Errea Satış Noktası... ( açılış 18 Temmuz )

Başlatan Kais, 19 June 2009, 19:10:47

« önceki - sonraki »

Kais

Alıntı yapılan: city ultras - 19 July 2009, 13:43:34
gercektenmi kais kardes bu süper iste cok saol,bu pololari her yerde geyine biliyor insan.
sor durumda dügüne bile giyersin:)
var kardeş.daha ürün gelcek ama atkı çorap falan satarlarmı bilmiyorum.

55.hakan

dün ben de ordaydım futbolcular aşağı indiğinde site üzerineden samsunspor şarkısın çaldırdık orada bu güzel oldu ayrıca Murat a ödül tüm futbolcuların önünde verildi otobüsün önünde diğer futbolculara iyi bir mesaj oldu.ayrıca siteden arkadaşlarla da tanışmış oldum A1 forması 2 haftaya geliyormuş diğer ürünlerden yağmurluğu beğendim bir de futbolcuların üzerindeki t-hshirtler güzeldi..

mctlçy

nereye çelenk göndereceğimizi iyi biliyoruz!!

Ollivanders

Alıntı yapılan: hakanelgun - 19 July 2009, 14:18:05
dün ben de ordaydım futbolcular aşağı indiğinde site üzerineden samsunspor şarkısın çaldırdık orada bu güzel oldu ayrıca Murat a ödül tüm futbolcuların önünde verildi otobüsün önünde diğer futbolculara iyi bir mesaj oldu.ayrıca siteden arkadaşlarla da tanışmış oldum A1 forması 2 haftaya geliyormuş diğer ürünlerden yağmurluğu beğendim bir de futbolcuların üzerindeki t-hshirtler güzeldi..

futbolcularin uzerindeki tshirtler cok guzel onlar da var mi acaba ?

HoliganSamSunLu

Kais

mctlçy sizin çelenkin yanındaki çelenk haluk levent mi?

europe_55

Bende oradaydım.
Şu an için fazla geniş bir ürün yelpazesi yok ama Bu ayın sonunda formalar gelecekmiş.
Bu arada futbolcular mağazanın yanında dururken, çalınan Samsunspor marşı çok güzeldi. ;D

mehmet yılmaz

19 July 2009, 19:38:44 #367 Son düzenlenme: 19 July 2009, 20:17:09 samsuni
Alem çiçek görsün...

Samsunspor'umuzun ürünlerini bulabileceğimiz derli toplu bir mekanın ortaya çıkması gerçekten çok güzel. Ayrıca mekanın sahibi ve işletmecilerinin de bizler gibi gerçek birer Samsunsporlu olmaları da bir başka güzellik.

Açılış protokolün varlığı dışında iyiydi. Kurdelayı kesenler, nezaketen de olsa bir forma bile almadılar. Hadi kendiniz değilsiniz ama demek ki çevrenizde de forma hediye edebileceğiniz bir çocuk, torun, öğrenci bile yok... Bakanın konuşması tam bir kara mizahtı; inanamadık bir ara...

Hatırı sayılır bir taraftar vardı açılışta. Site üyelerinden 25-30 kişi kadar vardık. Şirinlerin geniş bir katılımı vardı. Diğer gruplardan da tanıdık simalara denk geldik.

Murat Yıldırım'ın ödülünü verdik. Heyecanı ve mutluluğu çok ortada idi. Dedim ona, Murat biz seni çok seviyoruz be kardeşim diye.

Turhan Hoca ile de ayak üstü konuşma fırsatımız oldu. Disiplinden taviz vermemesini rica ettik.

Galip Asal ve Yücel Hocanın da Samsunspor konusundaki hassasiyetlerini bir kez daha görmüş olduk.

Site olarak epeyce bir malzemeyüklendik ama bu daha başlangıç :)

Samsunspor'umuz için hayırlı uğurlu olsun.

Yakışmış ulen :)

samsunmania

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: 35ama55 - 19 July 2009, 19:47:32

Site adına bir siyah çelenkte Samsunspor yöneticilerinin veya o vekillerin eline tutuştursaydınız be abi ..

Ortam protestoya uygun değildi. Galip Asal ve Yücel Hocaya ayıp olurdu. Düğünde kavga çıkarmak gibi birşeye dönerdi yani...

okan

Sbk'dan kimsenin olmaması ayrı bir düşündürücü belli resmi storemuz değil ama aldıkları tepki nedeniyle orda olmaları gerekirdi yinede Sbk bizim takımımız ne diyelim...

Turuncu

Alıntı yapılan: Serpico55 - 19 July 2009, 15:46:44
futbolcularin uzerindeki tshirtler cok guzel onlar da var mi acaba ?
onlar bomba hakketten biz aldık sizde gelin size de alırız ... ;) ;) ;)

Ollivanders

eLLis

Ben ne var ne yok almak istiyorum limit dolu formalar gelen kadar açsam iyi.

Sadece Samsunspor

Gelsin artık A1 :) İlk defa doğru düzgün içime sine sine bir forma alacağım. :)