Oktay'ı bırakmayız

Başlatan Sadece Samsunspor, 23 May 2009, 10:47:41

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

AlıntıOktay'ı bırakmayız

23 Mayıs 2009 / 10:41

Yönetim kurulu, genç oyuncusu Oktay Delibalta'nın başka bir transferine kesinlikle onay vermeyeceğini açıkladı

Samsunspor'un bu sezon en iyi çıkış yapan oyuncuları sıralamasında ilk üçte yer alan Oktay Delibalta'nın takımdan ayrılması artık hayal oldu. Kırmızı-Beyazlı yönetim genç oyuncuya gelen transfer tekliflerine karşılık olarak , "Oktay bizim sözleşmesi devam eden oyunculardan. Kendisinden çok memnunuz. Yeni sezonda bu oyuncumuzu kadroda tutulması noktasında gereken özveriyi yapacağız" denildi. Bank Asya Birinci Ligi ve Süper Lig'den bir çok takımdan ciddi teklifler aldığı ifade edilen başarılı futbolcu ise son kararın kulübünde olduğunu söyledi.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=23784

MeL_55

Oktayin bende artik hic bi degeri kalmadi. Istedigi yere gidebilir umrumda degil. Kendisini cok yukardan görüyor.

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: MeL_55 - 23 May 2009, 14:20:44
Oktayin bende artik hic bi degeri kalmadi. Istedigi yere gidebilir umrumda degil. Kendisini cok yukardan görüyor.
tabı cnm oyuzden dugunune davet ettıya bızı ;D

MeL_55

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 23 May 2009, 15:41:31
tabı cnm oyuzden dugunune davet ettıya bızı ;D

Arkadasim simdi burda konuyu acmak istemiyorum.. Bende kalsin.

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: MeL_55 - 23 May 2009, 15:52:11
Arkadasim simdi burda konuyu acmak istemiyorum.. Bende kalsin.
acıkla bence facebookda kalmasın konuştuklarınız bızde bılelim :D

MeL_55

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 23 May 2009, 15:54:39
acıkla bence facebookda kalmasın konuştuklarınız bızde bılelim :D

Yok, lütfen uzatmiyalim.

CeLL-O

E açıklada bizde bilelim. Madem bir konu attın ortaya. Ya hiç atmıcaktın, yada bir açıklamada bize bulun, neyin ne olduğunu bilelim.

MeL_55

23 May 2009, 16:10:47 #7 Son düzenlenme: 23 May 2009, 16:14:29 MeL_55
TS'ye gidecegi haberi cikmisti bende konustum onunla gitme dedim sonra iste edilmicek laflar etti bana.Bi Küfür etmedigi kaldi. Neyse arkadaslar daha fazla konusmak istemiyorum.

Ollivanders

Alıntı yapılan: MeL_55 - 23 May 2009, 16:10:47
TS'ye gidecegi haberi cikmisti bende konustum onunla gitme dedim sonra iste edilmicek laflar etti bana.Bi Küfür etmedigi kaldi. Neyse arkadaslar daha fazla konusmak istemiyorum.

valla ustad ne halı varsa gorsun o zaman tese ye gitmek isteyene dur demeyiz... Onunda hayalındeki takımdır!!! ole acıklama yapar olur biter

kuzey55

geleceğini düşünerek gitmek istemesi normal ts gitmesine gönlümüz razı olmasa da kendi bileceği iş.taraftara kırgın olabilir belki son adana maçında yapılan yuhalamadan dolayı.haksızlık ettik çünkü küme düşersiniz inş diyen,takımı sabote eden sercanı alkışlayı oktayı yuhaladık.böyle garip bir taraftarız işte...sene boyu adam gibi oynayan adamı son maçta yaptığı hatalardan dolayı idam ettik resmen...yine de giderse biraz para kazandırıp gider kesinlikle...

KocumVolkan

Alıntı yapılan: MeL_55 - 23 May 2009, 16:10:47

abi tam olarak hangi konudunda ayıp etti peki ?
sanane ben futbocluyum istediğim yere giderim mi dedim ?
yoksa samsunspor kim siz kimsiniz ayaklarına mı yattı..
vay be sevmiştik oktayı

MeL_55

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 23 May 2009, 16:46:31
abi tam olarak hangi konudunda ayıp etti peki ?
sanane ben futbocluyum istediğim yere giderim mi dedim ?
yoksa samsunspor kim siz kimsiniz ayaklarına mı yattı..
vay be sevmiştik oktayı

Yok Samsunspora laf etmedi. Sadece gitmek istedgini israrla dedi.

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: MeL_55 - 23 May 2009, 16:53:26
Yok Samsunspora laf etmedi. Sadece gitmek istedgini israrla dedi.
valla öyle dusunuyorsa gule gule kendı bılır

KocumVolkan

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 23 May 2009, 16:55:46
valla öyle dusunuyorsa gule gule kendı bılır

yok abi öyle kendi bilir felan !
sözleşmeyi imzalamasaymış beyfendi... öyle yada böyle zorlada olsa oynayacak..
1 sene önce oynadıgı takım mahalle takımıydı şimdi nerelere göz dikmiş.. bu kafayla görürüz onu kolbastı adnan gibi diplerde

Ollivanders

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 23 May 2009, 17:01:28
yok abi öyle kendi bilir felan !
sözleşmeyi imzalamasaymış beyfendi... öyle yada böyle zorlada olsa oynayacak..
1 sene önce oynadıgı takım mahalle takımıydı şimdi nerelere göz dikmiş.. bu kafayla görürüz onu kolbastı adnan gibi diplerde

yakındır onunda sonu ... boyle giderse. Arkamızdan vurulmaya alıstık zaten . Alibeykoyspordan gel samsunspora sonra seni baska bir yere biride desin ya samsunspor la sampiyonluk yasamak istiyorum diye >:(