BAŞKA SÖZE NE HACETMİŞ-bJk bayrağında SAMSUNSPOR amblemi

Başlatan edmontdante, 01 June 2009, 18:48:45

« önceki - sonraki »

berusa55

Utanın falan diyoruz ya; utanacak adam bunu yapmaz kardeşlerim!  >:(

Sizin gibilere inat, SADECE SAMSUNSPOR!

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Bizim kaderimiz mi bu cakma samsunlularla birlikte yasamak.insan evinden baska bir ev dusunebilir mi.aciyorum boyle harici takim tutan kimliksizlere

55Bafra55

"ama herkesin gönlünde bir büyük takım olduğunu"
Şu saçma cümleciğe bak. >:(Samsunspor'dan büyük mü? >:(

berusa55

Özürleri kabahatlerinden büyük.  >:(

Allahım sen sabır ver bize ve bizim gibi gibi şehrinin takımına sahip çıkanlara.

55JNR55

55JNR55

KotuCocuk55

Arkadaşlar gurbetteki insanlar olarak en övündüğümüz şeylerden biride,televizyonda gördüğümüz o sevinç gösterilerini bizim memlekette yapamazlar adamı alırlar aşşa diye böbürlenmektir ama bu kozmopolit ve satılmış yapı devam ettikçe galiba bu özelliğimizi kaybedeceğiz...

Bunun yanında kaçırdığınız bir nokta var,kimse üzerine birşey yazmamış!
Adam kongre üyesiymiş.Yani kocaman beşiktaş bayrağı asacak kadar beşiktaşlı bir adam samsunspor kongre üyesi.Sonra bizde diyoruzki bu kongrelerde niye istediğimiz sonuclar alınmıyor neden bir gelişme olmuyor.

İşte bunlar gibi beşiktaşlı,trabzonlu,fenerli,gsli ler paraları o külüplere yetmeyenler kendilerini tatmin olsun diye çevre olsun diye şehrin kulübüne üye oluyor,arada bir aslında 10 yılda bir 3-5 bişe atıyorlar! Ama adamın bizim gibi hissetmesi mümkün mü?

Hatanın ,bugünkü halimizin nedenidir işte bu satılmışlık,ve orda bizleri temsilen bulunan birçok kişinin bizimle alakası olmaması örnek resimin anlattığı üzere..

34_55

yazıklar olsun YETKİN KÖMÜR sana erkek adam bir tek takım tutar o da SAMSUNSPOR ÇİFT DİKİŞ OLMA AZ ADAM OLUN

kaptan 55

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Bu sadece bizim gordugumuz.bu çakma samsunlu lardan cok var bizde.sorsan samsunluyum der ama bir baska takimin bayragini yaptirip asacak kadar samsunlu kani var bunlarda.bir de su var,bu sahsin dukkaninin adini burda gecmeyelim,adam iyi reklam yapti valla.sadece telefon numarasi yeterli olur tepki yapmak icin diyorum

gkhn

Kocaman Beşiktaş bayrağında küçük  bi Samsunspor ablemi neden koyuyosunki.Bunların mantık şu işte resimde de görüldüğü gibi samsunda doğduk büyüdük ama Samsunspor 2. takıkımız onu da unutmadık. Samsunspor un sizin gibi satılık adamlardan biii kazancı da yok bii beklentiside yok..İnşallah en kısa sürede kaldırırlar...

edmontdante

Alıntı yapılan: gkhn - 02 June 2009, 10:11:33
Bunların mantık şu işte resimde de görüldüğü gibi samsunda doğduk büyüdük ama Samsunspor 2. takıkımız onu da unutmadık.

Kesinlikle

pitbul055

Alıntı yapılan: recep55 - 01 June 2009, 21:31:23
şimdi bunlar travesti gibi bir şey oluyorlar anlattıklarına göre
ha çift takımlı ha çift cinsiyetli

since1965

Benim evlendigim bir hanımım var birde her zaman gönlümde olan dost hayatı yaşadıgım kaçamak yaptıgım sevgilim ne fark var arasında.

kuzey55

arkadaşlar acaba bu bayrağın yanına daha büyüğünü altına okkalı bir söz yazarak asabilrimiyiz? hatta bunu haber yaptırıp bu adamları yice rencide edebiliriz..bu konuda fikirleri bekliyorum.