Yönetimin Transfer Çabaları

Başlatan fatih55ankara, 10 June 2009, 13:06:46

« önceki - sonraki »

berusa55

Hakkı Tomaç ben sana parayı toplayıp getirdikten sonra acaba sormazlar mı adama sen napıyorsun orda? Bu açıklamaların harbiden alay konusunu da geçti artık. Allah aşkına açıklama falan yapma da bozuk olan morallerimiz iyice göçmesin.

pisaloji

Alıntı yapılan: cezayir55 - 29 July 2009, 16:01:10
TAMMAM bir kampanya baslatalim herkes elinden geldigince yardim etsin toplanan paralarla transfer yapilsin yalniz transfer edilen oyuncularin bonservisleri aldiklari paralar seffaf bir sekilde kamuoyuna durulursunki verilen paralarin nerye gittigini bilelim

Yazdığın şeyin olabilirliğine inanabildin mi?

cezayir55

sizce bu yonetim bu seffafligi gosterebilirmi bence cok zor eski kampanyalarda paranin nerelere gitigini bileniniz var mi

pisaloji

Herkes paranın nereye gittiğini biliyor :) Sorun da orda zaten. Göz göre göre , Samsun'u ,Samsunspor'u aptal yerine koyan bazı ''beyin'den yoksun'' arkadaşlarımız var bizim. Duygularla oyna, sonra açıklamada bulun. Yok ya !! ..

AntZ

Alıntı yapılan: beşnumara - 29 July 2009, 15:55:53
başkan tomaç: transfer isteyen paraları hazırlasın demiş :D güleyim mi ağlayayım mı yaa. sanki kadrodan memnun transferi zorla biz yaptırıyoruz ;D

Ayıpsın başkan parayı da veririm tansferleri de yaparım, sen bu kulübün başındasınya başka ihsan istemez. Tahta açılsın los galaktikos gibi kadro kurarım ben sana, sen başımızda ol yeter  >:(

cezayir55

bizimki los amisos olur galaktikos degil ;D

usare

Alıntıbizimki los amisos olur galaktikos degil

;D ;D ;D

gozgoz yýlmaz

Jiletoviç Topaç'ın "losbeynos sulanmasos de bunouma" hastalığı olduğunu düşünüyordum -ki haklı çıktım. Parayı getireyim de git tedavi ol.

Turuncu

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 29 July 2009, 16:49:09
Jiletoviç Topaç'ın "losbeynos sulanmasos de bunouma" hastalığı olduğunu düşünüyordum -ki haklı çıktım. Parayı getireyim de git tedavi ol.

Baskent_Samsunspor

ilahi gozgoz herif bu yazdıklarından sonra bi yerde jiletli saldırıya uğrarsan hiç şaşırmam... ;D ;D

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: Akyol55 - 29 July 2009, 14:26:02
Az önce ajansımıza ulaşan habere göre tahta konusunda ki pürüzler giderilmiş. Konu ile ilgili Keresteciler Odası Başkanı Hakkı Topaç: "Tahtada ki pürüzler zımpara ve ustura yardımıyla alındı. Artık tam anlamıyla mobilya yapılmaya hazır. Sehpa takımı, yemek masası, gardolap gibi ürünleri yapmak için artık tahta engeli kalmadı" dedi.

Öte yandan Berberler Konfederasyonu 2.başkanı Tahsin Boşiş: "İnsanların kafalarında en ufak bir pürüz kalmasın diye çalışıyoruz. Özellikle sakal bölgesine aşırı hassasiyetimiz var. Sıcak yaz günlerinde insanlara tıraş keyfini yaşatmak istiyoruz. Bu yıl tıraş konusunda yeni atılımlarımız olacağı kesin" gibi iddialı açıklamaları camiada geniş yankı buldu.

Kaynak:At Yalanı Sevsinler İnananı Haber Ajansı

Not: Kişi ve kurumlar TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR!

Aferin kardeşim, bir an kendimi gördüm  :P ;D

Tahsin Boşiş he...  ;D

Tahta kapalıysa bir Tutu'muzu açalım  ::) Hatta erkutumuzu açalım.  ::)

Ben Ofosu

Az önce ajansımıza ulaşan habere göre tahta konusunda ki pürüzler giderilmiş. Konu ile ilgili Keresteciler Odası Başkanı Hakkı Topaç: "Tahtada ki pürüzler zımpara ve ustura yardımıyla alındı. Artık tam anlamıyla mobilya yapılmaya hazır. Sehpa takımı, yemek masası, gardolap gibi ürünleri yapmak için artık tahta engeli kalmadı" dedi.

Öte yandan Berberler Konfederasyonu 2.başkanı Tahsin Boşiş: "İnsanların kafalarında en ufak bir pürüz kalmasın diye çalışıyoruz. Özellikle sakal bölgesine aşırı hassasiyetimiz var. Sıcak yaz günlerinde insanlara tıraş keyfini yaşatmak istiyoruz. Bu yıl tıraş konusunda yeni atılımlarımız olacağı kesin" gibi iddialı açıklamaları camiada geniş yankı buldu.

8) 8) 8)

vanlioglu

bende ii bi haber heralde die dikkatli dikkatli okumaya başladım :D:D:D olay artık daşşak makaraya döndü ne hallere geldik :)

jean

şimşek_55

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 29 July 2009, 18:54:07
Aferin kardeşim, bir an kendimi gördüm  :P ;D

Tahsin Boşiş he...  ;D

Tahta kapalıysa bir Tutu'muzu açalım  ::) Hatta erkutumuzu açalım.  ::)

Bu uslup goz goz yılmazın uslubuna  cok benzıyor :)