Yönetimin Transfer Çabaları

Başlatan fatih55ankara, 10 June 2009, 13:06:46

« önceki - sonraki »

safser

Alıntı yapılan: beşnumara - 24 July 2009, 13:53:10
neyi? idmanda yaşanılan rezilliği mi yoksa idmandan sonra tdsnin nerden kiminle çalıştığını mı? :D :D
İkiside :)

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: safser - 24 July 2009, 13:55:50
İkiside :)
idmandan sonra çiftlik caddesinde çalışmıştır kesin.;D

14.basamak

24 July 2009, 14:41:36 #752 Son düzenlenme: 24 July 2009, 14:51:45 14.basamak
Alıntı yapılan: 14.basamak - 24 July 2009, 12:31:39
Adamın adı George Tchelidze imiş..

Şimdi farkettim,Yanılmışım, bu Gürcü adları yanıltıcı olabiliyor, George Tchelidze 1980 doğumlu kanat oyuncusuymuş,Doğrudur, bizdeki Giorgi Chelidze'ymiş..Umarım diğerinden daha üst düzey futbolcudur..

Oyuncu İstatistikleri;

Yukarıdaki oyuncu istatistiği pek parlak gözükmüyor..

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Adı önemli değil kardeşim ayağı iyi olsun.

Sadece Samsunspor

Beyler bu gürcü inşallah takıma alınır. İnşallah göndermezler. Psikopat bi adama benziyo tam bize göre. İsterse kaleden kaleye şut çeksin Turguttan Burhandan iyidir. Eğer alırsak en az 15 gol atar.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 24 July 2009, 14:54:08
Beyler bu gürcü inşallah takıma alınır. İnşallah göndermezler. Psikopat bi adama benziyo tam bize göre. İsterse kaleden kaleye şut çeksin Turguttan Burhandan iyidir. Eğer alırsak en az 15 gol atar.
bu gürcümüzü ben de çok merak etttim.lig başlamadan bir antremanını görsem yaw.

Kodalak

Ollivanders

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Prenses tatilde?valla cin ali serilerine benzedi bu otobüs işi ;D

14.basamak

Alıntı yapılan: serkans - 24 July 2009, 15:00:23
bu adam şimdi o golleri atan adam deilmi?

Aramalarda Bu isimde iki futbolcu çıkıyor..Chelidze,Tchelidze..Çözemedim olayı..
Kullandığım pc de videoları izleyemiyorum, akşam evde izlerim..
İstatistikler doğruysa, pek parlak değil..Son iki sezon futbol oynamamış gözüküyor..
Belki sakatlıktan yeni kurtuldu..İdmanlarda çok hırslı olduğu söyleniyordu, Samsunspor'u şansını iyi değerlendirmek zorunda olduğu bir klüp olarak görüyor olabilir..Akşam idmana gideceğim özellikle, merak ettim ben de bu çocuğu..

Kodalak

Alıntı yapılan: 14.basamak - 24 July 2009, 15:33:20
Aramalarda Bu isimde iki futbolcu çıkıyor..Chelidze,Tchelidze..Çözemedim olayı..
Kullandığım pc de videoları izleyemiyorum, akşam evde izlerim..
İstatistikler doğruysa, pek parlak değil..Son iki sezon futbol oynamamış gözüküyor..
Belki sakatlıktan yeni kurtuldu..İdmanlarda çok hırslı olduğu söyleniyordu, Samsunspor'u şansını iyi değerlendirmek zorunda olduğu bir klüp olarak görüyor olabilir..Akşam idmana gideceğim özellikle, merak ettim ben de bu çocuğu..

bizede haber ver 

özkan

14.basamak klubun numarasını bı solermısın ya su an ofısteyımde bıde antrenman saat kacda baslıyor numarayı soleyemezsen eger saatını ogrenelım barıde aksam bı bende gıdeyım

Jnr.Serkan

berusa55

24 July 2009, 15:41:36 #763 Son düzenlenme: 24 July 2009, 15:43:19 berusa55
Alıntı yapılan: özkan17 - 24 July 2009, 15:37:42
14.basamak klubun numarasını bı solermısın ya su an ofısteyımde bıde antrenman saat kacda baslıyor numarayı soleyemezsen eger saatını ogrenelım barıde aksam bı bende gıdeyım

Kulüp Telefonu: 2383696 - 2281088

beşnumara

Alıntı yapılan: özkan17 - 24 July 2009, 15:37:42
özkan alemsin yaa internet elinin altında.tıkla çıksın numara :D