Eyvah! Hasan da gidiyor

Başlatan safser, 07 June 2009, 17:42:38

« önceki - sonraki »

safser

Eyvah! Hasan da gidiyor
İç transferde sözleşmeleri sona eren Kenan Yelek, Yücel Ömür Ejder ve Serkan Eyüpoğlu ile sözleşme imzalayan Samsunspor Yönetimi, Can Ulun ve Kaleci Hasan Sönmez'le henüz anlaşmaya varamadı. Alacakları nedeni ile kulübü federasyona veren ve ödeme süresi önceki gün (Cuma) dolan Hasan Sönmez, alacağının kendisine ödenmemesi nedeni ile takımdan ayrılacağının sinyallerini verdi.

GERİ DÖNEN OLMADI
Her fırsatta Samsun'u ve Samsunspor'un çok sevdiğini, takımda kalmak istediğini açık bir dille vurgulayan tecrübeli file bekçisi Hasan, "Geçmiş dönemden kalma alacağını henüz tahsil edemedim. Menajerim sürekli yöneticilerle temas halindeydi. Ancak yapılan görüşmelerin ardından henüz bize geri dönülmedi. Ve yaptığım başvurunun da süresi doldu. Şartlar böyle gelişirse önümüzdeki sezon Samsunspor forması giymem zor" dedi.

Kaynak:Haber Gazetesi

Sadece Samsunspor

ya hasan bi yere gitmez bu yaştan sonrada sanmıyorum bi takımın alacağını kalır bizde ama hakkı olan parayıda almalı

berkay55

inşallah gitmez hasan abıı de gıderse işimiz var seneye

Baskent_Samsunspor

gidin gidin böyle yönetimle olacağı buydu

herşeye hazırlıklı olun beyler

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Yeni Sezonda samsunspor.biz  takimindan takviye yapacagiz  samsunspora böyle giderse ?

55JNR55

Ne diyelim ki şimdi abi adama adam haklı parasını alamıyosa gider bu böyledir...Sorun Yönetim ve SamSunSpor'lu olmayan SamSun halkı...

jean

takimda oyuncu kalmicak bu gidisle

yaman55

hasan gitsin ilk yarıda düşmeyi garantileriz

Ertuğrul Sağlam

Takımın durumu ortada para yok bu satten sonra giden gider kalan sağlar bizimdir.
bu söylediklerim Can dahil bütün futbolcularımız için geçerlidir.

Sempatik Bengülü

07 June 2009, 22:26:34 #9 Son düzenlenme: 07 June 2009, 22:28:50 Sempatik Bengülü
can gitsin hasan gitsin teker teker bu gidişle herkez gider çıkıpta biz oynayalım ozaman bu yönetim ne yapmaya çalışıyor >:(

tanju55

Alıntı yapılan: BİR SEVDADIR SAMSUNSPOR - 07 June 2009, 21:29:34
Yeni Sezonda samsunspor.biz  takimindan takviye yapacagiz  samsunspora böyle giderse ?

vallah haklisin böyle devam ederse seneye samsunspor degil samsunspor.biz bank asyada oynar...en azindan kalici icinde bitmek bilmeyen samsunspor sevgisi olan futbolcularla oynariz...

ramcQ_55

bir yıldız daha kayacak gibi

tanju55

safser

murat cengiz ve oktayın paraları ödenmiş bugün

Kodalak

Alıntı yapılan: safser - 08 June 2009, 15:44:26
murat cengiz ve oktayın paraları ödenmiş bugün

evet bende okudum inşallah doğru haberdir,ayrıca yeni dönemin hazırlıkları 1 temmuzda başlıyacakmış yurtdışında kamp yapma olasılığı varmış Tahsin Kosif açıklamaları böyleydi.Ayrıca tenik direktör konusunda şuan için bir gelişme olmadığı en önemli olanın futbolcuların takımda kalmasını sağlamak olduğunu bunu başardıktan sonra Samsunsporun teknik direktör sorununu çözeceğini bununda zor olmadığını sölemiş...