Hakkı TOMAÇ : İşimiz çok zor

Başlatan ali ihsan, 27 May 2009, 14:26:41

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Dernek olarak 2 hafta evvel bir açıklama yapmıştık; maalesef tahminlerimizde yanılmıyoruz. Orası şikayet etme değil çözüm üretme yeridir. İçimde ne bir heyecan ne bir heves var şu gidişata göre...

Ollivanders

Alıntı yapılan: samsuni - 27 May 2009, 15:42:06
. İçimde ne bir heyecan ne bir heves var şu gidişata göre...

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: samsuni - 27 May 2009, 15:42:06
İçimde ne bir heyecan ne bir heves var şu gidişata göre...
aynen abi ölüp gidiyorum zaten samsunsporumuzu super ligde görmeden hastanelik oluruz artık >:( :(

Tribün_ali

Sen nasıl başkasın senin yaptığını bende yaparım çözüm yolları kaynak sağlaman lazım bu adamdan bişi olmaz görünen köy klavuz istemez allah yardımcımız olsun kötü günler bekliyor bizi şehiri yöneten önde gelen kişiler olaya el atmalı bizde bunun için bir çabalar yapmalıyız arkadaşlar el ele vermeliyiz

kuzey55

27 May 2009, 16:22:37 #19 Son düzenlenme: 27 May 2009, 16:25:22 kuzey55
en kısa zamanda ikinci bir basın açıklaması bekliyorum dernekten.sesimizi daha gür çıkarmamız gerek bu adamlara karşı.geç olmadan bişeyler yapmalıyız.tahsin kosif baya umut verici şeyler söylüyordu lign son maçlarına doğru ne oldu acaba? neden süper lig hedefinden küme düşme hedefine indik?

beşnumara

Alıntı yapılan: kuzey55 - 27 May 2009, 16:22:37
en kısa zamanda ikinci bir basın açıklaması bekliyorum dernekten.sesimizi daha gür çıkarmamız gerek bu adamlara karşı.geç olmadan bişeyler yapmalıyız.tahsin kosif baya umut verici şeyler söylüyordu lign son maçlarına doğru ne oldu acaba? neden süper lig hedefinden küme düşme hedefine indik?
ayrıca artık gruplar da istisnasız herkes hikayeleri bıraksın bugünlerde bir olsunlar çıksınlar açıklama yapsınlar.hadi bakalım gösterin samsunsporluluğunuzu.bakalım kimler samsunsporlu kimler menfaatçi

Tribün_ali

Evet herkez şimdi cıkmalı ortaya ben varım her türlü organiazsyona varım

kaptan 55

oooo daha şimdiden başladı ağlamaya bırak git o zaman syn.tomaç en azından önümüzü görelim ya maddi desteği yarat yada git ondan sonra sezonun başlamasına 2 hafta kala olağanüstü kongre kararı al bıktık artık 3 sezondan beri hep aynı senaryolar hep aynı senaryolar

Sadece Samsunspor

sezon başlamadan bitti yine yeter ulan sıktınız artık biz artık gülmek istiyoruz ağlamak değil

yaman55

55.hakan

ağlama başladı otoparktan da haber yok sonumuz hayrola

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 27 May 2009, 17:53:31
sezon başlamadan bitti yine yeter ulan sıktınız artık biz artık gülmek istiyoruz ağlamak değil

jean

bu nasil is ya gecen hafta guzel seyler olacak proje falan simdide boyle konusuyor bu sene en buyuk dusme adayi biziz ne yaziki

sadece55

herkesmi kullanır bir takımı ya bu kadar ısırılan bir takım daha varmıdır?

sadece55

madem yapamıyorsun kardeşim çekil o zaman bu takımın yakasından artık