Coşkundere ile Yollar Ayrıldı

Başlatan bengülü, 26 May 2009, 13:14:55

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

yaman55

mitrovic süper olur inşallah gelir

ardam55

abi bunlar samsunsporla resmen dalga gecmısler yazıklar olsun

kayacan

Bu dalgayı haber yapanı bulup ağzını burnunu dağıtıp sonra burada yazamayacağım bazı şeylerde yapıp filme alıp youtube a vermek lazım.

KocumVolkan

Alıntı yapılan: kayacan - 27 May 2009, 01:04:25
Bu dalgayı haber yapanı bulup ağzını burnunu dağıtıp sonra burada yazamayacağım bazı şeylerde yapıp filme alıp youtube a vermek lazım.

iyi demişsin abi...
şunuda bilmemiz lazım ki scolari bir Nuri Asan etmez edemez..

Amsterdamli

Coskundere ile yollarin ayrilacagi belliydi zaten.

Sevgili Mustafa, Mitrovic ismini ortaya atip beni heyecanlandiriyorsun. Super ligdeyken hep Mitrovic derdim ama bir turlu gerceklesmedi hele 1. lige dustukten sonra iyice umudu kesmistim. Balon cikarsa buradaki Yugoslav arkadaslarimi oraya yollarim ona gore :)

**KaR6**

Alıntı yapılan: Amsterdamli - 27 May 2009, 01:33:32
Coskundere ile yollarin ayrilacagi belliydi zaten.

Sevgili Mustafa, Mitrovic ismini ortaya atip beni heyecanlandiriyorsun. Super ligdeyken hep Mitrovic derdim ama bir turlu gerceklesmedi hele 1. lige dustukten sonra iyice umudu kesmistim. Balon cikarsa buradaki Yugoslav arkadaslarimi oraya yollarim ona gore :)

abi söylenti dedim yahu, heyecanlanacak birsey yok henuz :) aman diyeyim, Türklerle ugrastım zaten yeteri kadar bi de onları sarma başıma ;D şaka bi yana umarım Mehmet Abimin dediği gibi altında bi hocayla gelir teknik sorumlu olarak, müthiş olur..

yaman55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 27 May 2009, 01:39:45
abi söylenti dedim yahu, heyecanlanacak birsey yok henuz :) aman diyeyim, Türklerle ugrastım zaten yeteri kadar bi de onları sarma başıma ;D şaka bi yana umarım Mehmet Abimin dediği gibi altında bi hocayla gelir teknik sorumlu olarak, müthiş olur..

söylenti dedin ama heyecanlandırdın bizi mustafa :D

Kaya

http://spor.ekolay.net/Haber.asp?PID=2634&HaberID=593809

bu haber böyle bir sitede nasıl yapılır anlamak mümkün değil milletin başka işi gücü yok mu katil mi yapmak istiyorlar bizi anlamıyorum ki >:( >:(

pitbul055

bu başkan döner dolaşır bedava olsun diye adaşını getirir takımın başına

samet_55

ercüment hoca gitti.pekieldeki mazeme buysa degişen ne olacak

Ollivanders

Ollivanders

Alıntı yapılan: samet_55 - 27 May 2009, 10:04:05
ercüment hoca gitti.pekieldeki mazeme buysa degişen ne olacak

Hic birsey olmasın ama biraz disiplin olsun yeter...

Akyol

bu haberi yapanları bulup bir kancada onlara atmak lazım  >:(