Samsunspor'umuzun Bolu-Gerede-Esentepe Kampı Başladı

Başlatan Sadece Samsunspor, 01 July 2009, 10:20:12

« önceki - sonraki »

kaan

Alıntı yapılan: samsuni - 07 July 2009, 15:23:17
Gazeteci kaynağını açıklamaz :)

Doğruluk payı yüksek olmasa yazmam buraya, merak etme..
Doğrudur abi tek temennimiz sinan hakkında bilgisi olan varmı gelirse iş yaparmı?

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: kaan - 07 July 2009, 15:28:25
Doğrudur abi tek temennimiz sinan hakkında bilgisi olan varmı gelirse iş yaparmı?

İki sezon oynadı bir numarasını görmedik; KSK maçında tribünlere yaptığı hareketi de orada bulunan az sayıdaki taraftarımız iyi bilecektir. Benim görüşüm olumsuz...

beşnumara

07 July 2009, 15:30:41 #107 Son düzenlenme: 07 July 2009, 15:31:34 samsuni
yaaa hangi akla hizmet o sinan eşeğini geri getiriyorlar da can ile anlaşmıyorlar.******* tahsin kosif anlaşmadığın adama bak aldığınız adama bak.sırf şikayetini çekmesi için sinan eşeğini alıyosunuz.nasıl insansınız yaaa şerefsizler.can ulun'un suçu neydi? takımı federasyona şikayet etmedi ceza yedi ses çıkarmadı hala da parasını alamadı ama adamı göndderiyorsunuz.Allah bilir gittikten sonra medyayı da kullanarak nasıl karalama yapacaksınız?

safser

Ollivanders

borcu var die al takima sonra da disiplin de !!! neyin disiplininden duzeninden bahsedeceksiniz ey akilli(!) herseyi bilen yoneticiler !!!!! can varken Sinani takima tekrar  katmak hangi akla hizmettir. Bu kadarina da pes artık !

YaşarDoğu

Transfer yapmak için yapılan bir anlaşma , inşAllah maç başı anlaşması yapılır ve oynatmayıp sadece yıllık parasını alır gider,

Hiç yoktan tahta açılcak diye seviniyorum ???

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

inşallah açılır bu tahta belası ama çürük tahtaları transfer ettikten sonra neye yarar ki.zaten kaç tane adam alacağız

beşnumara

34 yaşındaymış eşşek. sen 26 yaşındaki adamı gönder 34 yaşında eşek al hey allahım yaaa

Amsterdamli

Hasan ile de yollar ayrilacakmis. Yerine Bursaspordan Volkan alinacakmis.

JohnAbruzzi

safser

Alıntı yapılan: Amsterdamli - 07 July 2009, 15:51:25
Hasan ile de yollar ayrilacakmis. Yerine Bursaspordan Volkan alinacakmis.
peki bu transferleri hoca mı istiyor yönetim mi???

Tufan

Mehmet abi dediyse tahta açılcaktır Sinanı hangi akla hizmet alıyorlar anlamadım. bi faydası olacağını sanmıyorum. Volkan Bursanın yedek kalecisi ve görev alınca başarılı olmuş bir isim Hasanın fizik olarak eksikliği var yan toplarda güven vermiyor.

JohnAbruzzi

Hasan gitsinde yeter fiziki özellikleri futbola uygun diil o kaledeyken güven vermiyo

kuzey55

beşnumara

kardeşim saçma sapan haberlerle gazete sayfalarını doldurmaya çalışıyorsunuz yaaa ::)