Külüstür Prenses Yeniden Yola Çıkmaya Hazırlanıyor

Başlatan Sadece Samsunspor, 17 June 2009, 12:12:43

« önceki - sonraki »

veis

otobüs için bütçe ayırabilecek veya otobüsü direkt alabilecek insanlar neden samsunspora otobüs reklamı haricinde farklı yardımlarda bulunmuyorlar acaba.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: veis - 19 June 2009, 09:31:28
otobüs için bütçe ayırabilecek veya otobüsü direkt alabilecek insanlar neden samsunspora otobüs reklamı haricinde farklı yardımlarda bulunmuyorlar acaba.
haklısın kardeşim tespitinde?ama biz boşuna mı dedik.SAHİPSİZ KENTİN SAHİPSİZ TAKIMI

harbisamsunsporlu5517

galip özturk verebilir adam bir otobusu cok görmez heralde

veis

ver ver de nereye kadar yıllardır özelliklede 4 senedir gelen her yönetim metronun kapısını çaldı ve ortalama 1 trilyon aldı keza yeşilyurtdan olsun tüfenk gibi iş adamlarımızdan olsun hep maddi destek alındı ama sonuç kümede 1 golle kalmak oldu.bu şartlarda insanlarda yoruldu veriyorlar ama paralar nerelere gidiyor bunun sorgusunu yapmış olmalılarki busene kimsenin ne yardım etme düşüncesi nede destek verme niyeti yok.önceki yönetimler sagolsun işte herkesi sogutdular.

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: veis - 19 June 2009, 11:08:47
ver ver de nereye kadar yıllardır özelliklede 4 senedir gelen her yönetim metronun kapısını çaldı ve ortalama 1 trilyon aldı keza yeşilyurtdan olsun tüfenk gibi iş adamlarımızdan olsun hep maddi destek alındı ama sonuç kümede 1 golle kalmak oldu.bu şartlarda insanlarda yoruldu veriyorlar ama paralar nerelere gidiyor bunun sorgusunu yapmış olmalılarki busene kimsenin ne yardım etme düşüncesi nede destek verme niyeti yok.önceki yönetimler sagolsun işte herkesi sogutdular.
tmm abi işte bundan sonra para yardımı vermesin otobus yardımı ve mac masraflarımızı karsılasın bundan sonra edecegi yardımlar hırsızlara gitmesin

veis

ama dikkat etdinmi geçen senelere nazaran bu sene yardım namına hiçbişey yok çünkü millet anladı 5 yıldır soyuldugunu.

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: veis - 19 June 2009, 11:12:17
ama dikkat etdinmi geçen senelere nazaran bu sene yardım namına hiçbişey yok çünkü millet anladı 5 yıldır soyuldugunu.
evet abi haklısın keske en basından berı dedıgım gıbı yapılsaydı

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: veis - 19 June 2009, 11:12:17
hemde ne soyulma?para yok diye ağlıyorlar,milletin rant mağazasına çelenk gönderiyorlar.ulan o utanç çelengine vereceğiniz para ile alt yapıdaki çocuklara bir yemek ziyafeti çekin,yada fakir bir öğrenciye elbise ayakkabı alın,daha makbul olur?

sadece55

yaw kardeşim kimse çelengin parasında değil bu klüp çelenk parası bulamayacak kadar daha düşmedi olayın orda manevi bir kaybı var bu kadar da aşağılamayın klübü o çelenk hele ki adam gibi bir durum iiçin gönderilcek olsa ah ah

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: erdo55 - 20 June 2009, 02:50:51
yaw kardeşim kimse çelengin parasında değil bu klüp çelenk parası bulamayacak kadar daha düşmedi olayın orda manevi bir kaybı var bu kadar da aşağılamayın klübü o çelenk hele ki adam gibi bir durum iiçin gönderilcek olsa ah ah
heralde kardeşim kimse çelengin parasında değil burda zaten.olayın maneviyatında.bir çelenk parası ile kurtulacak değil samsunsporumuz.ama o utanç mağazasına gönderilen çelengin parası bizim için trilyon değerinde oldu.

sadece55

ah be abi haklısın ne bilim bindik bir alamete gidiyoz kıyamete lafı sanırım şuanki konumumuzu gösteriyor

Ben Ofosu

Allah belanızı versin,STO kere. illa Robin Hood'luk mu yapalım,elinizden alıp fakire mi verelim. Okuduk gazetelerde k.ç. kırık 1990'lu yıllardan kalma pörsümüş prensesimizi bakıma vermek zorunda kalmış yönetim, giyidrsen ne olur o otobüsü ..

Adam olsaydınız verdiğiniz sözü tutardınız, ben artık Turgut Tüfenk'e de inanmıyorum, kazandılar STO'yu , daha sesleri çıkmıyor .

atakan

tüfenk te kayboldu piyasadan.adı duyuldu daha yok ortalarda.bide bunlar yapamıcakları sözü niye veriyolar

Kodalak

Alıntı yapılan: atakan - 22 July 2009, 16:32:45
tüfenk te kayboldu piyasadan.adı duyuldu daha yok ortalarda.bide bunlar yapamıcakları sözü niye veriyolar

hakkı tomaça kızmıştır,listeye ona danışmadan adını yazdı diye yoksa tüfenk geçen yıl 6 tane genç futbolcunun parasını verip takımın iskeletini ayakta tutan kişidir.

Ollivanders

kızan kızana zaten bir adamda ciksin desin be kardesim  su su su diye herkes kizsin olan taraftara oluyor