Hakan Akman, Olimpik Milli Takım İle İtalya Yolcusu

Başlatan berkay55, 18 June 2009, 15:28:44

« önceki - sonraki »

harbisamsunsporlu5517

fırtına gibi bu cocuk önumuzdeki sezona damgasına vuracak bence

veis

genç takımız die çok övünüyoruz amaçokda kaliteli genç oyuncularımız yok.esasında hakan akman tarzındaki oyuncu sayısını çogaltmış olsak transfer tahtası isterse 10 yıl açılmasın ihtiyaç duymayız.

emre

Alıntı yapılan: veis - 19 June 2009, 11:03:45
genç takımız die çok övünüyoruz amaçokda kaliteli genç oyuncularımız yok.esasında hakan akman tarzındaki oyuncu sayısını çogaltmış olsak transfer tahtası isterse 10 yıl açılmasın ihtiyaç duymayız.

nedense karakter olmuyor bizim futbolcularda bkz; turgut,sercan ,sefa...
bi de dısardan gelen oyunculara bakalım adam gibi adam murat,oktay..

Sadece Samsunspor

Hakan oğlum tek güvencemiz sensin Samsunspor adını ordaki herkese duyur, biz sana güveniyoruz arkandayız, bak sefaya bak sercana bak turguta bi ara çok çağrılıyorlardı şimdi tık yok çünkü adam olamadılar, hani sercan geleceğinin celiliydi bizde öyle zannediyorduk ama bak milli takıma kaç kere gitti ? Hadi koçum bu fırsat kaçmaz, adam gibi ol topunu oyna, sonuçta sen kazancaksın hakan

veis

hani sercan geleceğinin celiliydi bizde öyle zannediyorduk

öyle ama :P

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: veis - 19 June 2009, 11:25:57
hani sercan geleceğinin celiliydi bizde öyle zannediyorduk

öyle ama :P
az alkış aldımı bizim yerli futbolcuların bir yerleri kalkıyor?alt yapınız bizim iyi aslında ama yönetim pek ilgilenmiyor alt yapı ile?tabi disiplin şart.

Amsterdamli

Hakan Akman umarim bu turnuvada ilk onbirde oynama sansini elde eder ve kendini gosterir. Altayli Burak Calik ile forvette guzel bir ikili olustururlar.

Amsterdamli

Bu aksam saat 18.00de Fransa'ya karsi oynuyoruz. Mac TRT2'den naklen yayinlanacaktir.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Hakana başarılar bu akşam.inşallah bizleri utandırmaz ve bu gece onun gecesi olur

Ollivanders

Alıntı yapılan: Amsterdamli - 25 June 2009, 13:34:16
Bu aksam saat 18.00de Fransa'ya karsi oynuyoruz. Mac TRT2'den naklen yayinlanacaktir.

eyvallah ustadim izleyeyim :)

Kodalak

hakan 11 de oynuyormu,oynarsa inşallah güzel bir oyun oynar

YaşarDoğu

Ollivanders

var :) Türkiye gercekten cok kotu oynuyor 2-0 fransanin ustunlugu var

Sadece Samsunspor

Maçı baştan sona izledim, bu oyuncuları yetenek diye çağırmak rezilliktir. Bütün pasların hepsi hatalıydı ve bir türlü topu yere indiremedik habire havadan oynadıkve fransızların hepsi hava toparını aldı. Gözüme çarpan bi oyuncu vardı o da defansta oynayan Serdar Aziz diye biri gerçekten top oynama stilni beğendim. Hakan 2. yarının hemen başında oyuna girdi etkili olmaya çalıştı Serdardan sonra en iyisi Hakan Akmandı. Ondan resmen Kral'ın stilini gördüm hem arkası dönüp pas yapıyor sonra direk kaleye yöneliyor. Kısacası Hakan bizi bu maçta utandırmadı

Clint_Eastwood

Bu milli takımı kim oluşturmuşsa istifa etmeli, 10 dakika izlemeye tahammül edemedim maçı... Rezillik...