UTANIN LAN?

Başlatan kaptan 55, 31 May 2009, 01:45:03

« önceki - sonraki »

selahattin55

ŞAMPİYON KİM OLURSA OLSUN.
BU ALEMDE KRAL SAMSUN.

CeLL-O

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=12341

Haber Exen'de bir istanbul takımı haberinin ne işi var  :-\

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

01 June 2009, 20:07:49 #17 Son düzenlenme: 01 June 2009, 20:25:28 samsuni
Utanmazlar bu cakma samsun  lu yumusaklar.ulan bari gidin  gidin evinizde ne yaparsanız yapın da gercek samsunlulardan kufur yemeyin

gkhn

01 June 2009, 20:22:19 #18 Son düzenlenme: 01 June 2009, 20:25:11 gkhn
ya ben bu takımlar onlara ne hissettiriyor bunu hakikaten anlamıyorum.Sözüm ona büyük takımların milyonlarca taraftarı var onlardan biri olmak bunları nasıl mutlu ediyor anlamak zor.Sonra bu takımlar sana manevi açıdan hiç bişe ifade etmiyoken onu tutmak nasıl oluyo gene anlamıyom.Sen Samsun da büyümüşsün bu şehirde yetişmişsin yok ikinci takımıymış Samsunspor,nasıl böle bişe yapıolar anlamak zor.Kendilerini nasıl özel hissediyolar gene anlamak güç.Ben de mi bi sorun var bunlarda mı bunu da anlamıyorum ;D

KotuCocuk55

YAZIK!
Kardeşler birlik olup daha da sarılalım birbirimize gün gelecek fatih'in istanbul u fethi gibi yıkacağız bu bizans kumpasını...

samet_55

tribünü bilmedigi-tesislerini görmedigi-futbolcularını tv.den gördügü.uzaktan-yakından alakası olmadı.kendi şehrinin takımı varken.1000.km uzaktaki takımlara bi insan nasıl gönülverir.ya:???

King Of The North

Alıntı yapılan: erdem - 31 May 2009, 23:43:30
o dengesizler,barcelonayı falan tutsunlar bari.nasılsa tv den izliyolar.bari zevk alsınlar  ;)

eğer fenerle oynıyosa bir galatasaraylı onu da yapıyor merak etmeyin.
biz çok duyduk,gördük bu akşam barcalenolalıyız veya milanlıyız diyeni.

kaptan 55

geçen sene eskişehir deplasmanında görmüştüm esesin maratonunda çok şık bi yazı vardı istanbul takımlarını tutan birazda benim takımımı tutsun?

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 02 June 2009, 18:57:12
geçen sene eskişehir deplasmanında görmüştüm esesin maratonunda çok şık bi yazı vardı istanbul takımlarını tutan birazda benim takımımı tutsun?
güzel bir slogan vallahi.ama bizim kimliksiz çift takımcılar için fark yazmaz.o takımı da tutarlar yaw.

Baskent_Samsunspor

istanbul takımlarını tutan birazda benim takımımı tutsun?

Ertuğrul Sağlam

doğma büyüme sadece Samsunsporlu olmadığım için herkes gibi yorumda bulamıyorum      keşke çift takımlı Samsunlular bu siteyi sık sık ziyaret etsede Sadece Samsunsporlu olmanın gururunu onlarda yaşasalar
Ama bunun suçu ne bende nede onlarda bunu suçu Samsunspor'u Yönetenlerde ve büyüklerimizde ben bu siteyi bulanakadar kimse bana tek Samsunspor'u tutmamın nekadar önemli ve gerekli olduğunu anlatmadı Yöneticilerimiz birkaç futbolcuyu yanına alıp okuduığum okulların hiç birine gelip Samsunspor'u bize anlatmadı butür orgabnizasyonların nekadar önemli olduğunu bir kavraya bilselerdi bugün Stada gelen taraftar sayımız yarı yarıya artardı bu yılların getirdiği bir yük olarak inşallah bundan sonra yavaş yavaş düzeltirler bu yanlışı.....

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 04 June 2009, 15:01:35
doğma büyüme sadece Samsunsporlu olmadığım için herkes gibi yorumda bulamıyorum      keşke çift takımlı Samsunlular bu siteyi sık sık ziyaret etsede Sadece Samsunsporlu olmanın gururunu onlarda yaşasalar
Ama bunun suçu ne bende nede onlarda bunu suçu Samsunspor'u Yönetenlerde ve büyüklerimizde ben bu siteyi bulanakadar kimse bana tek Samsunspor'u tutmamın nekadar önemli ve gerekli olduğunu anlatmadı Yöneticilerimiz birkaç futbolcuyu yanına alıp okuduığum okulların hiç birine gelip Samsunspor'u bize anlatmadı butür orgabnizasyonların nekadar önemli olduğunu bir kavraya bilselerdi bugün Stada gelen taraftar sayımız yarı yarıya artardı bu yılların getirdiği bir yük olarak inşallah bundan sonra yavaş yavaş düzeltirler bu yanlışı.....

katılıyorum bende bu site sayesinde tek takım tutmayı öğrendim allaha şükür, dediğimiz gibi onlarında bu siteyi takip etmesli lazım bende onlar gibiydim eskiden allaha şükür kurtulduk