Hakan Akman, Olimpik Milli Takım İle İtalya Yolcusu

Başlatan berkay55, 18 June 2009, 15:28:44

« önceki - sonraki »

berkay55

18 June 2009, 15:28:44 Son düzenlenme: 18 June 2009, 19:48:25 samsuni
Hakan Akman İtalya yolcusu

İtalya´nın Pescara kentinde 25 Haziran-7 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 16. Akdeniz Oyunları´na katılacak U-21 Milli Takım aday kadrosu belli oldu. Samsunsporlu futbolcu Hakan Akman´ın da yer aldığı Milli Takım aday kadrosu, İstanbul Sheraton Ataköy Otel´de kampa girdi. Ailesi ile birlikte Kuşadası´nda bulunan genç yıldız Hakan, dün sabah milli takım yetkililerinden kendisine gelen telefon üzerine hemen Kuşadası´ndan ayrıldı ve kampa katıldı.

berkay55

sürekli milli takımlara seçilen HAKAN AKMAN ı takımımızın başına gelen hocalar neden oynatmıyor anlayamadım

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: BeRKaY_55 - 18 June 2009, 15:30:28
sürekli milli takımlara seçilen HAKAN AKMAN ı takımımızın başına gelen hocalar neden oynatmıyor anlayamadım
samsunspora faydalı olur diye korkuyorlar herhalde?

berkay55

doğru diyorsun iyi oynarsa elde tutmakta zor olur ve klüp başarı yakalar diye oynatmıyorlardır bunlar

Sadece Samsunspor

ya anlamadığım tffnin sitesinde çağrılan son kadroda hakan akmanın ismi yazmıyor ama samsunspor resmi sitesinde çağrıldı yazıyor. son dk. değişikliği falan mı oldu acaba

berkay55

halk gazetesinde de çağrıldı yazıyor ama

beşnumara

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 18 June 2009, 16:11:45
ya anlamadığım tffnin sitesinde çağrılan son kadroda hakan akmanın ismi yazmıyor ama samsunspor resmi sitesinde çağrıldı yazıyor. son dk. değişikliği falan mı oldu acaba
ben şimdi baktım hakan akmanın ismi eklenmiş.ayrıca hakan için çok büyük bir şans.kendini göstersin zaten takımda pek forvet oyuncusu yok kadroda yer bulur inşaallah da kendini gösterir bu sene de çıkış yapar.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: beşnumara - 18 June 2009, 20:29:12
ben şimdi baktım hakan akmanın ismi eklenmiş.ayrıca hakan için çok büyük bir şans.kendini göstersin zaten takımda pek forvet oyuncusu yok kadroda yer bulur inşaallah da kendini gösterir bu sene de çıkış yapar.

evet şimdi eklenmiş tff sitesine ;)
Alıntı
Bu arada daha önce açıklanan U21 Milli Takım kadrosundan sakatlıkları ve mazeretleri sebebi ile Tunay ACAR , Tunay TORUN, Onur AYIK, Ömer ŞİŞMANOĞLU ve Ahmet ARI çıkarılırken, kadroya Rıdvan ŞİMŞEK (Karşıyaka ), Hakan AKMAN (Samsunspor) ve Şahin AYGÜNEŞ (Kasımpaşa) dahil edildi.

mehmet yılmaz

1991'de Osman Akyol Olimpik Milli Takımda idi. Akdeniz 2.si olmuştuk. 93'te kimse yoktu.
1997'te Serkan Aykut vardı ve finalde İtalya'ya kaybedip 2. olmuştuk.
2001 ve 2005'te bizden kimse yoktu.
12 yıl aradan sonra Akdeniz Oyunlarına futbolcu göndermemiz çok güzel birşey, üstelik Hakan'ı Hayrettin de Coşkundere de maalesef doğru dürüst oynatmadı ve onun yerine vasat bir forvet olan Burhan'ı tercih ettiler.
İnşallah Hakan ve Samsunspor için güzel günlerin başlangıcı olur.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Hakan kardeşimize başarılar dilerim.Inşallah iyi bir form tutar da samsunspor da değişmeyen oyuncu olur.

beşnumara

abi ben yemin ediyorum geçen sene her maç burhanın yerine hakana sabredilseydi hakan burhan kadar gol atardı ve de hakanı da hakanı da kazanmış olurduk.

europe_55

Hem Hakan Akman, hem de SAMSUNSPOR icin hayirlisi olsun...
Yolun acik olsun Hakan Akman!

serhat11

geçen sezon son maç d.bakır a çok güzel bi aşırtma gol atmıştı

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: europe_55 - 18 June 2009, 22:10:36
Hem Hakan Akman, hem de SAMSUNSPOR icin hayirlisi olsun...
Yolun acik olsun Hakan Akman!
inşallah gurur kaynağımız olur.samsunsporumuzun  adına ve büyüklüğüne yakışır bir futbol oynamak ve başarılı olmayı nasip etsin ALLAH.şu günlerde yaşadığımız onca olumsuzluklara ve samsunsporumuza çelme takmaya çalışan döneklere rağmen,bizden bir futbolcumuzun olimpik milli takıma davet edilmesi ve başarılı olması hepimizi gururlandırır.

berkay55

inşallah hakan kardesımız bızı orda en iyi şekilde temsil eder ve seneyede takımımızın değişilmez oyuncularından biri haline gelir