2009-10 Sezonu Hazırlıkları

Başlatan Kodalak, 08 June 2009, 16:09:05

« önceki - sonraki »

carlsberg

ii kodalak not aldım bunu..sende not al hoca gelince bi yorum yaparız..ama dedigim dogruysa artik benim burda bi agırlıgım olması gerek dimi...

Kodalak

Alıntı yapılan: carlsberg - 20 June 2009, 18:48:37
ii kodalak not aldım bunu..sende not al hoca gelince bi yorum yaparız..ama dedigim dogruysa artik benim burda bi agırlıgım olması gerek dimi...

tamam kardeş ;)

ama dediğin doğru olsun olmasın herzaman bir ağırlığın var

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Kodalak - 20 June 2009, 19:47:36
tamam kardeş ;)

ama dediğin doğru olsun olmasın herzaman bir ağırlığın var
evet aynen.burda bir aile olduk.abi kardeş gibi.herkes eşit şekilde yazıyor sevgi ve saygı çerçevesinde.ALLAH tadımızı bozmasın kardeşler

55.hakan

gelecekse kasımpaşa da kendini kanıtlamış olan besim hoca gelsin derim

jean

isterse morhino gelsin bu kadroyla kimse birsey yapamaz

ali ihsan

Besim Hoca Kartalspor ile anlaşmış.

Bizimkiler 5-6 isimle görüşüyorlar,birisi Cevat Güler lakin düşük ihtimal çünkü Süper Lig takımlarından da teklif varmış.
Uğur Tütüneker ile anlaşma sağlanamamış.Yakın zamanda neticelenir bu iş.
Tahta yakın zamanda açılabilirmiş.9 futbolcunun 7 si ile alacakları konusunda anlaşılmış.2 isim pürüz çıkarıyor ki birisi malumunuz Caner.
5-6 tane gurbetçi ile temas varmış ayrıca yurt içinde de görüşülen isimler varmış.Tahtanın açılması bekleniyor somut adımlar için.Hafta içi durum netleşecek sanırım.

14.basamak

Levent Eriş de olabilir şu an boşta diye biliyorum..

beşnumara

Alıntı yapılan: 35ama55 - 20 June 2009, 21:12:25
hoca bulamadılar , daha önümüzde 10 gün var hata yapmak istemiyoruz diye açıklama yapıyorlar ..
en büyük hata sizsiniz ..

:D :D

beşnumara

Alıntı yapılan: 14.basamak - 20 June 2009, 21:21:04
Levent Eriş de olabilir şu an boşta diye biliyorum..
onu bir daha samsuna getirmek hata olur diyeceğim ama bunların her yaptığı hata.acaba transfer tahtasını açmasak mı? o da hata olabilir.

sejoe

besim hoca kasımpaşada sportif direktör olarak devam edecekmiş. Besim hocanın gelme ihtimali yok.

carlsberg

Alıntı yapılan: sejoe - 21 June 2009, 02:51:36
besim hoca kasımpaşada sportif direktör olarak devam edecekmiş. Besim hocanın gelme ihtimali yok.

kabul etmedim diye beyanati vardi menejerligi....

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Arkadaşlar teknik direktör konusunda hiç kafanızı yormayın.çünkü şu an bizim en büyük sıkıntımız transfer yapama ma sıkıntısı.tff de tahtamıdır kalasmıdır onun kırılması gerek.öncelik bu.önce dolmuşun yolcularını bulalım sonra şoför buluruz.boş arabayı kimse kullanmaz.

cezayir55

gigi gelmeli yada yilmaz vural uzun sureli anlasma yapilmali

cezayir55

yada takim calistiriyormu bilmiyorum husnu ozkara  da olabilir

55.hakan

Alıntı yapılan: kaan - 22 June 2009, 00:06:30
Çok disiplinli gülmeyen bir hoca olsun istiyorum soyunma odasında dayak atan kaşları çatınca futbolcusunu sahada koşturacak bir hoca...

Kim uygunsa bunun için artık çünkü bizimkilere iyilik ve musâma iyi gelmiyor disiplin şart.
yılmaz vural dan bahsediyosun galiba sen