Hakkı Tomaç'tan Açıklama; Y. Ziya Yılmaz'dan Ziyaret

Başlatan mehmet yılmaz, 15 June 2009, 21:35:34

« önceki - sonraki »

bankocu55

Soylemedim diyorsa soylememistir.

2. konu ise cicek yollama olayını büyütmemek lasım ben yada siz klüp baskanı olsaydınız sizzde cicek gonderiridiniz bende gonderiridim büyütülcek bir olay degil.

Kaya

Alıntı yapılan: bankocu55 - 15 June 2009, 22:30:56

2. konu ise cicek yollama olayını büyütmemek lasım ben yada siz klüp baskanı olsaydınız sizzde cicek gonderiridiniz bende gonderiridim büyütülcek bir olay degil.

valla kendin ile ilgili düşüncene saygılıyım ama sizde gönderirdiniz dedin mi orada dur işte kim bu siz... orada öyle bir tükkan ın olmasından büyük rahatsızlık duyan BİZ den bahsediyorsan değil çiçek tebrik bile etmezdik çünkü BİZ sadece SAMSUNSPOR luyuz......

yaman55

fenerbahçe mağazasına samsunspor çiçeği yollanıyor sen ne diyon lan? kimsin?

55.hakan

kendi adına konuş bana göre dünyanın en fazla büyütülecek olaylarından biri ..bu kadar yazıya bunun bizde açtığı yarayı anlamadıysan tekrar anlatmaya gerek yok >:(

ali ihsan

Bu lafı söyleyen çift takımlıdır.Yür git buradan insanın asabını bozma.Yüreğinde SADECE SAMSUNSPOR'u hissettiğin zaman gelirsin buraya ...

gozgoz yýlmaz

Şu mesajlara bakın

Alıntı2. konu ise cicek yollama olayını büyütmemek lasım ben yada siz klüp baskanı olsaydınız sizzde cicek gonderiridiniz bende gonderiridim büyütülcek bir olay degil.

Alıntıiyi diyosunda kardes tribün grup liderlerinden bile 2 takım tutanı biliyorum ben adam demis samsunsporu seviyorum forma arıyorum.Ne güsel samsunspor sevgisi var.Boyle dersek sevgisi tamamen biter bence yanlıs bi davranıs dedigim gibi

Alıntızaten bir cok samsunlu cift takım tutuyo onemli olan destek sevgi

Alıntıya bu kadar da yapmayın nolcak bizde pissin bizi süper lige cıkarsın gerekirse sora trabzonda kral olsun ne yapalım bize fayda saglasın yeter

Alıntıins gelir ya tam isimize lasım olucak oyuncu muratla yanyana cift ön libero oynarlar.Arkadasların trabzondan topcu almıyalım mantıgınada katılmıyorum.Trabzondan almak yada kiralamak icin yönetim elinden gelen her seyi yapsın.Zenci görmeyi özledik

Çocuğun niyeti de istikasmeti de belli işte. Neden tutuyorsunuz bu çocuğu?

Bankocu musun ne ayaksın sen? Git kirli ruhunu öbür takımdan arındır, adam olup geri gel! Ayrıca bu kafa yapısıyla, bu çift takımlılıkla tribündergide Samsunsporluymuş gibi yazma, orada bize bir laf getirirsin, aman diyeyim.

gozgoz yýlmaz

Gelelim Tomaç'a, özrü kabahatinden büyük. Kim olsa aynı şeyi yaparmış. İsmail Uyanık olsa bırak çelengi çiçeği, her türlü lobiyi kullanarak Samsun'umuzda öyle bir rezilliğin açılmsına müsaade etmezdi.

Eee... Herkes İsmail Uyanık olamaZ tabii. Bazıları Hakkı Tomaç olur.

Sercan

Ulann varya asıl adamı senin gibiler deli eder...

yaman55

istanbuldan

Sayın başkanım; Büyük?!! başkana yaptığınız bu nezaket, altı üstü bir dükkan için bu kadar özünde Samsunspor'u tutan ve destekleyen kişileri kırmaya  ve üzmeye değer miydi??
   Bu mudur sizin kadar Samsunspor'un gururu ve haysiyetini düşünmek? Sanırım gurur mekanizmamız farklı işliyor. Biliyoruz maddi imkansızlıklarla boğuşuyorusunuz. Bu konuda her zaman yanınızda olacağız. Ama gurur mekanizmanızı bir gözden geçirin derim.

AntZ

Bu zihniyet kendi stadımızı yine aynı malum takıma verip şampiyonluğunu kutlatan zihniyetle aynı zihniyet, hatta ta kendisi, isim değiştirip değiştirip geliyorlar.. Kim olsa aynısını yapardı ama bu kim olsaların içine girmeyenlere gerçek Samsunsporlu diyoruz biz. Bir Yusuf Ziya yapardı, Adnan Ölmez yapardı, Mazhar Başoğlu yapardı, Hakkı Tomaç yapardı, kısaca bunların içinden kim olsa yapardı...

İçimize mayın koyup birde davet göndermek gibi bir hakareti nezaket kabul ediyorsanız, anlaşılan bizim de size gösterecek daha çok nezaketimiz olacak!

Bir çift sözümde Y.Z.Yılmaz'a olacak, olumlu şeyler olacakmış, neyi bekliyorsunuz? Onca belediye tek başına senede milyonlarca lira akıtırken, transfer tahtası açılmadıktan, transfer yapılamadıktan sonra hangi olumlu gelişme? Rize bile senede 10-15 milyon bütçeden bahsediyor, 3 milyonu bulup transfer tahtasını açtıramıyorsunuz. Borç morç bahane, 3 milyonu bulamadıktan sonra borcun olmasa ne olur.

Şunu da açıkça yazıyorum, itirazı olan varsa aksini eylemleriyle gerçekleştirsin, Adnan Ölmez, Mazhar Başoğlu ve saz ekibi (şimdiki yönetim dahil) bu takımın üstünden elini çekmedikten sonra, gelene mani olup engel çıkardığı sürece bu takımın iki yakası bir araya gelmez. Ama gün olur devran döner, bu düzen böyle gitmez...

Amsterdamli

Samsunspor kulubunun cicek yollamasi mi kotu Aziz Yildirimin utanmadan davetiye yollamasi mi.

Samsunda fenerium magzasinin acilmasi mi kotu yada Samsunda daha bir Samsunspor magzasinin olmamasi mi.

Insan bunlari dusununce Turkiyedeki futbol dunyasinin nekadar carpik oldugunu goruyor. Bu 3 takim uzerine kurulu duzene lanet olsun. Bu duzeni bir gun yikacagiz ama nasil ve ne sekilde bilemiyorum. Bu boyle gitmez ve o fenerium orada fazla durmaz.

Kulup olarak sportif ve maddi bakimdan en kotu donemimizi yasarken bunu firsat bilip birde sehirde Samsunsporumuzu yikmak istiyorlar ama bunu asla basaramayacaklar.

Yoneticilerimizin bu kulubu duzluge cikarmak icin gecelerini gunduzlerine kattiklarini biliyorum ama senin sehrini yuzsuzce ele gecirmek isteyen bir takimin acilisina celenk gondermek asla kabul edilemez.

HoliganSamSunLu

bunlar milleti uyutmaya yönelik şeyler ben kimseye inanmıyorum hepsi sahtekar samsunsporlularmış yönetimde gerçek samsunsporlu kaçtane var samsunsporlu adam fb açılışa çelenk göndermek gibi bir hataya düşüpte samsunsporluların onurlarıyla oynamaz ha kendilerinde olmayabilir ama samsunspor taraftarı onurlu ve karakterli bir taraftar topluluğudur böyle şeyleri midesi kaldırmaz...

kaan

AlıntıNEZAKET ÇİÇEĞİ

"Bir diğer eleştiri ise Fenerbahçe'nin mağazasının açılışına çiçek göndermemiz. Medeni bir ortamda, medeni bir çağrıya cevap verdik. Sayın Aziz Yıldırım nezaket göstererek bize davetiye göndermiş, biz de bu nezaketin karşılığında açılışa çiçek gönderdik. Bunun neresi yanlış? Taraftarın tepkisine de bir anlam veremiyorum. Bu koltukta oturan her yönetici bizim yaptığımızı yapardı.

Nezaket Çiceği?

Bende farklı anlamlarda bu çiçek...

Rezalet,Cahillik,Vefasızlık,Küçük düşme,Duruşunu kaybetme Çiçeği...

İnsanlara Samsundaki anti istanbul duruşunun pekiştiğini anlatmaya çalıştığımız şu zor zamanlarımızda davamıza yapılan en büyük saygısızlıktır hemde bunun bir çiçekle yapılması dalga geçmektende öte birşeydir.

Fazla söze gerek yok basın açıklamasını bende yapıyorum saat 00:55 laf istemiyoruz icraat istiyoruz SÜPER LİG İSTİYORUZ...

sadece55

Bence burda utanç çiçek gönderilmesi filan değil samsunda bir samsunspor mağazası olmaması bunda sadece yönetiminde suçu yok taraftarın ticari kurumların alayımızın suçu vardır.Bakın adamlar bütün türkiyeye açıyor tanıtıyor.Biz kendi şehrimizde satamıyorsak o çelenk zaten bizim mezarımıza gönderilmiştir.Bu şehir büyüdü büyüyeli küçülüyor ya hadi hayırlısı