Kombine Biletler Çıkıyor. ( Samsunsporluyum Diyen Herkes Alsın.. )

Başlatan CeLL-O, 28 June 2009, 12:20:20

« önceki - sonraki »

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 28 June 2009, 17:54:23
taksit olayı olursa sedace kredi kartına olur... onuda aydan aya ödersin
kredi kartı olursa güzel olur.hem zorlanmayız.şayet sezon sonu diye işten çıkarmazlarsa.yapacağız artık bir şeyler.

mehmet yılmaz

Site olarak büyük bir kampanya yapmayı düşünüyoruz zaten. Özellikle il dışındaki arkadaşlarımızın da desteklerini bekliyoruz.

Fiyatlar belli olsun; gerekli açıklamaları yaparız.

Kais

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 28 June 2009, 17:54:23
taksit olayı olursa sedace kredi kartına olur... onuda aydan aya ödersin
o zaman mecbur biriktircem para öyle alcam.hazır çaılışıyorken haftadan haftaya ödim dedim ama.pof.

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: samsuni - 28 June 2009, 18:03:58
Site olarak büyük bir kampanya yapmayı düşünüyoruz zaten. Özellikle il dışındaki arkadaşlarımızın da desteklerini bekliyoruz.

bekliyoruz.....

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

28 June 2009, 18:15:52 #19 Son düzenlenme: 28 June 2009, 18:17:59 Bir Sevdadýr Samsunspor

evet doğru.samsunda ikamet edenler zaten alır.bizim almamız daha da iyi olur.çoğu insan zaten samsun dışında.maçlara gidemiyorum neden alayım diyebilir.ben şahsen bu yıl fazla maçına gidemem samsun dışında çalıştığımdan dolayı.ama yine de alacağım.çünkü bu bizim samsunluluk görevimiz.samsunspor değil önce samsunluluk dedim anlayan anlasın artık?çift takımlılar için söyledim bu lafı...

King Of The North

Ben de varım...

Akyol

Bende varım locamız harikaydı bu sene kombine alarak yine abilerim ve arkadaşlarımla aynı yerde maçlarımızı izlemeye devam inşallah... ;)

Sercan

Alıntı yapılan: Akyol55 - 29 June 2009, 16:22:33
Bende varım locamız harikaydı bu sene kombine alarak yine abilerim ve arkadaşlarımla aynı yerde maçlarımızı izlemeye devam inşallah... ;)

bende inşallah  ;D ;D

Kais

ya ben bugün alcaktım.dün yarın çıkıcak dendi.bugün gazetede birşey yazmayınca hiç bakmadım bile.acaba satışa başlandımı?

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Kais - 29 June 2009, 20:00:55
ya ben bugün alcaktım.dün yarın çıkıcak dendi.bugün gazetede birşey yazmayınca hiç bakmadım bile.acaba satışa başlandımı?
evet bugünden için satışlar başlayacak denildi.ama ses yok şu an kimseden.

engizli55

bende almanyada yasiyorum ama bende alacagim kombinemi. samsunsporumuza helali hos olsun

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Ne oldu.bu hafta çıkacak deniyordu kombineler satışa.haberi olan varmı ne zaman çıkıyor kombineler

pitbul055

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 30 June 2009, 09:02:09
Ne oldu.bu hafta çıkacak deniyordu kombineler satışa.haberi olan varmı ne zaman çıkıyor kombineler
trabzona 2.çömlekci ziyaretinden sonra satışa sunacaklarmış kombineleri. ;)

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: pitbul055 - 30 June 2009, 10:53:03
trabzona 2.çömlekci ziyaretinden sonra satışa sunacaklarmış kombineleri. ;)
yani masraflar bizden?

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: engizli55 - 30 June 2009, 03:10:31
bende almanyada yasiyorum ama bende alacagim kombinemi. samsunsporumuza helali hos olsun

Bütün Samsunspor'lu gurbetçilerimiz senin gibi düşünse