Bakan Samsunspor'u ağırlayacak

Başlatan MeL_55, 28 May 2009, 18:40:49

« önceki - sonraki »

MeL_55

AlıntıBakan Samsunspor'u ağırlayacak

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Bakanlık makamında yarın saat 14:00'da Samsunspor Yönetim Kurulunu ağırlayacak. Samsunspor yönetim kurulu başkanı Hakkı Tomaç, Mustafa Demir ile görüşmelerinde Samsunspor klubüne ilişkin tüm sorunların ve taleplerin görüşülüp dile getirileceğini söyledi.

Ayrıca, Pazartesi gün iç transferde son gün olması nedeni ile ay sonu sözleşmesi bitecek olan Kenan, Can, Ömür, Serkan ve kaleci Hasan ile Cumartesi günü kulüp binasında görüşeceklerini söyleyen Samsunspor yönetim kurulu başkanı Hakkı Tomaç:" Gelecek sezonda bu futbolcular ile çalışma arzusundayız. Kendilerine de takımda kalmak isteyip istemediklerini soracağız. Kendisini dev aynasında görüp takımda kalmak istemeyen olursa da onlarla yolumuzu ayırırız" dedi.

Samsun Büyükşehir Belediyesinin, Samsunspor'a kaynak sağlanması için İstiklal Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi'nde hayata geçireceği ücretli park sistemi içinde açıklama yapan Tomaç:" Bu konuda çalışmalar sürüyor. İzmir ve İstanbul'da bu işi profosyonelce yapan firmalar var. Onlarla görüşme halindeyiz bu firmalardan profosyonel destek alacağız" şeklinde konuştu.

kuzey55

sizde genç çocuklar varmış yetenekli onları ts ye verin bi zahmet diiyecektir...elin bakanı takımını süper lige çıkarır bizimkiler bakar.

yaman55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 28 May 2009, 18:41:56
sizde genç çocuklar varmış yetenekli onları ts ye verin bi zahmet diiyecektir...elin bakanı takımını süper lige çıkarır bizimkiler bakar.

Sercan

Alıntı yapılan: kuzey55 - 28 May 2009, 18:41:56

jean

bos isler bu isler bir an once kongre yapilmasi lazim gonulu bir adamin kimseye guvenmeden takimi goturmesi lazim baska cikar yolu kalmadi

Pergani 55

Bakanımızın Samsunsporu makamında agırlaması güzel birşey bence sagolsun. Samsunspor için hayırlısı olur inşallah

sadece55

Alıntı yapılan: jean - 28 May 2009, 20:21:42
bos isler bu isler bir an once kongre yapilmasi lazim gonulu bir adamin kimseye guvenmeden takimi goturmesi lazim baska cikar yolu kalmadi

O zaman sen gonullu ol bilader yaw cidden sandıgınız kadarmı kolaymı bu iş

harbisamsunsporlu5517

29 May 2009, 15:41:41 #7 Son düzenlenme: 29 May 2009, 15:43:34 harbisamsunsporlu5517
Alıntı yapılan: jean - 28 May 2009, 20:21:42

Alıntı yapılan: erdo55 - 29 May 2009, 00:11:57
O zaman sen gonullu ol bilader yaw cidden sandıgınız kadarmı kolaymı bu iş

vaybe ne buyuk iş takımı konuk edecekmiş yorumlarda akp,mhp,chp kokuyor saolun arkadaslar sizinde derdiniz hep baska

Tribün_ali

boş bunlar hikaye yalan olur bunlarda

KotuCocuk55

Eskişehir antalya bakanlarla götürüyor,bakalım samsunspora bakanın ne katkısı olacak!
Aslında bu futbol piyasasında çok büyük katkılar sağlanabilir.
Düşünsenize zamanın eski galatasaray başkanı iç işleri bakanı samsunsporun şampiyonluğunu çalmak için neler yapmamıştı.
Demek ki bakan denilen mevki birşeyler isterse oluyor.
Arkadaşlar bu adamlar milyar dolarların başında oturuyor,helede bayındırlık ve iskan bakanı,ihaleler için bu adamın gözünün içine bakıyor herkes tek hareketiyle 50 kişi samsunspora bağış yapmak için sıraya girer..ve bunuda kimse bilmez anlamaz,bunlar şahitlik yaptığımız olaylar..

Ama bakın ben bunu siyasi olarak yazmıyorum,bu iktidarın samsunsporla sorunu olduğuna inanıyorum ben...Bu hükümet ve partiyle tek kavgam da samsunspordur haa sakın yanlış anlaşılmasın.Bu anlamda bu adamlara güvenmiyorum ben..

kaptan 55

hayırlısıyla iyi haberler bekliyoruz trabzonlu bakanımızdan umarım zamanında SAMSUNSPOR ile ilgili söylemlerinde içtenliğini bu sayede bizlere gösterir

kuzey55

AlıntıÖnümüzde ki yıllarda Samsunspor'u süper ligde izleyeceğiz.Hemde hatırlarda uzun yıllar kalacak vaziyette oynayacak. Bu tarih çok uzak olmayacak. Yarın ki maçta inşallah bunun ilk adımı olur. Samsunspor için elimizde olupta yapmadığımız hiç bir şey yok"

demişti sayın bakanımız.ardından sözde başkanımız seneye küme düşebiliriz diye bir açıklama yaptı.bakalım sonuç ne olacak? bakan sözünde duracak mı?

Akyol

Hikaye arkadaşlar kanmayın, inanmayın ne oldu çiftlik caddesi ücretli otopark işi birde utanmadan sitelerine koydular dalga geçer gibi nasıl bir memlekette kimler tarafından yönetiliyoruz  >:(

Ollivanders

Bakan Demir'den destek sözü
30 Mayıs 2009 / 12:37
Samsunspor Yönetim Kurulu, Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir ile dün makamında özel bir görüşme yaptı.
Başkan Hakkı Tomaç, Yönetim Kurulu Üyeleri Erkut Tutu ve Tahsin Kosif'in yer aldığı görüşme saatlerce sürdü. Kulübün ekonomik sıkıntılarından TFF ile olan sorunlarına kadar tüm sorunların masaya yatırıldığı toplantıda Bakan Mustafa Demir, "Samsunspor'a destek noktasında tüm imkanlarımızı kullanacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi. Başkan Hakkı Tomaç ta, "Sayın Bakanımıza kulübümüzün içinde bulunduğu durumu tüm ayrıntılarıyla anlattık. İnşallah Samsunspor yeni sezona sorunsuz olarak başlayacak" dedi

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=24159

**KaR6**

icraat görmeden tek kelime etmem..