Samsunspor'umuzun Bolu-Gerede-Esentepe Kampı Başladı

Başlatan Sadece Samsunspor, 01 July 2009, 10:20:12

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 07 July 2009, 23:30:49
Bu çocukta iş var ilyasköy mahallesinin çocuğu daha 90lı olması lazım. fiziği güçlü boyu uzun umarım kendini bozmaz ve futbolunu geliştirir.

İlyasköylüyse iyi topçudur o... ;)

Samsun'a geldiğine bir konuşayım bakayım mahallemin çocuğuyla.. :)

beşnumara

Alıntı yapılan: samsuni - 07 July 2009, 23:50:24
İlyasköylüyse iyi topçudur o... ;)

Samsun'a geldiğine bir konuşayım bakayım mahallemin çocuğuyla.. :)
abi dikkat etsin onu da şenol gibi yapmasınlar ;)

Sercan

Bu çocukta iş var ilyasköy mahallesinin çocuğu daha 90lı olması lazım. fiziği güçlü boyu uzun umarım kendini bozmaz ve futbolunu geliştirir.

Fevzi Çakmak lisesinden mezun bu sene ama bildiğim kadarıyla Fatih mahallesinin çocuğu...

mehmet yılmaz

Fatih, Yenidoğan, Fevzi Çakmak, Kışla... Değimez hepsi İlyasköy benim için :) Her tarlasında top oynamışılığım vardır.

Şenol'u ben geç keşfettim, biraz karta kaçıyordu, işleyemedik ama Caner'e bakarız ;)

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

ALLAH çalışana güç kuvvet verir.yeterki kişiliğini bozmasın.

Sercan

Alıntı yapılan: samsuni - 07 July 2009, 23:55:14
Fatih, Yenidoğan, Fevzi Çakmak, Kışla... Değimez hepsi İlyasköy benim için :) Her tarlasında top oynamışılığım vardır.

Şenol'u ben geç keşfettim, biraz karta kaçıyordu, işleyemedik ama Caner'e bakarız ;)

Mehmet abi Fatih mahallesindeki top sahasını bilirsin,orası az topçu yetiştirmemiştir.Şimdi zaten yeni birde klübümüz kuruldu Fatih - Reşadiye Spor olarak...

berusa55

Bir Caner'den hayır göremedik bari bu çocuktan fayda gelsin... Sakın başka Caner'lere çekme kardeşim!

mehmet yılmaz

07 July 2009, 23:59:16 #142 Son düzenlenme: 08 July 2009, 00:00:49 samsuni
Tamam işte Mert, orada da çok top oynadım ben. SAL'ın bahçesinde de, spor salonunun arka tarafında şimdi ana okulu olan korulukta da... SAL'ın önünde adam dövmüşlüğümüz de vardır :) İlyasköylü değil o halde, Fevzi Çakmak orası ama ben de 5 sene Fevzi Çakmak da oturdum, iyi topçudur o.. İyi... :)

sercan, orada da çok top oynadık. Pakta ördekler vardı, havuzunda... Dediğim gibi o muhitte top oynamadığım arsa azdır benim.

Sercan

Alıntı yapılan: 35ama55 - 07 July 2009, 23:57:12
Caner Çolak , SAL'ın arkasındaki sokakta oturuyordu , abisi sınıf arkadaşımdı oradan biliyorum , Yenidoğan Mahallesi  ;)

İlker'in kardeşi daa...

beşnumara

şaka bi yana da caner çolak süper genç takımında adı sıkça duyulan bir oyuncuydu.fiziği ve golcülüğü iyi ama bi ara ahlakı iyi değil diye duyumum oldu.inşaallah muhteşem üçlülerin izinden değil de can ulun murat yıldırım turgayın okatyın izinde gider.efendi olursa çalışkan da olur.fiziği de müsait bizim işimize yarar.aslında bu şansı iyi değerlendirmesi lazım.isterse formayı alır.bu sene 18 yaşında olmasına rağmen 11de oynar.inşaallah kazanırız onu.forvette ruhsuz burhanı ve turgutu izleyeceğimize hakan le caneri izlemeyi isterim

Sercan

Alıntı yapılan: 35ama55 - 08 July 2009, 00:00:59
aynen  ;) abisi olamadı , o oldu ya la topçu , hayret ..

Abisi çok iyi topçuydu çok iyi sol ayağı vardı ama kardeşine nasipmiş...

Tufan

ilkerle ssalda beraber okuduk iyi vurur topa gömer adamı kaleye caneride izlemişliğim var halısahada ;D

kayacan

Alıntı yapılan: 35ama55 - 08 July 2009, 00:11:05
Caner Çolak'ı geçen sene Trabzonspor çok istemişti , ama Paf'ta oynamam diye gitmedi ..

Ben Trabzonsporun hiçbir takımında oynamam deseydi daha makbule geçerdi.Pafda değil a takımda oyna deselerdi gidecekti demekki.Bu da tam anlamıyla Samsunsporu anlamadığını gösterir.

beşnumara

altyapıda samsunsporlu samsunsporun menfaatini düşüne çok az

erdem

Alıntı yapılan: kayacan - 08 July 2009, 00:41:40
Ben Trabzonsporun hiçbir takımında oynamam deseydi daha makbule geçerdi.Pafda değil a takımda oyna deselerdi gidecekti demekki.Bu da tam anlamıyla Samsunsporu anlamadığını gösterir.

aynen katılıyorum