Basın sözcüsü Başoğlu : İstifa ederiz . (Mayıs 2005)

Başlatan cem and naz55, 10 May 2005, 20:14:10

« önceki - sonraki »

cem and naz55

SAMSUNSPOR BASIN SÖZCÜSÜ MAZHAR BAŞOGLU YENİ SEZONDA ŞEHİRDEN DESTEK GELMEZSE İSTİFA EDEBİLECEKLERİNİ SÖYLEDİ BU ŞEHİRDE SAMSUNSPOR ÜSTÜNDEN RANT ELDE ETMEK İSTEYEN İNSANLAR VAR DEDEİ  KAYNAK..KARADENİZ GAZETESİ

curva55

İnşallah destek gelirde takım iyi yerlere gelirler.Tek başına bazı şeyler olmuyor zaten.

sejoe

takımın maddi durumu ortada.Yönetimin de şevkinin kırılmaması için takıma hem maddi hem de manevi destek vermeliyiz.Çünkü mazhar başoğlunun da dediği gibi bu takımın sırtından bir yerlere gelen insanlar, bırakın bu kulübe destek vermeyi adeta köstek olmaktadırlar(Anlayan anladı kim olduğunu). Maddi açıdan girilen bu darboğazdan çıkana kadar samsun şehrindeki insanların bu kulübe elinde geldiğince destek vermesi lazım.Yoksa sonumuz hiç birimiz istemesek te adana, eskişehir,bolu,vs gibi takımlara benzeyebilir. Bazıları takımın iddiası yok diye maça bile gelmiyorlar. Samsunlular bu takımın arkasında güçlü bir şekilde durduğu sürece bu kulüp hakettiği yere gelecektir. Onun için biraz daha sabır ve destek lütfen.

jean

sejoe arkadasim ben sana bu konuda katilmiyorum samsunspor asla bir adana eskisehir yada bolu gibi olamaz bu bence imkansiz tabi destek vermeliyiz her ne olursa olsun maclara gitmeliyiz ama o kadar da degil samsunspor asla o durumlara dusmez

gyuksel55

Alıntı yapılan: "cem"SAMSUNSPOR BASIN SÖZCÜSÜ MAZHAR BAŞOGLU YENİ SEZONDA ŞEHİRDEN DESTEK GELMEZSE İSTİFA EDEBİLECEKLERİNİ SÖYLEDİ BU ŞEHİRDE SAMSUNSPOR ÜSTÜNDEN RANT ELDE ETMEK İSTEYEN İNSANLAR VAR DEDEİ  KAYNAK..KARADENİZ GAZETESİ

bu açıklamadan sonra gazi belediye başkanı samsunspora herkesin destek vermesi gerektiğini ve belediye olarak samsunsporun yanında olduklarını olduklarını açıklamış...

jean

berusa kardesim niye hir cikarmaya calisiyorsun skyto seni elestirdi gayet normal laflarin hic iyi degil dogru durust konus niye durup dururken olay cikartiyorsun akilli ol diyorsun sen o sahisa ne yapabilirsink

yönetici

Bu topic Mayıs 2005'ten..

Başlığı açan arkadaşın affına sığınarak ilk sayfaya taşıdım..

O zamanlar İsmail Uyanık yönetiminde Basın Sözcüsü olan Mazhar Başoğlu,
eğer şehirden (esasen belediyeleri kastediyor) destek alamazlarsa istifa edeceklerini söylüyor..

Bugün Adnan Ölmez'in gazetesinde Y.Ziya Yılmaz'la ilgili sözlerini okuyunca aklıma geliverdi birden..

Gün ola harman ola, insan oğlu neler göre..

King Of The North

Samsunspor Samsunlularındır trabrumlu yönetim istemiyoruz.aralarındaki şerefsizi aruyorlarmış birazcık şerefleri varsa yaptıkları hataları kabul ederler.Yaptıkları yanlış transferler gönderdişkleri değerli topçular ve taraftara olan kinli tutumlarını söylerler.

O.YILMAZ

2005 yılındaki sözler ama bugün içinde bulunulan durum daha feci. Ama istifa gelmiyor. her hafta birilerinin ipi çekiliyor ama sorun ortadan kalkmıyor.

Taraftarın yönetime olan güveni yok denilecek azalmış durumda. Futbolcuların ise "kendi düşüncem" onlarında kalmamıştır. Yönetim değişikliği olduğu takdirde bunu öğreneceğiz. Gazetelere futbolcular rahatlıkla konuşacaklardır sorunun nedenini. Her ne kadar Celil'i gerek Samsunspor'dan ayrıldığı için gerekse Malatyaspor'a gittiği için yapmış olduğu tercihden dolayı kınayan yorumlar/düşünen kişiler olsa bile CELİL bu durumu daha önceden görmüş. O zamanlar bende dahil bir anlam verememiştik.