Hakan Akman, Olimpik Milli Takım İle İtalya Yolcusu

Başlatan berkay55, 18 June 2009, 15:28:44

« önceki - sonraki »

KocumVolkan

hami de suç yok bence , akrabalarının arasında en iyi top oynayanlar  bunlar.. adam napsın

Amsterdamli

Milli takim bugun hakikaten rezalet bir futbol ortaya koydu. Ben macin ilk yarisinda uyudum. Ikinci yari Hakan girince segrettim ama hic zevk alamadim. Bizim Hakan hakikaten iyi oynadi. Ayagina gelen butun toplari iyi degerlendirdi ve bir tane golluk asistde verdi. Kendisine malesef kimse dogru durust pas atamadi, o yuzden pozisyonada giremedi ama arkadaslarini pozisyona sokmayi bildi.

Bu milli takim zaten toplama milli takim, hakiki Umit milli takim degil ve bence pekde ise yarar adam yoktu; defansin gobegindekiler haric. Bari Maltaya karsi Hakan ilk onbirde baslasinda bir iki tane gol atsin cocuk.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Ben maçı izleyemedim.malum.kandildi.camiye gittik.anlattığınıza göre iyiki de seyretmemişim dedim şimdi.hem küfür edip günah almadım hem de camiye giderek sevap kazanmaya çalıştık.hakan iyiymiş.buna sevindim.bu hakan samsunspor da faydalı olacak herhalde bu sezon.inşallah diyelim artık

Sadece Samsunspor

Acaba yönetim akıl edip Hakan Akman'ı arayıp tebrik falan etti mi çok merak ediyorum veya maçı seyrettiler mi bizim oyuncu nasıl diye malum bu sezon 2-3 maç anca gördün Hakan'ı

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 26 June 2009, 00:30:30
Acaba yönetim akıl edip Hakan Akman'ı arayıp tebrik falan etti mi çok merak ediyorum veya maçı seyrettiler mi bizim oyuncu nasıl diye malum bu sezon 2-3 maç anca gördün Hakan'ı
zannetmen izlememişlerdir.onlarda benim gibi erkenden camiye gidip samsunspor için dua mı ettiler acaba?yaparlar mı ki bilmem.

veis

evet serdar aziz gelecek adına genç bir yetenek kaldıki gs ve bjk talipmiş.ama milli takımlar bazında gerçekden ihtiyaç duydugumuz bir bölgeye genç ve saglam bir topçu yetişiyor.hemde ertugrul saglam faktörüyle seneye epey adından söz etdirir.

germencisse

yinede samsunsporlular adına sevindirici birşey..oyuncumuz ümit millli takıma çağırılıyor..

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: germencisse - 26 June 2009, 10:28:01
yinede samsunsporlular adına sevindirici birşey..oyuncumuz ümit millli takıma çağırılıyor..
neydi be.bir dönem en az 3 bankomuz vardı A takımda hemde.düşündükçe yıkılıyor insan

germencisse

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 26 June 2009, 10:37:20
neydi be.bir dönem en az 3 bankomuz vardı A takımda hemde.düşündükçe yıkılıyor insan
hakikaten insan özlüyor o günleri ama şuan ki durumuz de malum küçük şeylerle mutlu olmamız lazım.. böyle böyle bu takım kalkacak şaha şaha

veis

sercana yıldız dersek zaten serkan aykutlara celillere cenklere haksızlık etmiş oluyoruz.bizler bir gool atdıgında o adamı kral yapıyoruz ama 250 gole yakın gol atmış adam sessiz sedasız içine kapanarak futbolu bırakıyor biz ses çıkarmıyoruz.

celebi

Alıntı yapılan: veis - 26 June 2009, 18:51:05
sercana yıldız dersek zaten serkan aykutlara celillere cenklere haksızlık etmiş oluyoruz.bizler bir gool atdıgında o adamı kral yapıyoruz ama 250 gole yakın gol atmış adam sessiz sedasız içine kapanarak futbolu bırakıyor biz ses çıkarmıyoruz.

Sadece Samsunspor

AlıntıU21 Milli Takımı,Tunus karşısında

Sorumluluğunu Oğuz Çetin'in, Teknik Direktörlüğünü Hami Mandıralı'nın yaptığı U21 Milli Takımımız, 16. Akdeniz Oyunları'ndaki üçüncü maçında bugün Tunus ile karşı karşıya gelecek. İtalya'nın Pesscara kentindeki Valle Anzuca Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 18.00'de başlayacak.

U21 Milli Takımımız, bu maçı kazanması halinde 3 Temmuz'da Yunanistan-Karadağ karşılaşmasının galibi ile 5.'lik-6.'lık maçı oynayacak. Millilerimiz, maçı kaybetmesi halinde ise Yunanistan-Karadağ karşılaşmasının mağlubu ile aynı tarihte 7.'lik için karşılaşacak.

Millilerimiz, oyunlarda oynadığı ilk maçta Fransa'ya 2-0 mağlup olmuş, ikinci maçında ise Malta'yı 5-0 mağlup ederek B grubunu ikinci sırada tamamlamıştı.

beşnumara

tunus maçı grup maçımıydı acaba kaan? grupta fransa malta türkiye vardı benm bildiğim

germencisse

hami mandıralının ellerine kollarına sağlık..

Sercan

Alıntı yapılan: 35ama55 - 02 July 2009, 17:17:20
Ümit milli takım , Trabzondan göç eden gurbetçilerle dolu ..

Neresi onlarla dolu değil ki kardeşim...