2009-10 Sezonu Hazırlıkları

Başlatan Kodalak, 08 June 2009, 16:09:05

« önceki - sonraki »

safser

isa turana gerek yok besim hoca tek başına yeter bizim takıma bence

carlsberg

aldigim tiyoya gore yuzde 90 isa hoca

55.hakan

besim hoca bugün samsun'da olacakmış bizim için en iyisi şu anda besim hoca'dır

carlsberg

bana guveniiin siz isa hoca diyosam isa hocadir  ;D

55.hakan

CANER'DE SORUN
Samsunspor yönetimi alacakları yüzünden federasyona başvuran eski futbolcuları ile tek tek görüşüyor
19 Haziran 2009 Cuma 17:58
Yönetim bu konuda çok büyük mesafe katetti. Geçen sezon Konyaspor'da oynayan tecrübeli futbolcu Caner Altın'ın sorun çıkarması ile de şok oldu. Yönetim, Caner'i ikna etmek için büyük çaba harcıyor.

http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=15700

transfer tahtasının kalkması için tek tek futbolcularla görüşüyolar caner arıza çıkarmış >:(

cezayir55

cezayir55

veya bir yilmaz vural tecrubesiyle samsuna cok yardimci olur

GurbetciFanatik

Arkadaslar su elimizdeki kadroya kim gelirse gelsin bence fazla bisey degismez.
Adam akilli 2,3 kisi var top bilen.
Yönetimde para yok hep sorun.
Transfer yapamiyoruz.
Önce bu sorunlar asilmali bence,
Bu sorunlar acilmadan akli yerinde bi hoca gelmez , gelse gelse icimizden biri gelir ISA gibi Yücel gibi samsunlular.

carlsberg

gecen seneki kadroya adam akıllı 2 3 transferle bu takım sampiyonluga oynar ben bunu bilir bunu derim.ama takımda disiplin sart adam gibi adam olsun topcular luabali olmasin yeter...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Evet önce tranfer gerek bu kadroya.arabaya benzin alamadıktan sonra şoför kim olursa olsun.araba yürümez

Kodalak

Alıntı yapılan: hakanelgun - 20 June 2009, 14:18:49
CANER'DE SORUN
Samsunspor yönetimi alacakları yüzünden federasyona başvuran eski futbolcuları ile tek tek görüşüyor
19 Haziran 2009 Cuma 17:58
Yönetim bu konuda çok büyük mesafe katetti. Geçen sezon Konyaspor'da oynayan tecrübeli futbolcu Caner Altın'ın sorun çıkarması ile de şok oldu. Yönetim, Caner'i ikna etmek için büyük çaba harcıyor.

http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=15700

transfer tahtasının kalkması için tek tek futbolcularla görüşüyolar caner arıza çıkarmış >:(

transfer tahatasının açılması için ciddi çalışıyorlar 2 futbolcuda problem var sonra tahta açılacak,hocanında belli olması yakındır.İnşallah güzel gelişmeler olur

carlsberg

Alıntı yapılan: Kodalak - 20 June 2009, 17:54:32

transfer tahatasının açılması için ciddi çalışıyorlar 2 futbolcuda problem var sonra tahta açılacak,hocanında belli olması yakındır.İnşallah güzel gelişmeler olur

hoca belli İsa hoca...isa besim ikilisi daha iyi olur bence

Amsterdamli

Alıntı yapılan: carlsberg - 20 June 2009, 17:57:13
hoca belli İsa hoca...isa besim ikilisi daha iyi olur bence

Isa Turan uzak ihtimal duruyor su an , belki yardimci olarak gelebilir ama Teknik Direktor olarak sanmiyorum.

carlsberg

Kodalak