BAŞKA SÖZE NE HACETMİŞ-bJk bayrağında SAMSUNSPOR amblemi

Başlatan edmontdante, 01 June 2009, 18:48:45

« önceki - sonraki »

serdaryavuz

bu adama mesaj attım 10 dak. sonra beni aradı bayrağa tepkiniz neden diye bende sıraladım bana sizi kim yönlendiriyo felan dedi bende dedim burası samsun yönlendirmeye gerekmi ver oda bana ben senden daha samsunsporluyum dedi tabiki baya bi tartıştık ondan sonra bana emir verir gibi kapat hadi kapat dedi.bu adama ne denebilirki elinden gelen herkezbu adama mesaj atsın ama lütfen samsunsporluluğa yakışan küfürsüz mesaj olsun saygılar.

kaptan 55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 02 June 2009, 11:32:12
arkadaşlar acaba bu bayrağın yanına daha büyüğünü altına okkalı bir söz yazarak asabilrimiyiz? hatta bunu haber yaptırıp bu adamları yice rencide edebiliriz..bu konuda fikirleri bekliyorum.
güzel bi düşünce kardeşim lakin bayrağın bulunduğu inşaata çok yakın işyerleri bu iş olursa gece olur yada o sözü yaptırıp gece gidip dükkanlarına asacaksın ben bugün bi bakim inşaata giriş nasıl olur diye?halbuki SAMSUNSPOR TARAFTARLAR DERNEĞİNE'de çok yakın biyer belki bi operasyon düzenlerler bayrağa?

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Esas olan gonulden baglilik tir.iki sey arasinda karar vermek durumunda kaliyorsa bir insan,o iki seye de hatta hic bir seye de gönül veremez.samsunda yasayip ta baska  bir takima gonul verilmez.o zaman iki takim karsi karsiya geldiginde kimi tutacak bu lailacilar.samsunspor sehrimizin en buyuk markasidir.ozel hayata benzemez bu durum

kuzey55

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 02 June 2009, 11:38:22
güzel bi düşünce kardeşim lakin bayrağın bulunduğu inşaata çok yakın işyerleri bu iş olursa gece olur yada o sözü yaptırıp gece gidip dükkanlarına asacaksın ben bugün bi bakim inşaata giriş nasıl olur diye?halbuki SAMSUNSPOR TARAFTARLAR DERNEĞİNE'de çok yakın biyer belki bi operasyon düzenlerler bayrağa?

o bayrağın hemen yanına daha büyük bir bayrak asmak bence çok mantıklı.bunun yolu nasıldır bilmiyorum ama en medeni tepki bu olur diye düşünüyorum.bizim asacağımız bayrağın onlarla bir ilgisi olmayacak.belediyeden izin alıp asacağız.o bayrağı ya indireceğiz yada daha büyüğünü asacağız...

kaptan 55

kuzey55

kaptan 55

bizim belediyelere SAMSUNSPOR deyince bişeyler oluyo?ya adamda biraz utanma olur ya bide SAMSUNSPOR kongre üyesiymiş?

red_white

altınada Samsunlu olmak kolay SAMSUNSPOR LU olmak olayy yazıcaksın  yada biz çift takımlı değil SADECE SAMSUNSPORLUYUZ YAZILABİLİR 

bu arada tepkilere devam edelim arkadaşlar

kuzey55

kongre üyesi olmakla mı samsunsporlu olunuyomuş.bunları tehdit edeceksin.bundan sonra sizinle ilgili tüm çevreme olumsuz referans vereceğim diye.en etkilisi bu olur.ben öle yapıyorum genelede işe yarıyo.

bu arada inönünde bizden fark yedikleri maçtan sonra bu adamın ruh halini merak ediyorum nasıldı acaba?

METE_55

samsunsporu seven bütün aslan yürekli samsunsporlular millet istanbulda boğaz köprüsünde bayrakları kesipte başka tamın bayrağını asıyorda biz memleketimizde hemde tesislerimizin yanı başında asılı acayip kanıma dokunuyorya biz kan ağlıyoruz adamın yaptığına bak arkadaşlar bence öyle bir bayrak asalımki herkez şaşırsın ve buranın istanbul değil samsunluların yuvası olduğunu herkeze gösterelim...

kuzey55

hadi yaaa yokmu bana destek veren.bu apartmanın sahibi kimdir bilen yokmu?

gkhn

Alıntı yapılan: red_white - 02 June 2009, 11:51:06
altınada Samsunlu olmak kolay SAMSUNSPOR LU olmak olayy yazıcaksın  yada biz çift takımlı değil SADECE SAMSUNSPORLUYUZ YAZILABİLİR 

bu arada tepkilere devam edelim arkadaşlar

Böle bişey yazmamız gerekiyo, bu durum hakkaten benim canımı sıkıyo...

kaptan 55

arkadaşlar ben şimdi SAMSUN'un yerel  gazetelirine konuyla ilgili e-mail'ler atacağım ve bu bayrağı asan şahsın SAMSUNSPOR kongre üyesi olduğunu iddaa ettiğini bu konunun araştırılıp şahsın SAMSUN ve SAMSUNSPOR'lu Taraftarla deklare edilmesini isteyeceğim zamanı olan varsa e-mail atsın

BEŞİKTEN_MEZARA

AntZ

Alıntı yapılan: BEŞİKTEN_MEZARA - 02 June 2009, 12:26:13
ya beyler bu site açmıyo nedenkii

O bayrağa kafası kızan birileri uçurmuş olmasın  ;)