Samsunspor'umuzun Bolu-Gerede-Esentepe Kampı Başladı

Başlatan Sadece Samsunspor, 01 July 2009, 10:20:12

« önceki - sonraki »

Amsterdamli

Bursasporun kalecisi ismini yanlis yazdim buyuk ihtimalle Yavuzdur ozaman.

Bu arada Sinan transferine bende pek sicak bakmiyorum ancak bukadar asiri tepkide gostermemek lagzim bence. 4 transfer + Sinani mi istersiniz yoksa 0 transfer mi? Olaya bence boyle bakmak lagzim.

Ollivanders

Alıntı yapılan: Amsterdamli - 07 July 2009, 17:09:06

Bu arada Sinan transferine bende pek sicak bakmiyorum ancak bukadar asiri tepkide gostermemek lagzim bence. 4 transfer + Sinani mi istersiniz yoksa 0 transfer mi? Olaya bence boyle bakmak lagzim.

haklisin abi ama niye hep donup dolasip ayni futbolculari transfer ediyoruz . Ustelik bu futbolculari izliyoruz ve sonuc 0 :(

Amsterdamli

Alıntı yapılan: Serpico55 - 07 July 2009, 17:23:45
haklisin abi ama niye hep donup dolasip ayni futbolculari transfer ediyoruz . Ustelik bu futbolculari izliyoruz ve sonuc 0 :(

Bu transfer kapali olan tahtamizi actirmak icin yapilacak bir transferdir. Sinanin kulubumuz ustunde temligi bulunuyor. Kendisi ile bir anlasma yaparak bu temlik ortadan kalkmis oluyor ve tahta aciliyor. Bu sayede baska futbolcularda alma imkanimiz olacak. Stratejik bir durum aslinda. Teknik acidan yapilacak bir transfer degildir. Takimimiza bir fayda saglarsada bizim artimiz olur.

cezayir55

safser

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

tahta açılacaksa şayet  sinan da eksi bonus olur bize.

safser

Alıntı yapılan: Amsterdamli - 07 July 2009, 17:09:06

Bunada şükür ne diyelim...

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: samsuni - 07 July 2009, 15:13:22
Aldığımız bilgilere göre transfer tahtası açılacakmış
4-5 tane oyuncu alınacakmış
Ayrıca 400.000 lira civarıonda alacağı olan eski futbolcumuz Sinan Demircioğlu ile de yeniden anlaşacaklarmış. İki taraf da fiyatta taviz verecekmiş. Geçen sene de Burhan da öyle bir yol izlenmişti.

Can'ı kesin olarak tutmayacaklarmış kadroda...

Sinan mı, sırf parasını veremiyoruz diye yeniden takımamı alıyoruz bu 33 yaşındaki adamı, Samsunspor'un düştüğü duruma bak, sırf adamın alacağını veremeiyoruz diye yeniden takıma alıyoruz bunu. Can'a ona verdiğin paranın 4de 1ini verseniz bu takımda dururdu. Eğer bizim yeni gelen hoca iyise zaten Sinan'ı yedek kulübede oturtturur.

Kais

Alıntı yapılan: samsuni - 07 July 2009, 15:13:22
Aldığımız bilgilere göre transfer tahtası açılacakmış
4-5 tane oyuncu alınacakmış
Ayrıca 400.000 lira civarıonda alacağı olan eski futbolcumuz Sinan Demircioğlu ile de yeniden anlaşacaklarmış. İki taraf da fiyatta taviz verecekmiş. Geçen sene de Burhan da öyle bir yol izlenmişti.

Can'ı kesin olarak tutmayacaklarmış kadroda...
ben mehmet abinin sözlerine güveniyorum ve kendimi biraz olsun güldürüyorum.valla sinanı ben beğeniyordum.ne kötü ne de iyi ama fena da değil.sanırsam birde frikik golü vardı bizdeyken.ama can'a çok üzüldüm.sinan'ın geliş şekli de klübün yararına ama inşallah futbolu da yararlı olur.gerçi yaşlı kurt ama neyse.

europe_55

Hayirlisi olsun.
Insallah su tahta bir an önce acilir ve transferler kampa katilir...

55.hakan

o kadar ağır işliyor ki şu transfer meselesi kabız oldum şu sıralar yalan habere de razıyım...

JohnAbruzzi

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: JohnAbruzzi - 07 July 2009, 21:11:01
Bu sinan forvet mi

ne forveti kardeşim sinan demircioğlu işte güya sol bek papazın biri 33 yaşında otursun kulübede bişe istemiyorum

Tufan

AlıntıCaner'e sıkı markaj

Samsunspor'un gelecek vadeden genç golcüsü Caner Çolak, daha şimdiden Teknik Direktör Turhan Özyazanlar'ın gözüne girmeyi başardı. Çalışmalardaki hırslı ve istekli görüntüsü ile teknik heyetin beğenisini kazanan Caner, yapılan çift kale maçlarda attığı gollerle de harikalar yaratıyor.

Bu çocukta iş var ilyasköy mahallesinin çocuğu daha 90lı olması lazım. fiziği güçlü boyu uzun umarım kendini bozmaz ve futbolunu geliştirir.

Sioux

Alıntı yapılan: JohnAbruzzi - 07 July 2009, 21:11:01
Bu sinan forvet mi

yok, mimarmış.
sen nasıl samsunsporlusun, sinanı bilmiyorsun daha.