Yönetimin Transfer Çabaları

Başlatan fatih55ankara, 10 June 2009, 13:06:46

« önceki - sonraki »

cezayir55

Akyol

Az önce ajansımıza ulaşan habere göre tahta konusunda ki pürüzler giderilmiş. Konu ile ilgili Keresteciler Odası Başkanı Hakkı Topaç: "Tahtada ki pürüzler zımpara ve ustura yardımıyla alındı. Artık tam anlamıyla mobilya yapılmaya hazır. Sehpa takımı, yemek masası, gardolap gibi ürünleri yapmak için artık tahta engeli kalmadı" dedi.

Öte yandan Berberler Konfederasyonu 2.başkanı Tahsin Boşiş: "İnsanların kafalarında en ufak bir pürüz kalmasın diye çalışıyoruz. Özellikle sakal bölgesine aşırı hassasiyetimiz var. Sıcak yaz günlerinde insanlara tıraş keyfini yaşatmak istiyoruz. Bu yıl tıraş konusunda yeni atılımlarımız olacağı kesin" gibi iddialı açıklamaları camiada geniş yankı buldu.

Kaynak:At Yalanı Sevsinler İnananı Haber Ajansı

Not: Kişi ve kurumlar TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR!

red_white

Alıntı yapılan: Akyol55 - 29 July 2009, 14:26:02
Az önce ajansımıza ulaşan habere göre tahta konusunda ki pürüzler giderilmiş. Konu ile ilgili Keresteciler Odası Başkanı Hakkı Topaç: "Tahtada ki pürüzler zımpara ve ustura yardımıyla alındı. Artık tam anlamıyla mobilya yapılmaya hazır. Sehpa takımı, yemek masası, gardolap gibi ürünleri yapmak için artık tahta engeli kalmadı" dedi.

Öte yandan Berberler Konfederasyonu 2.başkanı Tahsin Boşiş: "İnsanların kafalarında en ufak bir pürüz kalmasın diye çalışıyoruz. Özellikle sakal bölgesine aşırı hassasiyetimiz var. Sıcak yaz günlerinde insanlara tıraş keyfini yaşatmak istiyoruz. Bu yıl tıraş konusunda yeni atılımlarımız olacağı kesin" gibi iddialı açıklamaları camiada geniş yankı buldu.

Süper olmuş kardeşim emeğine sağlık  ;D

berusa55

29 July 2009, 14:35:41 #1023 Son düzenlenme: 29 July 2009, 14:38:58 berusa55
AlıntıGıorgı beklemede

Kırmızı Beyazlılarla bir süredir idmana çıkan ve tahtanın açılmasını bekleyen Gıorgı çalışmalardaki görüntüsü ile beğeni topluyor. Kuvvetli ve süratli yapısıyla dikkat çeken Gürcü golcü, Samsunspor forması giyip giyemeyeceğini merakla bekliyor.

http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=28447

Birkaç güne kadar bu topçu da gider "hay sizin açtıracağınız tahtaya" deyip!

Baskent_Samsunspor

açılmadı gitti tahta
hay tüküreyim böyle bahta
millet aya giderken
bi yaya kalcaz vallahta billahta

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Akyol55 - 29 July 2009, 14:26:02

Ali harikulade olmuş; tebrikler...

Bu arada seninle ilgili hain planlarım var, haberin olsun ;)

eLLis

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 29 July 2009, 13:52:38
Sen dedin ya  :D :D Hani magazin programlarında adamın dediği cümleden kelimeleri seçerler ya o hesap...

Ben bunu diyen son kişi olmak bile istemiyorum  :)

Akyol

Alıntı yapılan: samsuni - 29 July 2009, 14:49:47
Ali harikulade olmuş; tebrikler...

Bu arada seninle ilgili hain planlarım var, haberin olsun ;)
Abi meraklarda bırakma beni  ::)

KocumVolkan

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 29 July 2009, 13:52:38
Sen dedin ya  :D :D Hani magazin programlarında adamın dediği cümleden kelimeleri seçerler ya o hesap...

hocam yapma ya.. direk senin mesajı okudum.. bende ellis " tahta açılıyor" dedi sandım sevindim... gerçeği anca farkettim :(

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Akyol55 - 29 July 2009, 15:38:19
Abi meraklarda bırakma beni  ::)

Dur bir telefon açayım sana...

Sercan

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 29 July 2009, 15:38:49
hocam yapma ya.. direk senin mesajı okudum.. bende ellis " tahta açılıyor" dedi sandım sevindim... gerçeği anca farkettim :(

Napalım gelişmeler olmadığından böyle boş beleş muhabbetler yapmak zorunda kalıyoruz...

beşnumara

@akyol55
gozgoz abim geliyo bak.tahta durumuyla ilgili espri yapma :D gozgoz abimin affına sığınarak yazıyorum. abi kızma :D

beşnumara

başkan tomaç: transfer isteyen paraları hazırlasın demiş :D güleyim mi ağlayayım mı yaa. sanki kadrodan memnun transferi zorla biz yaptırıyoruz ;D

Akyol

Alıntı yapılan: beşnumara - 29 July 2009, 15:50:51
@akyol55
gozgoz abim geliyo bak.tahta durumuyla ilgili espri yapma :D gozgoz abimin affına sığınarak yazıyorum. abi kızma :D
Fatih bu tahta işini o kadar dallandırıp budaklandırdılar ki tahta değil ama yönetim gerçekten alay konusu oldu. Eminim gozgoz abimde bu hicivi beğenecektir ;)

cezayir55

TAMMAM bir kampanya baslatalim herkes elinden geldigince yardim etsin toplanan paralarla transfer yapilsin yalniz transfer edilen oyuncularin bonservisleri aldiklari paralar seffaf bir sekilde kamuoyuna durulursunki verilen paralarin nerye gittigini bilelim