Yönetimin Transfer Çabaları

Başlatan fatih55ankara, 10 June 2009, 13:06:46

« önceki - sonraki »

kadifekaleli

09 July 2009, 13:58:26 #345 Son düzenlenme: 09 July 2009, 14:15:05 samsuni
Bu tahta dedikleri mezar tahtası mı ne iş? sezon açılacak ortalıkta topçu kalmamış hala tahta açılacakmış hepsi yalan biz bu sene 3.lige düşeriz kendimizi kandırmayalım o zaman tahta açılır abi kadıköyde kadifekaleden selanikspor dan alırız futbolcu yeni hocamızda mükemmel hedef hocası :))

sadece55

O kadar kolay değil düşmek bir ayar çekilir bekleyip göreceğiz

Amsterdamli

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 09 July 2009, 13:53:43
Bugünkli Haber gaztesinde gördüm

Alibeyköyün altyapısından Gökhan Kırıkkaya diye bir uşak almışız.Bilgiis olan varsa paylşasın bizimle.

Sevgili Suleyman, Gokhan Kirikkaya gecen sene Arnavutkoy Belediyesporun hem altyapisinda hemde A takiminda oynuyordu. Santrafor mevkiinde oynayan Gokhan A takimda gol krali oldu ve takimimin bir ust lige cikmasinda buyuk pay sahibi oldu. Kendisi Istanbulda yapilan Samsunspor PAF takimi ön secmelerinde cok begenilerek Samsundaki PAF takimi secmelerine degilde direk olarak A takim kampina alindi. 1991 dogumlu olan Gokhan TFF statusu geregi 6 ay PAF takiminda oynayip devre arasinda profesyonel yapilacaktir. Gokhan gol vuruslari iyi olan, vucudunu iyi kullanan ve iyi dripling atan suratli bir oyuncu.

YaşarDoğu

Teşekkürler  Amsterdamlı,
Yoktan yere gittik Alibeyköylülerin sitesine üye olduk araştırma yapıyoz 1 saattit iyi mi? ;D ;D

Amsterdamli

Haber gazetesi seni yanlis yonlendirmis. Ayrica sitelerinde takimin ismini aninda duzelttiler simdi :)

YaşarDoğu

Ertuğrul Sağlam

09 July 2009, 15:14:43 #351 Son düzenlenme: 09 July 2009, 15:16:14 %100 samsunspor
Gökhan Kırıkkaya ile ilgili bazı haber ve başlıklar
ÇOCUK YUVASI'NDAN SAMSUNSPOR A TAKIMINA...

Bundan tam 6  ay önce Bolluca Çocuk yuvasından alınarak Arnavutköy Belediye spor'da futbol oynamaya başlayan 18 yaşındaki Gökhan Kırıkkaya başarılarının meyvesini erken toplamaya başladı. Samsunspor A takımına transfer olan Gökhan "Samsunspor gibi büyük  bir camiada Arnavutköy'ü temsil edeceğim için çok mutluyum" diyor.

17 yaşındayken Bolluca çocuk yuvasından alınarak bir süre önce Arnavutköy Belediyespor'da futbol oynamaya başlayan Gökhan Kırıkkale, başarısının meyvelerini erken toplamaya başladı. Geçtiğimiz haftalarda Arnavutköy'e gelerek futbolcu beğenen Samsunsporlu yöneticilerin dikkatini çekmeyi başaran Gökhan,  Samsunspor'un A takımına transfer olarak, profesyonelliğe ilk adımını attı.

Konu ile ilgili olarak görüşlerini dile getiren Arnavutköy Belediyespor Genel koordinatörü Adnan Keskin şunları söyledi; "Ben Arnavutköy Belediyespor Genel Koordinatörü olarak öncelikle şunu söylemek istiyorum; Gökhan kardeşimizi Samsunspor gibi büyük bir camiaya transfer olması bizleri çok mutlu etmiştir. Şu an Samsunspor'a gitme olasılığı olan bir iki oyuncumz daha var. Öyle umuyorum ki; bölgemizde daha nice Gökhanlar vardır. Anne ve babalara çağrıda bulunuyorum; çocuklarınızı mutlaka ama mutlaka bir spor kulübünün altyapısına gönderin. İster futbol ister voleybol, ister basketbol fark etmez. Yeter ki gönderin, çocuklarınızın önünü kapamayın. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan ancak  spor önler" dedi. Gökhan'ın Samsunspor kulübünden ne kadar ücret alacağı açıklanmadı.

http://www.istanbulamator.com/haberdetay.asp?ID=2062
Haber: ORHAN ŞİMŞEK/ Arnavutköy

Doğa Okulları'nın ana sponsorluğunda İstanbul'un 32 ilçesinde düzenlenen "Eğitimli Futbolcu Projesi" ve İstanbul Yıldızlar Ligi ile ilgili en başarılı futbolculara ödülleri dağıtıldı. İstanbul Milli Eğitim Müdürü Ömer Balıbey ve Doğa Okulları kurucusu Fethi Şimşek'in de katıldığı ödül töreninde başarılı futbolcular ödüllerini Ömer Balıbey'den aldılar. En Golcü Oyuncu ödülünü 42 gol ile GSİM ve Doğa Okulları'nın santraforu Gökhan Kırıkkaya ve En Başarılı Kaleci ödülünü de GSİM ve Doğa Okulları'nın yıldız milli kalecisi Serhan Halistürk aldı. Bizlerde öğrencilerimiz ve futbolcularımıza önümüzdeki yıllarda daha büyük başarılar diliyoruz...

Futbolun En Golcü Oyuncusu ve En Başarılı Kalecisi Doğa Koleji'nden...

Doğa Okulları'nın ana sponsorluğunda İstanbul'un 32 ilçesinde düzenlenen "Eğitimli Futbolcu Projesi" ve İstanbul Yıldızlar Ligi ile ilgili en başarılı futbolculara ödülleri dağıtıldı. İstanbul Milli Eğitim Müdürü Ömer Balıbey ve Doğa Okulları kurucusu Fethi Şimşek'in de katıldığı ödül töreninde başarılı futbolcular ödüllerini Ömer Balıbey'den aldılar. En Golcü Oyuncu ödülünü 42 gol ile GSİM ve Doğa Okulları'nın santraforu Gökhan Kırıkkaya ve En Başarılı Kaleci ödülünü de GSİM ve Doğa Okulları'nın yıldız milli kalecisi Serhan Halistürk aldı. Bizlerde öğrencilerimiz ve futbolcularımıza önümüzdeki yıllarda daha büyük başarılar diliyoruz...

http://www.dogakoleji.com/dogalisesi/HaberDetay.asp?HID=160

Arnavutköy'de şampiyon Mehmet Akif Ersoy Lisesi

Şampiyon mehmet akif ersoy lisesi
Arnavutköy de yapılan Liseler arası Futbol turnuvası sona erdi. Turnuvaya 22 takım katıldı. Kıran kırana geçen bu yarışta birinciliği Mehmet Akif Ersoy Lisesi aldı.

Turnuva boyunca kıyasıya mücadele eden Mehmet Akif Ersoy Lisesi turnuvanın son maçını Örf Çetin Kaya Lisesi ile yaptı. Bu karşılaşmanın sonucunda Mehmet Akif Ersoy Lisesi 2 -0 galibiyetle turnuvanın favori takımı oldu.

Mehmet Akif Ersoy Lisesi gollerinin ikisini de, Gökhan Kırıkkaya kaydetti. Böylelikle Gökhan Kırıkkaya takımını bu golleriyle birinciliğe taşıdı. Yapılan uzun soluklu Turnuvada 2. ise Örf Çetin Kaya Lisesi oldu. Örf Çetin Kaya Lisesi final maçında birinciliği Mehmet Akif Ersoy Lisesine kaptırdı. Turnuvanın diğer gözde takımlarından biri olan Hadımköy İbrahim Özaydın Lisesi ise turnuvanın 3. takımı oldu

http://arnavutkoyden.wordpress.com/2009/04/15/arnavutkoyde-sampiyon-mehmet-akif-ersoy-lisesi/

kaan

Arkadaşlar net bir cevap istiyorum bu konuda bilgisi olan yazsın transfer yapabilecekmiyiz?

safser

Alıntı yapılan: kaan - 09 July 2009, 15:39:11
Arkadaşlar net bir cevap istiyorum bu konuda bilgisi olan yazsın transfer yapabilecekmiyiz?
Transfer tahtası açılırsa yapılabilir ;)

safser

Bu futbolcuda paf takıma alındı 6 ay sonra profesyonel kontrat imzalıyabilecek paf takıma alındığı için transfer edilebildi yoksa transfer yasağımız hala devam ediyor

kaan

Alıntı yapılan: safser - 09 July 2009, 15:40:06
Transfer tahtası açılırsa yapılabilir ;)
Peki açılacakmı bi tüyosu olan varmı 6 transferden bahsediyoruzda hepimiz yalan olmaz umarım  :(

safser

Site yöneticileri büyük ihtimal açılacak diyor ;)

beşnumara

Alıntı yapılan: kaan - 09 July 2009, 15:59:08
Peki açılacakmı bi tüyosu olan varmı 6 transferden bahsediyoruzda hepimiz yalan olmaz umarım  :(
kaancığım hiç bir güç bizim önümüzü kapatamaz.transfer illaki yapılacaktır ama önemli olan seneye önümüze tahta olacak odunları almamak

kaan

Alıntı yapılan: beşnumara - 09 July 2009, 16:19:25
kaancığım hiç bir güç bizim önümüzü kapatamaz.transfer illaki yapılacaktır ama önemli olan seneye önümüze tahta olacak odunları almamak
Kesinlikle doğru

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: safser - 09 July 2009, 16:00:21
Site yöneticileri büyük ihtimal açılacak diyor ;)

Biz de bunu bize söylenenleren dolayı diyoruz; açılacakmış... :)

Eğer açamazlarsa zaten ne işleri var orada yönetim kurulu diye?