olmadı OMÜ

Başlatan kaptan 55, 01 July 2009, 08:47:50

« önceki - sonraki »

erdem

omüde hangi iş düzgün ki anasını.

Ertuğrul Sağlam

19 Mayıs Üniversite'sinin nezaman Samsunspor'a faydasını gördükki şimdi görelim.

Bizim Üniversite aynı Samsun'daki Askeriye'lere benziyor Samsunspor ile uzaktan yakından alakası yok maalisef 

Samsunspor'un kaderi bu maalisef ne yapalım.... :-[

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Bütün şehirlerin kurumları o şehrin takımına resmi veya gayri resmi tüm imkanlarını sunarken,bizim kurumlar hangi ile bağlı olduklarını zannediyorlar acaba?ulan yediniz bitirdiniz samsunu,hala doymadınız.samsunspora kötü bir otobüsü vermediniz ama  cümbür cemaat yedi sülalenizle gezip tozuyorsunuz vermediğiniz otobüslerle.sizin kendinizden başkasına faydanız olmaz.bir de insan yetiştiriyorlar güya.bunların yetiştirdiği de bunlar gibi olursa yandı memleket marmara çırası gibi...

ÇaÇa

Milletvekilimiz'in eşi orda öğretim görevlisi ona söyleselerdi işi hallederlerdi aslında kendileri Samsun'lu ve fanatik Samsunspor'ludur. Kim mi ? nasıl bilmezsiniz Birnur Şahinoğlu :)

14.basamak

01 July 2009, 12:46:24 #19 Son düzenlenme: 01 July 2009, 12:52:13 14.basamak
Şu otobüs mevzusu çok canımı sıkıyor..Türkiye'de en üst model, en konforlu otobüsü kullanması gereken ilk kulüp Samsunspor O L M A L I..Bu parayla da alakalı bir mevzu olmamalı kesinlikle..Allah korusun!İkinci bir 20 Ocak yaşamış olsak!Dostum siz ne biçim adamsınız demezler mi bu şehrin büyüklerine!!!

OMÜ yü yönetenlere gelince;Onlara da söylenecek o kadar çok SÖZ var ki!.............................................................................................

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

01 July 2009, 12:52:09 #20 Son düzenlenme: 01 July 2009, 12:54:18 Bir Sevdadýr Samsunspor
Alıntı yapılan: ÇaÇa - 01 July 2009, 11:56:44
Milletvekilimiz'in eşi orda öğretim görevlisi ona söyleselerdi işi hallederlerdi aslında kendileri Samsun'lu ve fanatik Samsunspor'ludur. Kim mi ? nasıl bilmezsiniz Birnur Şahinoğlu :)
iyi diyorsunda kardeşim milletvekillerinin kendilerinin faydası yok hatta zararları çok bize.ki eşlerinin bir faydası olacağını düşünemiyorum.lafa geldimi herkesten çok samsunsporlu olurlar zaten.

samet_55

kendileri 8-10 milyar maaş alıyo yanlarındaki temizlikçiye  500 ytl veriyo..ve bu adamlar çoguda rotaryan-ilimunat falandır zaten bunların..samsunspora otobus vermemişler.. daha dün akşam meşe tesislerinlerinden üç tane 19 mayıs üniversitesi otobüsü iniyodu.. sahi otobüslerin için de kimler vardı? ve nerden geliyodu o otobüsler ?

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: samet_55 - 01 July 2009, 12:59:29
kendileri 8-10 milyar maaş alıyo yanlarındaki temizlikçiye  500 ytl veriyo..ve bu adamlar çoguda rotaryan-ilimunat falandır zaten bunların..samsunspora otobus vermemişler.. daha dün akşam meşe tesislerinlerinden üç tane 19 mayıs üniversitesi otobüsü iniyodu.. sahi otobüslerin için de kimler vardı? ve nerden geliyodu o otobüsler ?
onlar göreve gitmişlerdir.milyarlar maaş alıp,sonra da OMÜ nün beleş otobüsleri ile sülalecek efkar nasıl dağıtılır konusu üzerine araştırma yapıyorlar herhalde?

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 01 July 2009, 10:40:02
Bunlar anca omü gfb, omü ua gibi gruplar kursunlar ş-erefsizler

kulübü ziyaret etmeye gelirken iyide otobüse gelince niye yok >:(

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: 35ama55 - 01 July 2009, 18:11:20
Sürekli aynı örnekleri veriyoruz ama Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon tekrar popülaritesini arttırmasındaki en önemli etkenlerden birisi neydi biliyor musun ?

KTÜ Kolbastı grubu ..

Millet stada öğrencisini yolluyor , bunlar bir otobüsü 15 günlüğüne veremiyorlar ..

biz bu yüzden başarılara uzak kalıyoruz zaten.yani kent olarak en alt tabakadan en üst tabakaya kadar birlik olamıyoruz.yani her kesimde vurdum duymazlık var.böyle olunca da başarısızlık kaçınılmaz oluyor.ama lafla peynir gemisi yürütmek te birinciliği kimseye bırakmıyor bu omü gibi daha bir çok kurumlar

cem and naz55

ferit bernay olsaydı şu anda otobüs samsunsporun emrindeydi bu habere şaşırmadım...

AntZ

01 July 2009, 18:45:16 #26 Son düzenlenme: 01 July 2009, 18:47:55 Ant55
Alıntı yapılan: ÇaÇa - 01 July 2009, 11:56:44

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 01 July 2009, 12:52:09
iyi diyorsunda kardeşim milletvekillerinin kendilerinin faydası yok hatta zararları çok bize.ki eşlerinin bir faydası olacağını düşünemiyorum.lafa geldimi herkesten çok samsunsporlu olurlar zaten.

ÇaÇa da aynı şeyi anlatmış zaten, Birnur Şahinoğlu'nun nasıl bir Samsunspor'lu olduğunu, Samsunspor'un yeşil siyah renklerine nasıl aşık olduğunu bilmeyen kaldı mı?  ;D

Bunların bu gücü nerden bulduklarını anlamak hiçte zor değil, üniversitenin bütün gelir giderleri ellerinde olan, üniversite yönetiminin yalakalık yapmak için her kapıdan geçene doktora verdiği sayın vekillerimiz umursamıyorsa bu anti Samsun diplomalıların umurunda olur mu?

14.basamak

01 July 2009, 20:49:06 #27 Son düzenlenme: 02 July 2009, 22:11:26 14.basamak
Hangi hizaya gelmemizi istersin SS55??
Burada olmamızın tek sebebi Samsunspor değil mi?
Siyasi görüşlerimizle Samsunspor'u aynı plartformlarda değerlendirmek, sizce ne kadar doğrudur?

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: SS55 - 01 July 2009, 20:27:34
yaaa geldiniz mi hizaya.Ferit BERNAY'ı şimdi aramayalımda ne yapalım.onun SAMSUNSPOR'luluğunu bilmeyen yoktur.o olsa böylemi olurdu.
zaten futbol günah bişey!! bunlar ismi lazım değil tarikatcı değil mi.aman çarpılırsınız kimse bişey demesin valla cehenneme gidersiniz.
arkadaşım bir grubun yaptığı söylemler o grubu bağlar.ki burda dini bir konu zaten konuşmuyoruz.yok futbol oynamak günah mış sevap mış ne alakası var.konuyu dini boyuta çekmenin ne anlamı var.

emre

Alıntı yapılan: 14.basamak - 01 July 2009, 20:49:06
Hangi hizaya gelmemizi istersin SS55??
Bura da olmamızın tek sebebi Samsunspor değil mi?
Siyasi görüşlerimizle Samsunspor'u aynı plartformlarda değerlendirmek, sizce ne kadar doğrudur?