Errea Satış Noktası... ( açılış 18 Temmuz )

Başlatan Kais, 19 June 2009, 19:10:47

« önceki - sonraki »

berusa55

Alıntı yapılan: samsuni - 10 July 2009, 19:16:47
anneannem 4. kez vefat etti deyip çık Kais :)

bu arada hayattaysa Allah uzun ömür versin...

Koptum buna. Süperdi. ;D

Allah uzun ömürler versin Anneanne'mize...

Akyol

Alıntı yapılan: samsuni - 10 July 2009, 19:16:47
anneannem 4. kez vefat etti deyip çık Kais :)

bu arada hayattaysa Allah uzun ömür versin...
abi bunu söylerkende gayet vakur bir vaziyette "Öldürmeyen Allah öldürmüyor" da derse o zaman tamamdır ;D

beşnumara

Alıntı yapılan: Akyol55 - 10 July 2009, 19:23:42
abi bunu söylerkende gayet vakur bir vaziyette "Öldürmeyen Allah öldürmüyor" da derse o zaman tamamdır ;D
:D :D

Alıntı yapılan: Akyol55 - 10 July 2009, 16:25:22
inanç beşnumara bu sene nickini dokuznumara yaptıracak herhalde onda bu tds sevgisi varken :P şaka bi yana geçende bi çocuğun üstünde gördüm beyaz formayı süper olmuş birde bizim seçtiklerimiz gelsede bizde alıp giysek yahu  :D

kardeşim tds ile sevgimiz karşılıklı.platonik bir durum yok yani.hem beni seven dikenime katlanır.o beşnumarayı giysin ben nickimi değiştirmem :D :D

ÇaÇa

11 July 2009, 12:27:03 #213 Son düzenlenme: 11 July 2009, 13:33:44 Amsterdamli
hocamızın şapkasında da Samsun Spor yazıyordu. Kim yaptıysa artık... hiç mi takım ismi duymamışlar

fatih55ankara

açılışa gelenleri yazalım mı?18 07 2009 saat 13 de
1.fatih55ankara

Sadece Samsunspor

AlıntıÜç gün izin yapacaklar

16 Temmuz 2009 / 14:44

İlk etap hazırlık çalışmalarını Bolu'nun Gerede İlçesi'nde tamamlayan ve önceki gün Samsun'a dönen Kırmızı-Beyazlı futbolculara üç gün izin verildi. Cumartesi günü Nuri Asan Tesisleri'nde toplanacak Samsunspor, ikinci etap hazırlıklarına başlayacak

İYİ DİNLENİN UYARISI
Samsunspor'da futbolcular, yoğun ve yorucu geçen bir çalışma döneminin ardından tatile girdi. Bolu'da yaklaşık 15 gün boyunca tempolu bir çalışma geçiren Kırmızı-Beyazlı ekibe Teknik Direktör Turhan Özyazanlar, üç gün izin verdi. Cumartesi günü Nuri Asan Tesisleri'nde yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabına başlayacak olan Samsunsporlu futbolcuları yine ağır bir çalışma temposu bekliyor.

ERREA'NIN AÇILIŞINA KATILACAKLAR
Kulüpte 13.30'da bir araya gelecek Samsunsporlu futbolcular, daha sonra forma sponsoru olan 'errea'nın açılış törenin katılacaklar. Toplu halde gidilecek açılış töreni sonrasında Kırmızı-Beyazlılar, Samsun'daki ilk çalışmasını da yapacak. Samsunspor Teknik Direktörü Turhan Özyazanlar, oyuncularına tatillerinde iyi dinlenmelerini ve sadece futbolu düşünmelerini istedi.

Denge

Güzel bir açılış olacak inşallah

Amsterdamli

BASIN DUYURUSU 1- 17 TEMMUZ 2009 Cuma günü saat 15.00'da Errea firması ile SAMSUNSPOR Yönetimi arasında sponsorluk sözleşmesi yapılacaktır. 2- 18 TEMMUZ 2009 Cumartesi günü SAMSUN SAMPİ'nin açılışı için gelen ve aynı gün saat 13.30'da SAMSUNSPOR Kulübünü de ziyaret edecek olan METRO ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu ve Ulusal Basından gazetecilerin de katılımı ile ortak bir basın açıklaması yapılacaktır. Tüm Basın davetlidir. Genel Sekreter

Kaynak: Samsunspor.org.tr

Acaba forma reklamimiz bu sezon Metro yada Sampi olabilir mi?

beşnumara

metro değil de sampi olabilir.metronun reklama ihtiyacı kalmadı.sampi'nin reklama ihtiyacı var şuan

Sercan

Alıntı yapılan: beşnumara - 16 July 2009, 15:52:38
metro değil de sampi olabilir.metronun reklama ihtiyacı kalmadı.sampi'nin reklama ihtiyacı var şuan

Sampi'nin reklam filmi için Tanju Çolak ve Bülent Serttaş'la anlaşmışlar.Bülent kaleye geçcekmiş Tanju'da şut atcakmış...

berusa55

Büyük ihtimal Sampi reklamdır. Bu arada Sampi Samsun şubesi Cumhuriyet Meydanı'nda eski Divan Pastanesi'nin olduğu yer. Bilemeyenler için meydandaki otobüs yazıhanelerinin arkası...

Kodalak

Alıntı yapılan: Amsterdamli - 16 July 2009, 15:46:35
BASIN DUYURUSU 1- 17 TEMMUZ 2009 Cuma günü saat 15.00'da Errea firması ile SAMSUNSPOR Yönetimi arasında sponsorluk sözleşmesi yapılacaktır. 2- 18 TEMMUZ 2009 Cumartesi günü SAMSUN SAMPİ'nin açılışı için gelen ve aynı gün saat 13.30'da SAMSUNSPOR Kulübünü de ziyaret edecek olan METRO ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu ve Ulusal Basından gazetecilerin de katılımı ile ortak bir basın açıklaması yapılacaktır. Tüm Basın davetlidir. Genel Sekreter

Şurdan güzel bir haber gelse ne olur mesela Galip Öztürk başkanlığa adayım dese veya ben değil şu isim başkan olacak SAMSUNSPOR eski günlerine geri dönecek diye....

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Amsterdamli - 16 July 2009, 15:46:35

Galip Öztürk için toplu halde oraya gidip bir program yapsak güzel olmazmı?
Samsunspor'a en çok katkıyı veren işadamımız olarak güzel bir programı hakediyor bence.....

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: berusa55 - 16 July 2009, 15:59:19
Büyük ihtimal Sampi reklamdır. Bu arada Sampi Samsun şubesi Cumhuriyet Meydanı'nda eski Divan Pastanesi'nin olduğu yer. Bilemeyenler için meydandaki otobüs yazıhanelerinin arkası...

Pidesini yedim, hoşuma gitmedi.

Zevk meselesi tabiki , başkasına göre değişebilir.

berusa55

İçini evde hazırlayıp yaptırdığımız has fırın pidesine asla benzeyemez zaten. Mümkün değil. ;)

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 16 July 2009, 16:07:01
Pidesini yedim, hoşuma gitmedi.

Zevk meselesi tabiki , başkasına göre değişebilir.

Hemşo 100 çeşit pide yapıyor hangisini yedin?.. :D
söylede ondan yemeyelim..