Bir Odun Parçası; Tahta

Başlatan veis, 04 July 2009, 07:49:44

« önceki - sonraki »

veis

04 July 2009, 07:49:44 Son düzenlenme: 04 July 2009, 12:52:12 samsuni
transfer tahtası denilen bir olay var samsunsporumuz için.kaldıki bu olayı şahsım adına söyleyeyim ben istanbulda kimseye anlatamıyorum.belkide anlatabilirim ama dilim varmıyor kelimeler kifayetsiz kalıyor.önümüzde uzun bir maç serüveni var.sonuç hiçde içi açıcı degil ama bu nasıl sevgi bu nasıl aşk dedirtircesine kalbimin bir yarısı halen hadi aslanlar çıkarız süper lige ya diyor.hatda bazen kendi kendime futbolcularla bile konuşuyorum onlara içimden yaşlarınız küçük ama yürekleriniz büyük.siz samsunun evlatlarısınız ve siz bu takıma sahip çıkarsanız biz sizin için ölürüz diyorum.haaa bunu onlar duyarmı duymazmı bilmiyorum ama bildigim tek şey ben hergün samsunsporla futbolcularıyla ve yüregimle bu soruları tartışıyorum.transfer yapamamış olsakda zor şartlarda kalmış olsakda kimilerinin hiç ümidi olmasada koskoca samsun şehrinin destegini almayan tek kurum olsakda ben halen ümitliyim.niye ümitliyim bunuda biliyorum çünkü ben samsunluyum ve samsunsporluyum.insan sevdigini zor şartlarda sıkıntıda bırakırmı bende bırakmıyorum.bizimkisi samsunsporla evlilik gibi aslında.iyi günde kötü günde üzüntüde kederde evlenmeyi kabul ediyormusun der ya nikah memuru bize anamızın karnındayken sorulmuş bu soru ve biz ogün vermişiz cevabı kocaman bir EVET olarak.evet demişiz ya bu saatden sonra insan sevdigini aŞKINI HERŞEYİNİ LANET OLASI BİR TAHTA İÇİN VEYA KOSKOCA SAMSUN şehri sahip çıkmıyor diye yarı yolda bırakırmı.bizde birakmıyoruz çünkü bize annemizin karnında evet dedirtdiler bu sıkıntılarda hayırı allahın bir kulu nasıl dedirtsinki.yanlız samsunun kadınları ERKEK evlat dogurur lafını dogrularcasına erkek adam aşkı ugruna ölür.son nefese kadar son ana kadar çocuklarımızdan torunlarımıza kadar samsunsporluyuz.birgün herkes samsunsporlu olmasın diyoruz.çünkü o ayrıcalık bizde kalsın istiyoruz.açılma lan tahta allahını seversen açılma.seninlede içimizde savaşır senide yıkarız.bizim önümüze yıllarca senin gibi ne odunlar çıkdıda yıkılmadık altı üstü tahta sın biz SAMSUNSPORLUYUZ.malzemeciyle çıkar taraftardan topçu yapar sana golü yine atarız biz.biz ne zorluklar ne yokluklar çekdik dahada çekeriz hatda dahada gelsin bu zorluklar bizi samsunsporumuza dahada baglıyor.bir odun parçası açılacak diye sevmedik biz samsunsporu.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Tahtanın hiç bir suçu yokki veis kardeşim.suç bizi tahta ile muhattab edenlerde?ki okadar çoklar ki bu insanlar.her kesimden var?bu hainleri gördükçe,samsunspor sevgisi daha da büyüyor kalplerimizde...herşeye rağmen samsunsporumuz yeni doğmuş tertemiz bir çocuk bizim gözümüzde...ve ne olursa olsun umuda yolculuğumuz samsunsporumuzla beraber sürecek ve onunla beraber bitecek...
<NE KADAR KALIN VE YÜKSEK OLURSA OLSUN DUVARLAR,GÖKYÜZÜNÜN KAPANMAYAN BİR MAVİSİ KALIRKİ,İŞTE BUNUN ADI UMUTTUR...(yılmaz güney)

europe_55

Bir tahta degil bin tahta olsa bizi bu sevdadan vazgeciremez.
Gerekirse biz taraftar olarak cikip oynariz ama SAMSUNSPOR sahipsiz kalmaz
Cünkü SAMSUNSPOR´un asil sahibi taraftardir...
Bu sene Bank Asya´daki son sezonumuz.
Bekle bizi Süper Lig!!!
Bu imkansiz degil, yeterki bizim öz evlatlarimiz inansin, para icin degil takimlari icin oynasinlar...

selahattin55

04 July 2009, 10:23:52 #3 Son düzenlenme: 04 July 2009, 12:52:44 samsuni
o tahtayı kapatanların .kıçı kırık beş para etmeyen futbolcu müsvettelerine bizi borçlandıranlara lanet olsun.

atakan

çok hisli bir yazı olmuş.tercüman olmuşun düşündüklerimize.dün akşam samsunlulara hitaben bi davete katıldım çağlayanda.iş adamları falan vardı.ben dalmış giderken sezgin gümüş çıktı sahneye.direk samsunspordan girdi mevzuya.siz isterseniz samsunspor eski şaşalı günlerine döner,siz isterseniz süper lige çıkar diye haykırdı adam.samsunspor başkanlığı hariç tanımam etmem adamı.konu samsunspor olunca içim titredi.bir umut doğdu yine içime.sahneden iner inmez koştum yanına.ben hastasıyım abi samsunsporun dedim.artık bişeler olsun dedim.kendisine sadece samsunsporlu olduğu için bizden bahsettiği için teşekkür ettım.aslında orda öle bir potansiyel varki,bırakın süperlige çıkmayı şampiyonluğa oynatacak bi birliktelik bile çıkar ordan.ama neden olmuyo neden insanlar bukadar gamsız anlamıyorum.umarım güneş yeniden doğar bzim için.bu tahtalar,sömürücüler bizi hiç yerine koyanlar vız gelir bize.sadece samsunspor diye yola çıkanlarla başarıcaz inşallah.

55.hakan

güzel bir yazı evet ben de takımı transfer olmasa da destekleyeceğim ama o yürekli futbolcular galiba 80'lerde kaldı bizim için ,o zamanın yüreğine ,hırsına sahip olsa futbolcular ne transferden ne başka birşeyden bahsederdik ama geçen sene yaşadığımız ızdırap aklıma geldikçe bu sene transfer şart diyorum olmayacak gibi duruyor o ayrı..olmasa da dediğin gibi benim de içimde hep ümit var deli gibi ...

Ollivanders

Ne tahtaymis bea 2 transfer sezonunu bos kapattik ... Allahim ne kotu birsey ! herkes harıl harıl calisirken biz elimiz kolumuz bağlı oturuyoruz !!! Resmen bitkisel hayattayiz !

berusa55

Bu saatten sonra açılacak tahtadan hayır gelmeyeceği artık çok açık. Bu sorun çok önceden halledilmeli, gündeme bile gelmemeliydi. Ama ne yazık ki her seneki senaryo tekrar edip duruyor. Tahta kalksa ne olur; giden gideceği yere gitti. Bize de eldeki bu çocuklarla mucize aramak kaldı. İnşallah kötü son görmeyiz; ama durum hepimizin bildiği üzere hiç iç açıcı değil.

Sercan

Altay'da Okan Koç'u almış...

Sercan

En azından ilk devreyi iyi bir yerde bitirebilsek ,belki devre arasında birşeyler olabilir...

beşnumara

devre arasında çok geç olabilir sakarya gibi.2. yarıda sakaryanın topladığı puanı nerdeyse şampiyon manisa toplamadı ama biri şampiyon oldu biri küme düştü :'( kadro geniş diyecem ama sayı olarak geniş.gençlerin eline bu fırsat gelmez.ilk maçı kendi sahamızda oynamalıyız ki taraftarın gücüyle maç alalım sonrasını onlara bırakırız.moralle neler yaparlar görürüz.
Bu arada hem transfer yapamayacağız hem de elimizde sol bek yok can ulunla da anlaşma sağlamıyoruz nasıl bir kulübüz be anlamıyorum.pazartesi tahtayı kırdıklarını açıklarlar gibi düşünüyorum...

Kaya

Tahta konusunda yazılanların hepsine katılıyorum ama kadro olarak kötü olduğumuz kanısında değilim hatta geçen seneye göre daha da iyi olduğumuzu düşünüyorum bu size garip gelebilir ama gidenlerin bizim için hayırlı olduğunu onların yerine oynayacak isimlerin onlardan daha başarılı sezon geçireceğini düşünüyorum en azından ismail i hakan akman ı takıma adapte edip izleme imkanımız olacak ki onlar da bu şansı iyi değerlendireceklerdir

europe_55

Fikstür ne zaman cekilecek, bilen var mi acaba?   ::)

Tribün_ali

Bu sene işimiz Çok zorr şehirde vurgun duymazlık var bu kadar alçalmamıştık bazı dinamiklerin harekete geçmesi lazım yusuf ziya bizi verem edecek

Sadece Samsunspor

Tahtanın yanması için bu şehirdeki 19 Mayıs ruhu yeniden ateşlenmeli