konusunda arayış içerisindeki Kırmızı-Beyazlılar, Ukrayna Milli Takımı'nın 2,02'lik pivotu Aljeskhina Ljubov ile anlaştı. Kırmızı-Beyazlı ekibe İstanbul'da katılacak olan uzun oyuncu, işlemlerinin halledilmesi durumunda 16 Eylül'deki Magic Cup'ta Samsun Basketbol Kulübü forması giyebilecek.

Kaynak: http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=29279

jean

su ligler baslasa biran once cok bosluk oldu

Revenge

Kartal belediyesinin Düzenlediği Magic cup a katılan SBK ilk maçında Beşiktaş'a 49-71 yenildi.

Yaman55

fark yemişiz ya geçen seneki gibi olmicak galiba

55JNR55

Alıntı yapılan: Yaman55 - 18 September 2009, 02:12:14
fark yemişiz ya geçen seneki gibi olmicak galiba

kadro köklü değişikliğe uğradı takımın oturması zaman alır gibime geliyor ama evimizde rahatız sadece taraftar baskısı kullanabilen takım biziz gibime geliyor...

berusa55

Yabancı oyuncuların olmayışı da etken. Daha süre var; oturacaktır takım. İçerde yine dikiş tuttururuz da dışarda ne olur bilemem bu sene...