Hasan Sönmez; Coşkundere olmasaydı düşerdik

Başlatan Kodalak, 14 May 2009, 13:48:28

« önceki - sonraki »

kuzey55

bakın bugün sakarya küme düştü neden? ilk yarı 13 futbolcuyu kadro dışı bıraktılar.bu disiplindir bu takımın büyüklüğünü ismini onurunu korumaktır.sonuc ne olursa olsun cesur bi şekilde 13 as oyuncuyu kadro dışı bıraktılar.2. devre aldıkları futbolcular -ki çok üst düzey değiller- disiplinle,yürekle,azim ve istekle neler yapılacağını gösterdi ve şampiyon takımdan çok (30) puan topladılar.ligde de kalabilirlerdi belki ama olmadı.disiplin olmadığı sürece bu sene düşmediysek seneye düşeriz.şimdi alternatif yok diyoruz hakan akmanı yedek bekletiyoruz.kendini yırtarak oynayan volkanı yedeğe çekiyoruz.sonuç ne olursa olsun diğer adı geçen gençlere şans verilmesi taraftarıyım.bu sezon fuat köktaş gittikten sonra takım iyice gevşedi.mevcut yönetim ve mevcut hoca süper lig hedefi kapsamında disiplin,yönetim ve beceri sahibi değiller.öncelikle sağlam bir yönetim şart büyük hedefler için.ve en önemlisi disiplinli takıntısız bir hoca...

YaşarDoğu

en fazla ... git yazdılar başka ne gördün?Ertuğrul Hocanın zamanında staddaydım dedin aynı şey mi?

Sitede edilen Ercümet Hoca nın ne kadar moralini bozar Allah aşkına ?Stadda toplu edilen küfür mü moral bozar münferit edilen küfür mü? ???

ali ihsan

Yarın bir maça çıkacak olsak ben Ercüment Hocanın kadrosunu yazar,hangi dakikada kimi çıkaracağını adım gibi bilirim.Hiç mi rakip analiz edilip ona göre takım kurulmaz veya oyuncu seçimi ona göre ayarlanmaz.Bu nedenle hep deplasmanlardan eli boş döndük işte.

Bence Ercüment hoca yetersizdir.Hedef Süper lig olacaksa onunla olmayacağı kanaatindeyim.Ha amaç ligde kalmaksa hayrettin lede ligde kalırdık.

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 14 May 2009, 16:28:06

Bence Ercüment hoca yetersizdir.Hedef Süper lig olacaksa onunla olmayacağı kanaatindeyim.Ha amaç ligde kalmaksa hayrettin lede ligde kalırdık.

Alın size denklemin sonucu

Enazından Hayrettin Hoca takımı koşturuyodu

55erhan55

uzun lafın kısası şu ki hasan saolsun herşeyi ortaya dökmüş takımdaki papazların kimler olduğu net bir şekilde ortaya çıktı.sercan,sefa bu takımdan bir an önce uzaklaştırlmalı başka bişeyi tartışmanın anlamı yok herşey belli.

Kodalak

Alıntı yapılan: slymnbsrn - 14 May 2009, 16:26:59
en fazla ... git yazdılar başka ne gördün?Ertuğrul Hocanın zamanında staddaydım dedin aynı şey mi?

Sitede edilen Ercümet Hoca nın ne kadar moralini bozar Allah aşkına ?Stadda toplu edilen küfür mü moral bozar münferit edilen küfür mü? ???

Şimdi bu yazışma saz atışması gibi uzar gider ben şunu söylüyorum Ercüment Hoca iyi bir SAMSUNSPOR'ludur vede iyi bir hocadır.

YaşarDoğu

Peki şöyle noktalıyım bende Ercüment Hoca iyi Bir Samsunludur ve Samsunsporludur.

Amaaa teknik kapasite ve takım idaresi iyi değildir.

ha gönlünüz Samsunspor un Lİg A da mücadele etmesini isteyorsa Ercüğment Hocayla devam etme düşüncesinde olabilir. Benim yüreğim ,kalbim ne derseniz deyin bidaha böyle stresli bir sezon geçirmesi taraftarı değil zaten kaldırmazda :(

AntZ

14 May 2009, 16:38:50 #37 Son düzenlenme: 14 May 2009, 16:41:47 Ant55
Alıntı yapılan: aliihsan55 - 14 May 2009, 16:28:06
Yarın bir maça çıkacak olsak ben Ercüment Hocanın kadrosunu yazar,hangi dakikada kimi çıkaracağını adım gibi bilirim.

Bütün iddaacılar ezberledi hocam, deplasmanda oynuyorsak banko 1, sürpriz kuponlara 0...
Evinde maç kazanabiliyorsan sende bir mantalite eksikliği vardır! Bizi evinde yenemeyen haftalarca kimsenin yüzüne bakamaz hale geliyordu, bundan daha büyük ayıp olur mu  >:(

Şahsi fikrim, deplasmandan nasıl puan, maç kazanılacağını bilmeyen hocayla bu iş olmaz... Şampiyonluk parolası da bellidir, evinde 3 deplasmanda 1, ortalama 2 puan... Evinde kaybedersen de deplasmanda telafi edeceksin.

İyi niyetinden şüphemiz yokta, bu hocayla mı seneye şampiyonluğa oynayacağız? Nasıl olacak bu iş?

Kodalak

Neyse arkadaşlar asıl konuya dönelim

Konu Hasanın önemli olan açıklamalarıydı..

Hepimizin ORTAK SEVDASI SAMSUNSPOR

YaşarDoğu

Hepimiz Samsunluyuz kaçımız Samsunporluyuz?(futbolculara)

Lazuri Bere

Alıntı yapılan: 35ama55 - 14 May 2009, 14:57:54
Elin Bursalısı kadar olamayanlar da utansın ..

Bu kelime sanki biraz agir kacti arkadasim?

harbisamsunsporlu5517

hayrettın hocayı begenir oldunuz demek bir müddet sonrada ercüment hocayı begeniriz geri isteriz artık ;D

YaşarDoğu

Hayrettin hocayı beğenme değil Süleyman ım Kondisyon  açısından iyiydi demek istedik ;)

eLLis

Hasan ın bu konuşmasını öz Samsunlu yapamıyor şu zamanda helal olsun takımdaki sözde Samsunlulardan fazla düşünüyor kulübü Hasan ın dediği adamları göndercekler aslında takımdan

kaptan 55

merak etmeyin elbet birgün sercan efendiyede arkadan vuran olur.(tekmeyi)