Hakkı Tomaç'tan Açıklama; Y. Ziya Yılmaz'dan Ziyaret

Başlatan mehmet yılmaz, 15 June 2009, 21:35:34

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Hakkı Tomaç'tan Açıklama; Y. Ziya Yılmaz'dan Ziyaret

Samsunspor Başkanı Hakkı Tomaç, son günlerde kulüple ilgili çıkan haberlere tepki gösterdi. Tomaç,"Kim ne düşünürse düşünsün, ne konuşursa konuşsun şundan herkes emin olsun kimse Samsunspor'un onurunu ve gururunu bizden daha fazla düşünemez" dedi.           

Başkan Tomaç, düzenlediği basın toplantısıyla konuşulanlara son noktayı koydu....

DETAYLI ANLATTI

Kırmızı-Beyazlı kulübün Başkanı Hakkı Tomaç ve Genel sekreten Tahsin Kosif, son günlerde gazetelerde çıkan,"Samsunspor'un onuru ayaklar altına alındı","Fenerium'a çiçek gönderildi" haberlerine Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısıyla açıklık getirdi. Tomaç, yanlış anlaşıma sonucu konunun değişik boyutlara geldiğini söyledi. Başkan Hakkı Tomaç, konuyu detayına kadar anlattı ve şu açıklamayı yaptı;

ORTAK SIKINTILAR

"Geçen hafta birlik toplantısı ve TFF'nin genel kuruluna katılmak üzere Ankara'ya gitti. Önce birlik, daha sonra TFF Genel Kurulu'na katıldık. Birlik toplantısında, kulüpler sıkıntılarını dile getirdi. Bizde kulübümüzün sorunlarını anlattık. Bu arada bazı arkadaşlar kimse birbirinden futbolcu almasın, primler, futbolculara ödenecek transfer miktarları şu kadar olsun diye ortak görüş bildirdik."

KESİNLİKLE SÖYLEMEDİM

"Kesinlikle kimseye bizden futbolcu almayın diye bir yakarışım veya telkinim olmadı. Bu herkesin ortak görüşüydü. Ama Fanatik gazetesindeki arkadan kulaktan duyma sözlerle sanki biz yalvarmışız gibi haber yapmış. Gazeteci arkadaşı aradım ve neden böyle yazdığını sordum. O da çok üzüldü ve (bir yanlış anlaşılma oldu üzgünüm. Kabahat bende) diyerek özür diledi. Kesinlikle kimseye bizden futbolcu almayın diye bir kelime kullanmadım."

KİMSE ENDİŞELENMESİN

"Samsunspor'un onurunu ve gururunu kimsenin ayaklar altına alamaz. Buna hangi Samsunsporlu izin verir? Biz izin verir miyiz? Şunu açıkça söyleyeyim, kim ne düşünürse düşünsün, ne konuşursa konuşsun, şundan herkes emin olsun kimse Samsunspor'un onurunu ve gururunu bizden daha fazla düşünemez. Bu yönetimdeki bütün arkadaşlar Samsunspor'un onuruna ve gururuna sonuna kadar sahip çıkar. Kimsenin bu konuda endişesi olmasın."

NEZAKET ÇİÇEĞİ

"Bir diğer eleştiri ise Fenerbahçe'nin mağazasının açılışına çiçek göndermemiz. Medeni bir ortamda, medeni bir çağrıya cevap verdik. Sayın Aziz Yıldırım nezaket göstererek bize davetiye göndermiş, biz de bu nezaketin karşılığında açılışa çiçek gönderdik. Bunun neresi yanlış? Taraftarın tepkisine de bir anlam veremiyorum. Bu koltukta oturan her yönetici bizim yaptığımızı yapardı."

İPEKOĞLU İLE GÖRÜŞMEDİK

"Teknik direktör konusunda yazılan çizilenler gerçeği yansıtmıyor. Tabii ki ne yaparız diye aramızda konuştuk. Engin İpekoğlu ile anlaştılar, görüştüler gibi yazılanlar tamamen gerçek dışı. Ne Engin İpekoğlu'yla görüştük, ne de menajeriyle. İmkanlarımız düzelir hedefimizi de belirlersek hocamızı alırız. Bunları belirlemeden hangi hoca bizle çalışır? Titiz davranıp en iyisini yapacağız. Kimse merak etmesin."

ÖZGENER REDDETTİ

"TFF Genel Kurulunda görüşlerimizi açıkladık. Kulüpler borçlu transfer yapamayacak, bir kereliğine tahta açılsın teklifini götürdük, olmadı. Limitli transfer istedik, yani 2-3 futbolcu transfer edelim dedik, başkan kabul etmedi. Buna karşılık kulüplerin mali yapıları bundan sonra denetlenecek kararı çıktı. Bunu olumlu karşıladık, ancak geç kalındığını bildirdik. Açıkçası tahtanın açılmasına izin verilmedi."

LÜTFEN SABIR

"Federasyon bu konuya sıcak bakmasa da biz yine de bu işin peşini bırakmayacağız. Yarın yine Ankara'ya gideceğiz. Gerekli görüşmeleri yine yapacağız. Tahta açılması için ne gerekiyorsa yapılacak. Bu arada herkesten destek bekliyoruz. Bu zor günlerde birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Sorunları çöze çöze bitireceğiz. Bunun mücadelesini veriyoruz. Lütfen biraz sabır ve hoşgörü."

KOSİF: FUTBOLCULARA TEŞEKKÜR

Ankara'da ve Trabzon'da yaptıkları görüşmelerde olumlu gelişmeler yaşadıklarını ifade eden Tahsin Kosif ise,"Başkanımızın dediklerine harfiyen katılıyoruz. Bizim bu tür şeylere ayıracak vaktimiz yok. Samsunspor'u ayakta tutabilmenin mücadelesini veriyoruz. Ligde hedef koymanın çabasındayız. Bu arada, alacağı için ihtar çeken futbolcularımız var. Bunların paralarını yatırdık. Alacağı olduğu halde ihtar çekmeyen futbolcularımıza da camiamız adına teşekkür ediyoruz. Bu futbolcularımızın mağduriyetlerini en kısa sürede gidereceğiz" dedi.

Y.ZİYA YILMAZ KULÜPTE

Birlik toplantısı Samsunspor Yönetimi, belediye başkanları, siyasi partilerin il başkanları ve meclis üyeleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleşen toplantıya Büyükşehir belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'da katıldı.

ÖNCE YEMEK

Daha önce Dolmuş ve Minibüs Dernekleri ile bir araya gelen Samsunspor yönetimi, dün akşam da aralarından Büyükşehir belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ında bulunduğu, belediye başkanları, siyasi partilerin il başkanları, belediye meclis üyelerini ağırladı. Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleşen toplantı öncesi misafirler başkan Tomaç ve yöneticiler tarafından kapıda karşılandı. Daha sonra misafirlerle yöneticiler birlikte yemek yedi. 2 SAAT SÜRDÜ Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz işleri nedeniyle yemeğe katılmadı. Yemek bitiminde tesislere gelen Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, yöneticiler ve misafirler birlikte toplantı odasına geçerek Samsunspor'un son durumu hakkında görüş alışverişinde bulundular. Oldukça samimi bir ortamda geçen toplantıda yaklaşık 1 saat sürdü. Samsunsporlu yöneticiler konukları yine kapıya kadar uğurladılar.

UMUT VERİCİ

Kulüp Genel sekreteri Tahsin Kosif, toplantının çok samimi bir ortamda geçtiğini belirterek,"Sayın Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz'ın gelmesi bizi sevindirdi. toplantıda Samsunspor'un dışında bir şey görüşmedik. Çok umut verici bir görüşme oldu. Samsunspor'un ilerisi için daha umutluyuz. Katılımcılara camiamız adına teşekkür ediyoruz. Sivil Toplum örgütleri ile toplantılarımız devam edecek" dedi.

Y.Ziya Çakır - Halk Gazetesi

http://www1.samsunspor.biz/haber-Hakki_Tomactan_Aciklama_Y_Ziya_Yilmazdan_Ziyaret-5793

berusa55

Söylemediysen eyvallah.... Ne diyelim artık!  :-\ Ama ulusal basında çıktı ve bir kere adımız çıktı bu bile kötü!

Ollivanders

Alıntı yapılan: berusa55 - 15 June 2009, 21:37:57
Söylemediysen eyvallah.... Ne diyelim artık!  :-\ Ama ulusal basında çıktı ve bir kere adımız çıktı bu bile kötü!

hakan55

Öyle nezaketlik olmaz başkan efendi...

samsunmania

15 June 2009, 21:42:15 #4 Son düzenlenme: 15 June 2009, 22:43:19 samsunmania55
Alıntı yapılan: berusa55 - 15 June 2009, 21:37:57

Tekzip ettirsinler.Gerçekten büyük bir prestij kaybı yaşattı bize. Hukukçularımız ne der bilemiyorum ama istenirse bulandırılır ortalık.

berusa55

15 June 2009, 21:43:44 #5 Son düzenlenme: 15 June 2009, 22:02:33 berusa55
Çelenk olayı şart değildi Tomaç efendi. Kulübün maddi imkanları o kadar kötüyken çelenke bile verilecek tek kuruşumuz olmamalı! Taraftarın tepkisini anlamıyorlarmış. Zaten anlasanız, az taraftarın sesine kulak verseniz öyle güzel olacak ki!

mehmet yılmaz

Burada üç önemli konu var. Birincisi "söylemedim" diyorsa biz buna inanmak durundayız. Eyvallah, söylemedin o halde.

Ama biz Fenerium rezaletine yönetimden bir tepki, bir sitem duymaık hiç.

Gelelim çok iddialı cümlelere.

AlıntıKim ne düşünürse düşünsün, ne konuşursa konuşsun şundan herkes emin olsun kimse Samsunspor'un onurunu ve gururunu bizden daha fazla düşünemez

Yok daha neler? Biz de inandık doğrusu. Feneriuma çiçek göndermek ve bunu normal addetmek mi Samsunspor'un gururunu düşünmek. Ezikliktir bu, Samsunspor'u mahalle takımı mesabesine indirmektir.

AlıntıBir diğer eleştiri ise Fenerbahçe'nin mağazasının açılışına çiçek göndermemiz. Medeni bir ortamda, medeni bir çağrıya cevap verdik. Sayın Aziz Yıldırım nezaket göstererek bize davetiye göndermiş, biz de bu nezaketin karşılığında açılışa çiçek gönderdik. Bunun neresi yanlış? Taraftarın tepkisine de bir anlam veremiyorum. Bu koltukta oturan her yönetici bizim yaptığımızı yapardı."

Özrü kabahatinden büyük... Kim olsa aynısını yaparmış. Bu siteden bile bir Allahın kulu yapmazdı bunu. Adnan Ölmez gibiler yapardı da İsmail Başkan yapmazdı mesela...

red_white

yusuf ziya toplantıda oldunda ne yaptın  makası nasıl tuttuğunumu anlattın yoksa muhteşem görkemli bir çelenk yaptırdığınımı anlattın  >:(

Kadir ÇELEBİ

Acıklamayı samimi bulmuyorum cok onemli bir kurum acılısımı bu Samsunsporumuzun adına celenk gonderiliyor bırakın siz bunlarıda işinize bakın sayın tomaç

yaman55

ben adamların pankartını indirim sen çelenk gönder sen samsunsporluysa ben neyim tomaç

red_white

sanki büyük dev bi istihdam yeri açıldı altı üstü bi dükkan be

ali ihsan

AlıntıTaraftarın tepkisine de bir anlam veremiyorum. Bu koltukta oturan her yönetici bizim yaptığımızı yapardı."

Lafa bak hizaya gel .Sizin gibi yöneticilerimiz olduğu için utanıyorum ...

İsmail UYANIK diyorum başka bir şey demiyorum ...

red_white

hakkı tomaç sen giderken söz sana bizde güzel bi çelenk yaptırcaz nedersin anlaştıkmı

Ertuğrul Sağlam

15 June 2009, 22:16:38 #13 Son düzenlenme: 15 June 2009, 22:20:46 %100 samsunspor
hoşgörülü, iyi niyetli vede olaylara iyi tarafından bakan biriyim ve bu yüzden söylenenlere çabuk inanıyorum yada kendimi inanmak mecburiyetinde hissediyorum Başkanın söylediklerinede aynı şekilde normal karşılıyorum yani içimde hep bir umut sanki sabredersek yarın daha güzel olacakmış gibi geliyor.

ve daha önce Sercan, Sefa, Turgut, Ercüment Hoca olaylarınada hep aynı bakış açısıyla yaklaştım insanlar hata yapabilir sabretmek ve düşüncelerimizi insan onurunu incitmeyecek şekilde ifade edmemiz gerektiğini belirttim.

Ama hadi bizden futbolcu almayın kelimesini söylemedin farzedelim bu şehirde bazıları bu şehirde yaşamanın gerektirdiği şartlardan biriymiş gibi yanlızca birtek Samsunspor taraftarı olunması gerektiğini ve hiç bir şekilde çift takımlı olmayı kabul etmediğini gelecek nesillerin yalnızca Samsunspor'lu olarak yetişmesinin mücadelesini verirken ve bu kulübün tarihi boyunca içinde olup çeşitli kademelerinde görev yapmiş bir insan nasıl Sayın Başkan Hakkı Tomaç beyfendi gönderilen bir çiçeğin bile günü geldiğinde bizi nekadar küçülteceğini bunu soran kişilere cevap veremeyeceğimizi nasıl düşünemez ve halen aradan kaç gün geçmesine ramen bu yaptığı hatayı savunur anlayamıyorum......

ve ayrıca sürekli aynı ifadeler kullanılıyor yaptığımız görüşmeler olumlu geçti yarınlar için çok ümitliyiz şöyle güzel oldu böyle iyi oldu iyi olan şeyler nedir onu merak ediyorum projeler gelişmeler ne durumda acaba...

55.hakan

söylemedim diyorsa tekzip ettirecek,ikincisi aziz yıldırım davet ettiyse teşekkür eder çiçek göndermek zorunda değil...samsunspor kimsenin tekelinde değil kişisel malı da değil gönderecekse samsunspor değil o çiçeğin üzerine hakkı tomaç yazdırsaydı ,ne derse desin hatalıydı çiçek konusunda