Errea Satış Noktası... ( açılış 18 Temmuz )

Başlatan Kais, 19 June 2009, 19:10:47

« önceki - sonraki »

forzasamet

bizde oradaydık şirinler olarak hatırı sayılır bir katılım vardı.
bende alışverişimi yaptım hemde acılıştan sonra ilk forma satısı bana yapılmış sanırım yücel uyar kendi eliyle verdi bana formayıı hayırlı ugurlu olsun dierek forma ve sortumu aldım.ins errea samsunsporumuza basarılar getirecek.inancımız tam  ;)

edmontdante

19 July 2009, 03:08:03 #346 Son düzenlenme: 19 July 2009, 03:22:57 edmontdante
Alıntı yapılan: serkans - 18 July 2009, 23:16:11
ben 15:45de gttm:)gittimde futbolcu falan kalmamıştı ya :/

çok bir şey kaçırmadın bence.SAMSUNSPOR formasını gururla taşıyanları görmek istersen Cumartesi geceleri bizim maçlara gel

Mustee13

açılışa giden ve katkıda bulunan herkese çok teşşekkür ediyorum arkadaşlar...
biz burda gurbette sayılan taraftarlar için büyük destek oluyo bunlar...

ali ihsan

Açılışa gittik...Şehrin önde gelenleri oradaydı tabi ki..Bakan ama bakıpta bir şey göremeyen şahsın konuşması enfesti !!! 7 yılda Samsun'un uçtuğunu filan söyledi  ??? Ayrıca Samsunspor Fransızca !!! bir kelime olsa gerek nezaketen de olsa telaffuz etme ihtiyacını hiç  hissetmedi  >:(

Futbolculara  yöneticiler tembih etmiş galiba Gidin karnınızı iyi doyurun bir öğünden yırtarız diye , pide bırakmadılar maaşallah  :D 

Galip Asal ve Yücel Hoca ile sohbetimiz güzeldi.Taraftarın dilinden anlayan kişilerle iletişimde kolay oluyor...

Murat YILDIRIM'ın ödülünü takım otobüsünün önünde Engin Abi takdim etti .Birilerine kapak olmuştur umarım ...

Mağazaya gelince şu an için çok ürün yok lakin Errea kataloğundan üyeler olarak anket yoluyla belli ürünleri beğenip,dizayn noktasında da tavsiyelerimizi belirterek belli ürünleri hazırlatacağız.Maraton Başkan ,Galip Asal ile gerekli bağlantıları yaptı bizler için...

Böyle bir mağazayı Samsun'a kazandırdığı için Galip ASAL'a teşekkür ederim ...

umuttekin55

arkadaşlar formaların fiyatı tahminen ne kadar olur ? bilginiz var mı?

city ultras

yafu kardesler bu dükkada sade formami satiliyor,baska ufak tufak seyler yokmu?
suan izinde olanlar getirirdi bari.

cany

Alıntı yapılan: city ultras - 19 July 2009, 13:12:14
yafu kardesler bu dükkada sade formami satiliyor,baska ufak tufak seyler yokmu?
suan izinde olanlar getirirdi bari.

zaten samsunstore mağazası değil orası....formanın yanında yağmurluk, tişört falan da var onlar da iyi

city ultras

zaten bizim neyimize samsunstore :D 30 senedir bi corap alicam yok piyasada,bi sira ciktiydi galiba hemen yok oldular.kardes pololar varmi acaba,bunlar güzel oluyor her yerde geyine bilirsin.neyse saol cany kardes

HaSaNCaN

19 July 2009, 13:25:30 #353 Son düzenlenme: 19 July 2009, 13:28:25 HaSaNCaN
Alıntı yapılan: city ultras - 19 July 2009, 13:19:31
zaten bizim neyimize samsunstore :D 30 senedir bi corap alicam yok piyasada,bi sira ciktiydi galiba hemen yok oldular.kardes pololar varmi acaba,bunlar güzel oluyor her yerde geyine bilirsin.neyse saol cany kardes

kardeşim ruz pazarının ordaki storede Samsunsporumuzun çorabı atkısı beresi şapkası bardağı yastığı poları saati anahtarlığı parfümü topu forması antreman eşofmanı bayrağı filaması var

aLeM

SİRİNLER OLARAK BIZDE ORDAYDIK SADECE SIZ DEGIL BU SEHRE EN AZ SIZIN KADAR BIZDE SAHIP CIKIYORUZ

edmontdante

Alıntı yapılan: hopemor_55 - 19 July 2009, 13:06:11
arkadaşlar formaların fiyatı tahminen ne kadar olur ? bilginiz var mı?

T-Energy denilen forma 75-80 Tl olacak galiba.Dün açılışta satılan forma 39 TL idi.Şortla beraber takım 50 TL

Kais

Alıntı yapılan: city ultras - 19 July 2009, 13:19:31
çok güzel polarlar var.Samsunspor amblemli.

city ultras

saol haso kardes,insahllah öyledir gecen sene yoktu böyle hic birsey.bi kac eski forma vardi.
bide sapka velan koyymusdu oraya

city ultras

Alıntı yapılan: Kais - 19 July 2009, 13:39:43
çok güzel polarlar var.Samsunspor amblemli.

gercektenmi kais kardes bu süper iste cok saol,bu pololari her yerde geyine biliyor insan.
sor durumda dügüne bile giyersin:)

sadece55

Alıntı yapılan: aLeM - 19 July 2009, 13:31:24
SİRİNLER OLARAK BIZDE ORDAYDIK SADECE SIZ DEGIL BU SEHRE EN AZ SIZIN KADAR BIZDE SAHIP CIKIYORUZ

Zaten sizi bizi yok biz samsunsporuz