Samsun Basket Kulübü

Başlatan berusa55, 13 June 2009, 14:40:02

« önceki - sonraki »

celebi

bizimkiler sayıalrı buluyorlar ama vakit geçtkten sonra :D

cem

12 November 2009, 20:29:25 #661 Son düzenlenme: 12 November 2009, 20:30:06 cem
neyse pzt günü bjk den çıkarırız  acısını..:):):)  yinede tşkler sbk

europe_55

Saglik olsun.
Önemli olan SAMSUN´daki maclari kazanmak.
Taraftar destegi ile bu takim, bunu basaracaktir...

berusa55

58-42 mağlup olduk. Teşekkürler SBK. Diğer maçlarımızı kazanmamız dileğiyle.

HaSaNCaN

Şirinler olarak Samsun Basket - beşik(8)taş Bayan Basketbol Maçına Pazartesi günü saat 16:00'da Dernekden Çıkıyoruz.

jean

yazik olmus koparabilidik maci daha ilk avrupa macimiz ilerisi icin tecrube olur ins bjk mavina bende bakacam tv den

Ertuğrul Sağlam

Bu sene sadece Gs maçında izledim SBK'ı gördüğüm kadarı ile takımın iyi bir uzun'a ihtiyacı var.
Pivot diye alınan ismini söyleyemediğim bayan sadece uzun onu götürüp Terme'de Çarşamba'da Salıpazarın'da Fındık toplatacaksın boyu uzun olduğu için sadece o şişe yarar,
Bayan'ın tek özelliği sadece uzun olması okadar SBK'nın enbüyük sorunu Pivot Güçlü sağlam bie fiziği olan bir Pivot SBK'yı taşır.....

Revenge

13 November 2009, 16:45:42 #667 Son düzenlenme: 13 November 2009, 16:50:51 Revenge
 Bu sonuç hiç önemli değil. Biz bu takımı Samsun'da o müthiş seyircinin önünde nasıl olsa yeneriz. Yeneriz yenmesine ama bazı şeyleride göz ardı etmeyelim. Sürekli söyleyip övünüyoruz biz bu ligin en az sayı yiyen takımıyız diye. Ama bi şeyi gözden kaçırıyruz. Biz sayı yemiyoruz ama atamıyoruz da. Chaney dışında skorer kimlikli bir oyuncumuz yok.
  Burada defalarca yazdım. Cantuğ hoca milli oyuncumuz Cansu ASLAN'a daha fazla şans tanımalı diye. Sevinerek görüyorum ki,son maçlarda Cansu daha fazla süre alıyor.Alıyor almasına da o da bu şansı iyi kullanmalı. Dünkü maçta toplam 9 şut kullanmış sıfır isabet bulmuş. Oyun kurucu olmasına rağmen sadece bir asist yapmış.Böyle olmaz.Olmamalı.O kadar zaman yedekde kaldıktan sonra insan biraz daha dikkatli olmalı.Yoksa Hanife gibi bençe gömülür kalırsın.
 Neyse biz yine de enseyi karartmayalım. Bu takımı Samsun'da yeneriiiiiiz.

L$_Oznn

deplasmanda yenmıs olabilirler ama onlar daha samsuna qelmedi o taraftarı görmedi

Revenge

Bu akşam bilindiği üzere SBK-BJK maçı var. Uzaklarda olmamız sebebiyle malasef seyredemiyeceğiz.Ama benim Cantuğ Hoca ve öğrencilerine güvenim tam.En az onlar kadar bu seyirciyede güveniyorum.Biz bu maçı alırız almasına da dikkat etmemiz gereken hususlar var.
Birincisi takım iyi savunma yapıyor fakat sayı bulmakta zorluk çekiyor. Tüm skor yükünü 13 numaralı oyuncumuz Chaney çekiyor. Ama o da bir yere kadar. Gülşah AKKAYA'nın bu maçta mutlaka Chaney'e yardım etmesi gerekir.
İkincisi İşe yaramaz sevimsiz uzunumuz Vera iki metreye yakın boyunun avantajını iyi kullanmalı,ribauntlarda etkili olmaladır.
Üçüncüsü BJK nın 20.67 sayı ortalamasıyla oynayan etkili Amerikalısı Simone SALES'İ artık kim savunacaksa koro kor mücadele etmeli,sert ve yıldırıcı bir savunma yapmalıdır. Aksi halde bu oyuncu 20-25 sayı atar.
Ve oyun kurucularımız. İlsu ve Cansu. Onlara da bugün çok iş düşüyor. Takımı iyi yönetmeleri gerekir.15 numaralı oyuncumuz İlsu benim bu takımda en sevdiğim oyuncu. Oyununda moral motivasyonu çok etkili oluyor. Daha önce de buradan yazdığım gibi lakabı BEBE.Maçtan önce trübünlere BEBE diye çağırırsanız,bunun çok hoşuna gideceğini düşünüyorum.
  Son olarakta gelenek bozulmaz,kendi sahamızda galip geliriz İnşallah diyorum.

Ertuğrul Sağlam

Cansu bildiğim kadarı ile bu maçta sakatlığından dolayı oynamayacak...
Ve SBK'nın çok iyi bir Pivot'a ihtiyacı var...
Ama herşeye rağmen Şirinler faktörü bize bu maçı aldırır diye düşünüyorum...
Başarılar SBK....

red_white

d spor şifre giriyır sanırım netten izleyebilceğimiz linki verirmisiniz arkadaşlar

kuzey55

red_white

netten izleyebilceğimiz d sporun linki varsa yazın arkadaşlar

berusa55

16 November 2009, 18:26:13 #674 Son düzenlenme: 16 November 2009, 18:26:45 berusa55
D SPOR'u netten izleyebileceğimiz bir link olacağını şu an sanmıyorum. O yüzden canlı takip edebilmek için TBF canlı yayın linkini verelim tekrar:

http://212.174.96.214/TBF/netcasting/default.asp?game_number=20024&microsite_scope=