Samsun Sahra Sıhhiye Okulu

Başlatan kayacan, 11 July 2009, 15:42:14

« önceki - sonraki »

kayacan

Birçoğumuz burayı bilmez belki.Ancak Samsunun en güzel yerinde (KaraSamsun bölgesi)devasa bir arazide kurulmuş olan bu askeri alan çok güzel bir üniversite alanı. Ben Samsun yönetiminde güçlü bir isim olsaydım ilk yapacağım iş bu alanı genelkurmayla anlaşıp daha güneyde iç bölgelere taşırdım.Bu alana çok güzel bir devlet üniversitesi yaptırırdım. Bence Gökberk kışlası ve özelliklede Sahra Sıhhiyenin bulunduğu 19 Mayıs kışlası şehrin daha güneyine taşınmalı ve bu alanlar değerlendirilmelidir. Niye bu başlığı açtım diye düşünürseniz belki günümüzün etkili isimlerinden belkide geleceğin etkili isimlerinden biri okursa aklında bir fikir olsun istedim.

Akyol

bırakmazlaaarr! İllerin en güzel yerleri her zaman için askeriyenindir.

safser

Alıntı yapılan: Akyol55 - 11 July 2009, 15:44:36
bırakmazlaaarr! İllerin en güzel yerleri her zaman için askeriyenindir.
;) ;)

Akyol

Alıntı yapılan: 35ama55 - 11 July 2009, 15:56:04

İzmir'de iki kordonun kesiştiği yerde , evlerin milyon dolarlarla ifade edildiği bir alanda devasa Orduevi var .. Askeriye hiçbir zaman yerini vermez , istersen Obama ol .. Haklısın ...

dedemin kulelide tapulu 2 katlı evini aldılar askeri lise için istimlak ettiler birde askeriye böyle maalesef  :-[ dediğin yeri biliyorum harika bi yerde ordu evi var hayat onların hayatı :-\

safser

kuşadasında yaşar büyükanıtın evi var tam sahilde sahilin 1 kilometresini kapatmışlar adam için şatosu var mübarek

AntZ

Askeriye olmasa da niyet olduktan sonra hemen yanında İşitme engelliler okulu, Samsun Fen Lisesi (eski 50. Yıl Lisesi) ve Karadeniz İlköğretim Okulu arazileri de olur. Tabi bunları taşıyacak yer de bulunur ama taşımaktansa bahane bulmak daha kolay.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Ant55 - 11 July 2009, 16:49:07
Askeriye olmasa da niyet olduktan sonra hemen yanında İşitme engelliler okulu, Samsun Fen Lisesi (eski 50. Yıl Lisesi) ve Karadeniz İlköğretim Okulu arazileri de olur.Tabi bunları taşıyacak yer de bulunur ama taşımaktansa bahane bulmak daha kolay.
evet aynen doğru.zaten bahaneler şehri olduk.iş yapma gücü ve isteği olmayalar da çok ca var bizde zaten

Tribün_ali

Askeriye vermez ben istanbul kumburgazda jandarma kampında askerimdim sahil kenarında yazlıkların içinde olamaz böyle bir yer her insan orada askerlik yapamaz ;)

Oflu

Askeriyeyin tuhaf isleri iste. Kendisini ülkenin olmazsa olmazi bilen bir zihniyet. Kanun askeriye, vatan askeriye, namus askeriye.

binikalamadım

arkadaşın bahsettiği arazinin denize ve Samsun'a bakan tarafında müthiş manzara var ben orayı Ordu Boztepe'ye benzetirim hep orası turistik olarak değerlendirilse ne iyi olur seyir terasları çay bahçesi felan Amisos Tepesinden daha güzel orası

Sercan

Alıntı yapılan: binikalamadım - 29 July 2009, 22:52:51
arkadaşın bahsettiği arazinin denize ve Samsun'a bakan tarafında müthiş manzara var ben orayı Ordu Boztepe'ye benzetirim hep orası turistik olarak değerlendirilse ne iyi olur seyir terasları çay bahçesi felan Amisos Tepesinden daha güzel orası

Evet Kadifekale'de arkadaşım oturuyor her zaman o yoldan çıkarım gerçekten harika manzarası var...