Teknik Direktör Turhan Özyazanlar; sportif direktör İsa Turan...

Başlatan berusa55, 29 June 2009, 15:43:19

« önceki - sonraki »

King Of The North

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 29 June 2009, 16:34:05
bunlar çok eski kaşar kanka kokusu çıktı artık bunların SAMSUN'da

Bunları ne yapmak lazım?

AntZ

Bunlar yerel kurtlar vadisi, bu şehirde ismi Adnan olandan korkacaksın demedimmi İbrahim

kaptan 55

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: cany - 29 June 2009, 16:40:35
önceki resimde daha değişikti Turhan, yeni hoca büyük ihtimal Turhan Özyazganlar olacak başlığında  :-\

kardeş zaten bu konunun ilk mesajındaki resim isa turan'a ait :)

King Of The North

Alıntı yapılan: Ant55 - 29 June 2009, 16:37:09
Bunlar yerel kurtlar vadisi, bu şehirde ismi Adnan olandan korkacaksın demedimmi İbrahim

Dediniz Fikret bey,dediniz.

berusa55

Alıntı yapılan: cany - 29 June 2009, 16:40:35
önceki resimde daha değişikti Turhan, yeni hoca büyük ihtimal Turhan Özyazganlar olacak başlığında  :-\

***Haberexen direkt İsa hoca'nın fotosunu kullanarak haberi vermiş. Şimdi İsa Hoca'nın yanına yeni hocamızın fotoğrafını ekledim. Tekrar camiamıza hayırlı olsun.

kaptan 55

JohnAbruzzi

Genel direktör ne is yapar teknik direktör yardımcısı mı oluyo ?

AntZ

Alıntı yapılan: JohnAbruzzi - 29 June 2009, 17:11:31
Genel direktör ne is yapar teknik direktör yardımcısı mı oluyo ?

Menejer gibi yönetim, teknik heyet ve futbolcular arasında köprü. Futbolcuların sorunlarıyla ilgileniyor, yönetimle aralarında köprü oluyor.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Ant55 - 29 June 2009, 17:28:16
Menejer gibi yönetim, teknik heyet ve futbolcular arasında köprü. Futbolcuların sorunlarıyla ilgileniyor, yönetimle aralarında köprü oluyor.
adamın işi zor yani.bizim artistlere köprü olmak kolay mı.yani bir nevi dadılık yapacak bizim futbolculara.ALLAH kolaylık versin adana

Ertuğrul Sağlam

Artık bu saatten sonra yeni hocamızın kariyerini şuyunu buyunu sorgulamaya gerek yok yapmamız gereken tek ve en önemli iş hocamıza destek olmaktaraftar olarak arkasında olduğumuzu hissettirmek...
Çünkü biz taraftar olarak hocamızın arkasında durursak hocamızda takımın menfaati doğrultusunda Futbolcular üzerinde daha çok otorite'ye sahip olur ve hiç bir futbolcu hocaya verilen bu destek karşısında istediği gibi at koşturamaz ş....zlik yapamaz....

JohnAbruzzi

arkadaslar isa turan lüleburgazda kaleci fln dovmus yani sozunu gecirecek bi hoca galiba :D

Kadir ÇELEBİ

iki ismede sicak bakiyordum umarim dusuncemde yanılmam kazanan samsunsporumuz olur
Hayırlı ugurlu olsun..

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: JohnAbruzzi - 29 June 2009, 18:50:50
arkadaslar isa turan lüleburgazda kaleci fln dovmus yani sozunu gecirecek bi hoca galiba :D
bize de böyle hoca lazımdı.disiplini elden bırakmazsa başarı zor değil.bizim takımda o kadar kötü değil zaten.bir iki de takviye yapılınca ver elini süper lig.valla fazla uçmadım inşallah

JohnAbruzzi

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 29 June 2009, 19:36:47
bize de böyle hoca lazımdı.disiplini elden bırakmazsa başarı zor değil.bizim takımda o kadar kötü değil zaten.bir iki de takviye yapılınca ver elini süper lig.valla fazla uçmadım inşallah

bende uctum wallaha.Bu sene nedense cok güveniyorum takıma tsl ye cıkıcas hissi var hep icimde son 2 senedir bole olmamıstı hic :D