Yönetimin Transfer Çabaları

Başlatan fatih55ankara, 10 June 2009, 13:06:46

« önceki - sonraki »

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: germencisse - 26 June 2009, 16:33:25
çanakkale yine bi yolunu bulup halleder maddi anlamda güçlüler..
zannedersem çanakkalenin elinde bayağı futbolcu var.hem de alt yapıda sağlam herhalde.yani demekki gerek görmüyorlar öyle ya

ahk34

Bizim elimizdede baya futbolcu var ama içlerinde adam yok bir kaç kişi dışında onlarda samsunlu değil

veis

ne oldu ahk bu gün gerginsin

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Ne büyük bir sıkıntı içindeyiz ki,lig bittiğinden bu yana hala dediklerine göre çabalıyorlar ama hala çabalıyorlar.atı alan üsküdarı geçti.biz hala çabalıyoruz

55.hakan

bu hafta sorun çözülecekti bir haftayı daha devirdik haftasonu boş durmasalar bari

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: hakanelgun - 26 June 2009, 20:08:38
bu hafta sorun çözülecekti bir haftayı daha devirdik haftasonu boş durmasalar bari
beklemekten ağaç olduk yaşlandık.inşallah hiç bir sorun kalmaz

germencisse

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 26 June 2009, 20:39:16
beklemekten ağaç olduk yaşlandık.inşallah hiç bir sorun kalmaz
her şey tahtalara bağlıymış :)

celebi

ya arkadaş ne tahtaymış bu ya ceviz ağacı mübarek

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: celebi - 27 June 2009, 09:29:01
ya arkadaş ne tahtaymış bu ya ceviz ağacı mübarek
evet ya.kolay kolay da çürüyüp kırılmaz.yani işimiz zor bu tahtayla...

King Of The North

Kodalak

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Kodalak - 27 June 2009, 10:51:15
Evet ''TAHTA''

5.ELEMENT

çok güçlü moleküllere sahip,ALLAH herkese böyle bir tahta nasip etsin

King Of The North

(Zoruna mı gitti?) Valla zoruma gitti.

celebi

cem yılmaz gibi olduk burada ya :D

55.hakan

Geri adım atmam
27 Haziran 2009 / 11:02
Eski Samsunsporlu futbolcu Caner Altın, temliği ile ilgili Denge Gazetesine özel açıklamalarda bulundu...
Ankara'da bulunan ve kendisine telefonla ulaştığımız Konyasporlu futbolcu Caner Altın Samsunspor'dan 500 bin TL alacağı olduğunu belirterek, "Samsunsporlu yöneticilerle görüştüm. Bana 260 bin TL alacağımın olduğunu söylediler. Ancak ben 500 bin TL'den geri adım atmam" dedi

TELEFONLA ULAŞTIK
Transfer tahtasını kaldırma çabası içerisinde olan Samsunspor'a eski futbolcusu Caner Altın'dan şok haber. Konyaspor'un formasını giyen golcü oyuncu Caner Altın, gazetemize çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ankara'da bulunduğu için kendisine telefonla ulaştığımız Caner Altın, temliği ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:

ALACAĞIM 500 BİN TL
"Samsunsporlu yöneticilerle görüştüm. Benim Samsunspor'dan 500 bin TL bir alacağım bulunuyor. Fakat Samsunspor yönetimi bana 260 bin TL alacağımın olduğunu ve bu parayı 10 taksit halinde ödeyebileceklerini bana beyan etti. Bu parayı kabul etmem imkansız. 500 bin TL'lik alacağımdan geri adım atmam söz konusu olamaz".
http://dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=25447
bu caner dün samsun a gelmemişmiydi ne ankara sı...caner bu kadar zorluk çıkarmanı birileri mi söylüyor sana acaba >:(