Belediyeden Samsunspor'a İlk Somut Destek ( Hepsi hikaye )

Başlatan kuzey55, 13 May 2009, 09:30:41

« önceki - sonraki »

kýrmýzýbeyaz55

13 May 2009, 18:41:18 #45 Son düzenlenme: 02 June 2009, 16:59:53 kýrmýzýbeyaz55
bu caddeler 350 araçlık park kapasitesine sahip..Saati 2 TL olsa 1 saatlik total 700TL
günlük olarak hadi ASGARİ OLSUN O DA: 6 saat bizim FULL DOLULUK oranı sabiti olsun..Günlük ciro asgari  4200 TL, aylık ciro asgari 126.000 TL  yaklaşık 8-10 kişilik görevli maaşı ve vergiler düşerse aylık net kar 100.000 TL..
yıllık NET KAR ASGARİ  1.200.000 (birmilyonikiyüzbin) TL

Yalnız işletebilmek çok önemli!!

cem and naz55

AntZ

13 May 2009, 19:05:39 #48 Son düzenlenme: 13 May 2009, 19:12:24 Ant55
Alıntı yapılan: kırmızıbeyaz55 - 13 May 2009, 18:41:18
Yalnız işletebilmek çok önemli!!

Benimde gözümü korkutan kontrolün zor olması, belki çok basit bir olay ama 10 sene kadar önce AŞTİ de gördüğüm manzaradan sonra bu gibi durumlarda denetleme ve ilgili kişilerin güvenilirliğinin çok önemli olduğunu düşünüyorum.

AŞTİ de WC girişlerinde normalde fişinizi alıp paranızı veriyorsunuz, ama görevliler girenlerin neredeyse tamamında insanları turnike aralarından geçiriyorlardı. Şikayet kutusuna yazdım ama onlar nereye gidiyor bilmiyorum  ;D

Hergün binlerce kişinin kullandığı bir işletmede küçük miktarlarla büyük soygunlar nasıl oluyor gözümle gördüm. Başka kimse mi görmez ya da nemalanan tahmin edilenden fazlamıdır siz düşünün artık!  :-[

cem and naz55

kýrmýzýbeyaz55

Alıntı yapılan: Ant55 - 13 May 2009, 19:05:39
Benimde gözümü korkutan kontrolün zor olması, belki çok basit bir olay ama 10 sene kadar önce AŞTİ de gördüğüm manzaradan sonra bu gibi durumlarda denetleme ve ilgili kişilerin güvenilirliğinin çok önemli olduğunu düşünüyorum.

AŞTİ de WC girişlerinde normalde fişinizi alıp paranızı veriyorsunuz, ama görevliler girenlerin neredeyse tamamında insanları turnike aralarından geçiriyorlardı. Şikayet kutusuna yazdım ama onlar nereye gidiyor bilmiyorum  ;D

Hergün binlerce kişinin kullandığı bir işletmede küçük miktarlarla büyük soygunlar nasıl oluyor gözümle gördüm. Başka kimse mi görmez ya da nemalanan tahmin edilenden fazlamıdır siz düşünün artık!  :-[

Arada biz de çıkarız kontrole o zaman müdahele ederiz yakalarsak ;)

AntZ

Alıntı yapılan: kırmızıbeyaz55 - 13 May 2009, 19:15:23
Arada biz de çıkarız kontrole o zaman müdahele ederiz yakalarsak ;)

Bizim taraftar zaten bir sahaya çıkıp oynamıyor.  ;D Daha ne yapalım be abi?  ;)

kýrmýzýbeyaz55

Alıntı yapılan: Ant55 - 13 May 2009, 19:29:29
Bizim taraftar zaten bir sahaya çıkıp oynamıyor.  ;D Daha ne yapalım be abi?  ;)

Aslında o dediğini de yaptı...Sadece bu taraftar azami 15 puan kurtarmıştır..

since1965

Ben mantıga bakıyorum.Seçimden önce Samsunspor benim gündemimde yok diyenler.Şimdi Samsunsporumuza kalıcı kaynaklar yaratmak için adım atıyolar.Gerisi zaten gelecek.

jean

bu tur seylerin cogalmasi lazim ilk olarak fena degil sanki

Akyol

verse ya meydanda ki otoparkı o zaman olayın %40 ı hallolur o kadar otopark var işimizi değnekçi zihniyeti bırakıyoruz yardım isteği güzel ama bana kalırsa şekli yanlış  :-\

KocumVolkan

Alıntıtrabzonluyum diyenler güzelce park edip samsunspora yardım edecekler artık çok iyi olmuş...

:D haber exen den bir yorum... :D  hadi hayırlısı öyle yada böyle yavaş yavaş birşeyler olucak gibi

jean

abiler ajansspor sitesinde yorum yazan arena55 i taniyan varmi aranizda birseyler yaziyor surekli hicbiri dogru cikmiyor bosuna seviniriyorum bende ismail uyanik gelecek yazmis bugun 5 tanede oyuncuyla anlasmisiz deidgine gore

oguz_5528

Daha büyük şeyler yapılmalıı tabii bu başlangıç yıllar sonra ama..daha büyük şeylerrr yusufcuk hadii bakimm ...:D

AntZ

13 May 2009, 23:06:17 #59 Son düzenlenme: 13 May 2009, 23:41:22 Ant55
Alıntı yapılan: jean - 13 May 2009, 23:01:55
abiler ajansspor sitesinde yorum yazan arena55 i taniyan varmi aranizda birseyler yaziyor surekli hicbiri dogru cikmiyor bosuna seviniriyorum bende ismail uyanik gelecek yazmis bugun 5 tanede oyuncuyla anlasmisiz deidgine gore

Sanmıyorum kardeşim, bu siteden birisi  bu sözleri ulusal bir sitede yazmaz;  >:(

Alıntımustafademirin federasyonda olanborclarıkalkması icin sözvermis eger busöztutulursa efsanebaskan ismail uyanık takımın basına gelecek

sosyolog kardesim bunu sayın hakkı yesilyurt dan ögrendim

Doğrudur ya da yanlıştır bilmiyorum ama doğruysa da Hakkı Yeşilyurt u çok iyi bir Samsunsporlu olarak biliyorum, bu yüzden takıma zarar vermemek adına yazmamış olabilir gazetesinde, arena55 gibi kişilerde yazacaklarını ah bir düşünerek yazsalar   >:(