Belediyeden Samsunspor'a İlk Somut Destek ( Hepsi hikaye )

Başlatan kuzey55, 13 May 2009, 09:30:41

« önceki - sonraki »

kuzey55

AlıntıSamsun Büyükşehir Belediyesi, Samsunspor'a kaynak sağlanması için önümüzdeki haftadan itibaren İstiklal Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi'nde ücretli park sistemine geçiyor.
Samsunspor yönetimi ile Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz arasında uzun zamandır süren görüşmeler, sonunda meyvesini vermeye başladı. Kulüp Başkanı Hakkı Tomaç önümüzdeki haftadan itibaren İstiklal Caddesi ve Cumhuriyet Caddesinde ücretli park sistemine geçileceğini, buradan elde edilecek gelirin de Samsunspor'a geleceğini söyledi.
Bu çalışmanın Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından atılan önemli bir adım olduğunu ifade eden Başkan Tomaç, " Başkan Yusuf Ziya Yılmaz ile son görüşme gayet olumlu geçti ve Başkan Yılmaz, Samsunspor'a kaynak sağlanması yönünde ilk çalışmayı başlattı. Güzel haberlerin ilerleyen günlerde de süreceğine inancımız inancımız tamdır" diye konuştu.

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=11726

Kodalak

Çok güzel bir gelişme inşallah böyle devam ederler...

Birde güzel bir yönetim gelse ya FUAT KÖKTAŞ yada TURGUT TÜFENK başkanlığında  süper olur...

55.hakan

bu sabah bundan daha iyi bir haber olamazdı transfer yasağımız kalkarsa gelen para bir işe yarayabilir

kaptan 55

çok çektirdin be başkan bize yıllardır ama artık yeter insafa gel bu şehrin en büyük markasını göz ardı etme lüksün yok

King Of The North

Uzun zamandır ligde kalmamız dışındaki en iyi haber benim için.Olması gereken du buydu.3.lig takımlarının bile otopark,düğün salonu v.s. gibi sabit gelirleri varken Samsunsporumuzun bunlardan mahrum bırakılması akilane bir durum değildi.

Kais

Sana bir zaman bırakılan siyah çelenki çiçeklerle süslü çelenk yapmak senin elinde demişti bu taraftar.İnşallah devamı gelirde bir gün kapına beyaz çelenk bırakırız..

kaptan 55

antalyaspor'a sırf otoparklardan yıllık 1 milyon dolar gelir sağlanıyomuş ee gerisinin hesabınıda siz yapın biz nasıl yarışıcaz bu takımlarla.daha önceki yazılarımdada vardır her ne şekilde olursa olsun belediyenin desteği şart.

Akyol

Hele şükür yarabbim sabah sabah bomba gibi haber inşallah devamı gelir süper oldu ;)

kumköylü ahmet

geliyor geliyor samsunumuza bir sene daha verelim geliyoruz insallah yeter artik surundugumuz bekle super lig

yaman55

Tufan

bu caddedeki park olayı ispark gibi olacaksa iyi gelir elde edilecektir. 3 senedir çok çektik şimdi birilerine çektirme zamanı gelmedi mi artık.

Akyol

bende ilk baştan sevindim ama sonrada düşündüm neden otoparklar değilde caddeler diye başka bişey çıkmasın altından? İnşallah yanılıyorumdur ama meydanda ki otoparklardan birisini verseydi daha mı iyi olurdu sanki diye de düşünmeden edemedim,sonuçta istiklal caddesi ve gazi caddesinden ne kadar para kazanabilir ki birde böyle düşünmek lazım inşallah büyük katkılar sağlanır kulübümüze

Nuri Asan

Samsunspor'un kurtuluşu toplanan paralardan değil,sabit gelir kaynağından olacaktı zaten.Umarım verilen bu sözler eskisi gibi havada kalmaz.Büyük Otelide isterük

CeLL-O

Seneye bomba gibi bir sezon geçireceğimiz sinyalleridir bu. Destekler bununla sınırlı kalmaz umarım. Seneler sonra büyükşehir belediyesinden gelen ilk destek , biraz olsun rahatlatacaktır Samsunsporumuzu..

Kodalak

cumhuriyet meydanında ki açık ve kapalı olan otoparklarda verilirse daha mükemmel olur,

ama olsun ilkadım atıldı gibi görünüyor gerisi dahada iyi bir şekilde gelir inşallah...