Tomaç: "Kongre kaçınılmaz"

Başlatan YaşarDoğu, 14 July 2009, 10:41:17

« önceki - sonraki »

jean

dustugumuz sene adamı bır mac bıle oynatmadılar belkı faız bınmıs olabılır odemeye odemeye

Ben Ofosu

Alıntı yapılan: serkans - 21 July 2009, 14:25:19
maksic samsunspora ne verdiki ne istiyor.azıcık insan ter akıtır forma içinde istemeye yüzü olur parayı

Maksiç elin oğlu , aldığı paraya bakar ..

Nuri Asan

21 July 2009, 15:56:56 #77 Son düzenlenme: 21 July 2009, 15:59:59 Nuri Asan
bunların parası yoksa bizimde paramız yok neden bu haysisetsizler yerine biz almıyoruz takımı neden hala bekliyoruz.?paramız yoksa bile haysiyetimiz ve Samsunspor sevgimiz var.

küme düşüren hoca ve küme düşüren başkan dünya tarihinde ilk defa buluşuyorlardır eminim...

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: serkans - 21 July 2009, 14:25:19
maksic samsunspora ne verdiki ne istiyor.azıcık insan ter akıtır forma içinde istemeye yüzü olur parayı

maksiç aslında iyi kaleci gibiydi ama çok az forma şansı buldu, bi fener maçında kerem kırmızı görmüştü onun yerine geçti 3 gol yiyince adamda bitti tabi

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Ben Ofosu - 21 July 2009, 15:45:48
Maksiç elin oğlu , aldığı paraya bakar ..
yerli malları bile para diye sıkıştırıyorken samsunsporu..elin adamı dinlermi samsunsporun puanı silinecekmiş,o adamın parası tff den ödenek çıkarılıp ödenecekmiş.daha geçen gün böyle haber geçti burdan

jean

adam haklı bır mac bıle oynatmadılar onun sucu degıl ımzası neyse ısteyecek tabı yonetımın sucu

Ben Ofosu

Tomaç,ağlıyordun para para diye aha da paralandın.Şimdi süreci çok merak ediyorum,neler olacak,kongre kararının arkasında duracak mı? Muhtemelen,şehir ve camia baskısı altında 3-5 yalakanın kal lafına kanıp , " camia baskı yaptı kaldık" diye açıklama yapacaklardır.

babasamsunlu

yalnız sanırım ödeme yapılmamış sadece ödenecek diye bir şey var..ben  ödendi denmeden inanmıyorum bunların  bi iş becerebileceklerine...

beşnumara

her seen maksiçin parası ödendi deniyor ben anlamadım.her gelen atıyo tutuyo.bu nasıl iş?

berusa55

22 July 2009, 16:17:14 #84 Son düzenlenme: 22 July 2009, 16:19:13 berusa55
Tomaç'ın işi gücü blöf. Bunu cümlealem anladı artık. Bir ağladı; büyük başkan İsmail Uyanık devreye girdi ve federasyon nezdinde Maksiç sorunu çözüldü ya da çözülmüş her neyse! Yoksa Tomaç'ın ne paralandığı var ne de bir işi becerdiği!

Kodalak

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 22 July 2009, 16:08:08
yalnız sanırım ödeme yapılmamış sadece ödenecek diye bir şey var..ben  ödendi denmeden inanmıyorum bunların  bi iş becerebileceklerine...

aynen az önce bir gazetede(gazete55)yazıyordu hasanla sorunların çöüzmüne az kaldı yakında kampa dahil olcak diye...Bi nane yicekleri yok anca zarf atıyorlar,boş laf tıkırtısı

Kodalak

Alıntı yapılan: berusa55 - 22 July 2009, 16:17:14
Tomaç'ın işi gücü blöf. Bunu cümlealem anladı artık. Bir ağladı; büyük başkan İsmail Uyanık devreye girdi ve federasyon nezdinde Maksiç sorunu çözüldü ya da çözülmüş her neyse! Yoksa Tolmaç'ın ne paralandığı var ne de bir işi becerdiği!

İsmail uyanıkmı ne alaka

babasamsunlu

ya hasan da neden bu kadar  ısrara edeiliyor anlamadım..hasanla günü kurtamaktan - o bile  şüpheli -  başka bir şey yapılamaz. bence cengize güvenilmeli çok çok 3 maç yakar bizi ..bakarsak hasand a geçen sene  3 maçtan az yakmadı hani....

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Yalan da olsa hayırlı olsun.