teşekkürler DENGE GAZETESİ

Başlatan kaptan 55, 03 June 2009, 10:35:26

« önceki - sonraki »

kaptan 55

03 June 2009, 10:35:26 Son düzenlenme: 03 June 2009, 11:13:23 kaptan 55
arkadaşlar tekel sapağındaki bjk bayrağı ile ilgili tepkilerimizi formumuzda zaten hep birlikte göstermiştik bu tepkinin daha büyümesi için dünkü yazımda konuyla ilgili SAMSUN'un yerel basınınada e-mailler atıp konunun tüm SAMSUNLU'lara duyurulması yönünde msjlar atalım demiştik. yerel gazetelere attığımız e-mailler karşılığını aldı.DENGE gazetesinin bugün ki spor bölümünde habere yer verilmiş bu kadarında pes başlıklı yazısında asılan bayrağa olan tepkiler dile getirilmiş ne diyelim sesimizi duyup tepkimizi dile getiren DENGE gazetesine teşekkürler ederiz.haberin en yakın zamanda diğer yerel gazetelerdede çıkmasını ümitle bekliyoruz.

Sadece Samsunspor

her ne kadar çok yalan haber yazsalarda e-mailleri dikkate alıp haber yapmalarıda iyi bir izlenim kattı

Sadece Samsunspor

AlıntıBu kadarına da pes doğrusu

Beşiktaşlı bir işletmecinin tekel sapağında inşaat halindeki bir binanın dış cephesine astığı dev siyah - beyaz bayrağa Samsunsporlu taraftarlar büyük tepki gösterdi. Bayrağı asanın Samsunspor kongre üyesi olduğu iddiası ise herkesi şaşırttı

Samsun'da ticaret yapan Beşiktaşlı bir işletmecinin Büyükşehir Belediyesi'ne ait tekel sapağındaki inşaat halindeki binasının dış cephesine astığı Siyah-Beyaz bayrak Samsunsporlu taraftarları adeta ayaklandırdı. Bu konuda gazetemize sayısız kınama mesajları gönderen Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, o Beşiktaş bayrağını asanların en kısa sürede bu hatalarından döneceğine inandıklarını ifade ettiler. Tekel sapağının köşesindeki inşaat halindeki binaya asılı olan bayrağın altındaki 'Dünyada kabul görmüş iki renk vardır. Siyah - Beyaz fazla söze ne hacet' sözü ise bu kadarına da pes dedirtti.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=24307

eLLis

Keske hep boyle haber yapsalarda sehırdekı Samsunluluk bilınci artsa

Baskent_Samsunspor

iyikide biz varız beyler yılmadan direnmeye devam

kuzey55

diğer gazetelerden ses seda yok o kadar mail attık.teşekkürler denge gazetesi...

red_white

diğerleri bide Samsunluyuz diye geçinir

mehmet yılmaz

Ben de şimdi gördüm, hoşuma gitti doğrusu. Tebrikler, teşekkürler Denge Gazetesi...

Ayrıca iyi ki varız samsunspor.biz olarak...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

03 June 2009, 12:35:51 #8 Son düzenlenme: 03 June 2009, 12:43:11 samsuni
Gercek samsunlularin ellerini ayaklarini opeyim.Allah razi olsun denge gazetesinden duyarsiz kalmadi tepkimize.bizde gercek samsunlu olarak bu malum bayragi asanin iyi bir halt yapmis gibi balli bir haber  yapan bu sahsa tepki gostermeyen   gazeteyi de almayalim arkadaÅŸlar.tüm tanidiklarimizla bu gazeteyi boykot edelim.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Haberi netten okudum.valla iyi oldu bu tepki.tum turkiye bilsin samsunun gercek evlatlarini ve de samsunun cakma samsunlu  lara kalmadigini.

Oflu

Samsunspor.biz gücünü bir kez daha göstermistir!   ;)

Bizi kücümseyenlere kapak olsun...

kuzey55

biraz önce haber gazetesi spor editörüyle görüştüm.gönderdiğim mail in kendilerine ulaşmadığını bu konuyla ilgili gerekli haber ve araştırmayı yapacaklarını söylediler.umarım yarın da halk gazetesi bu konuyu işler...

34_55

arkadaşlar ben denge gazetesine samsunlu ve samsunsporlu olarak çok ama çok teşekkür ediyorum ama özelliklede denge gazetesi spor müdürü ÖZGÜR KALANBAK'a çünkü konu samsunspor olunca her zeman olayların içinde oldukları için  tekrar tekrar  teşekkürler

europe_55

Alıntı yapılan: Oflu - 03 June 2009, 14:26:22
Samsunspor.biz gücünü bir kez daha göstermistir!   ;)

Bizi kücümseyenlere kapak olsun...

55JNR55

iyi olmuş sonunda reklam'ını bozduk biraz o bjk bayrağının...