Kombine Biletler Çıkıyor. ( Samsunsporluyum Diyen Herkes Alsın.. )

Başlatan CeLL-O, 28 June 2009, 12:20:20

« önceki - sonraki »

Kaya

Bu sene de alacağım ve aynı yerde yanılmıyorsam 7.kez oturacağım  ;) kombine takımını sevmek sahip çıkmak ona ortak olmaktır herkes elinden geldiğince arkadaşına akrabasına kombine önermeli hatta biraz da ısrarcı olmalı :P diye düşünüyorum ,umraım bu sene geçen seneye göre daha fazla kombine satışı gerçekleşir.

red_white

Alıntı yapılan: iak5529 - 30 June 2009, 15:06:09
  Bu sene de alacağım ve aynı yerde yanılmıyorsam 7.kez oturacağım  ;) kombine takımını sevmek sahip çıkmak ona ortak olmaktır herkes elinden geldiğince arkadaşına akrabasına kombine önermeli hatta biraz da ısrarcı olmalı :P diye düşünüyorum ,umraım bu sene geçen seneye göre daha fazla kombine satışı gerçekleşir.

süper bir düşünce herkese önerelim

Baskent_Samsunspor

bence birileri gurbette bu işi organize etmeli samsunun yarısı almanyada yaşıyor ???

maraton

Kaya

Alıntı yapılan: maraton - 30 June 2009, 17:38:16
ben bir tane kombine almam........

eyvaaaahh çekirdek birliği başkan dan şikayetçi olacakmış :P sen nasıl kombine almazsın bu iş ben dahA SAMSUNSPOR un maçına gelmem diyip daha haftanın n ilk günü puan durumu ve istatistiklere bakmaya benziyor ki öyle de olacak hep beraber izlemeye devam edeceğiz ALLAH ın izniyle

beşnumara

maraton başkan bu sezon şeref tribününden hakkı tomaçla yan yana izleyeceği için almayacak heralde ;) yanlışmıyım  başkanım

Sercan

yarın satışa çıkacağı söyleniyor ama hala fiyatlarını açıklamadılar...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

anladım.maraton kardeşim çok ça kombine alacak.ondan bir tane kombine almam  diyor.çözdüm işi bakın

Kais

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Yalnızca BİZ

Başkan birkaç tane alacaksın sanırsam... Öğrencilere yardım ediyor musun kombinede ( VİP tercihimiz)?

Kais

bana yardım lazım.ödemek şartıyla haftada 30 30 öderim.

samsun_spor_biziz

30.06.2009 günü halk gazetesine kombineler için verıilen cep telefonunu arıyoruz telefon calıyor ancak adam telefonu kapatıyor nasıl bir organizasyon anlamadık bugun işyerınden toplandık cep tel. arayalaım dedık kımınse o cep adam acmıyor telefonu... : :(

JohnAbruzzi

Gecen sene kale arkası 25 tl idi kombinesi yine oyleyse alırım bütce buna müsait :S

germencisse

fiyatlar yine ortalam aynı olur bakalım allahın izni ile çksında..