Belediyeden Samsunspor'a İlk Somut Destek ( Hepsi hikaye )

Başlatan kuzey55, 13 May 2009, 09:30:41

« önceki - sonraki »

55erhan55

bu sene ben umutluyum belediyeden somut adımlar atıp takımımızı ayağa kaldıracak inşallah! Tabi bide gelen paraları yemeyip takımın menfaaleri doğrultusunda  çalışan adam gibi bi başkan lazım daha önceki gelen paraların kimlere peşkeş çekildiği malum

Akyol

Olaya geniş çerçeveden de bakmak lazım bu desteği gören ve maça gelmeyen halkta belki uyanır ve sezon başı kombinelere hücum eder. Bunun için gazi,istiklal,meydan ve saathaneye SAMSUNSPOR kulübeleri konulmalı. Sezon başlamasına yakın temmuz sonu gibi çalışılmaya başlanmalı bu noktalardan bilet ve ürün satışı yapılmalı şehrin aklına SAMSUNSPOR tekrardan girmeli. Bu da belediyenin yardımcı olabileceği bir destek diye düşünüyorum.

Kais

her ilçe bir otopark verse ilk başta güzel olur :D

**KaR6**

Kodalak

METE_55

arkadaşlar bence hemen gevşemeyelim lütfen, YZY bence daha çok yardım ve destek yapmalı samsunsporumuza bizler meydandaki otoparklarıda istiyoruz arkadaş çünkü artık madara,maskara,rezil,utanç duyulacak durumlara ve giresun gibi,ordu gibi, antep belediye gibi,karabük gibi, takımlara karşı başımızın önde eğik gezmesini istemiyoruz.... baskı baskı baskı arkadaşlar lütfen bırakmayalım bu işin peşini çünkü her şey samsunspor için...

cembaba

Alıntı yapılan: CeLL-O - 13 May 2009, 10:41:07
Seneye bomba gibi bir sezon geçireceğimiz sinyalleridir bu. Destekler bununla sınırlı kalmaz umarım. Seneler sonra büyükşehir belediyesinden gelen ilk destek , biraz olsun rahatlatacaktır Samsunsporumuzu..

eski55

belediyeye ait otoparklar dururken sokağa park eden araçlardan samsunspora gelir sağlamak ne kadar samimi bunu tartışmak lazım .YZY yine başladı samsunspor taraftarıyla dalga geçmeye .

lucapicola

Öncelikle bu yerlerden aylık ne kadar gelir elde edilecek.Önce bunun hesabını bize yapsınlar.Çerez parası çıkmaz inş.

AntZ

Alıntı yapılan: lucapicola - 13 May 2009, 11:13:02
    Öncelikle bu yerlerden aylık ne kadar gelir elde edilecek.Önce bunun hesabını bize yapsınlar.Çerez parası çıkmaz inş.

Örneklerini incelemek lazım. Malatya da parkmetre uygulaması yapılıp geliri Malatyaspor a bırakılmıştı. Ama pek gelir elde edemediler. Tabi Malatya nın Irmakboyu ile İstiklal ve Cumhuriyet caddelerini kıyaslamak da hata olur. Samsun da hiç bir otoparkın İstiklal Caddesi kadar iş yapacağını da düşünmüyorum  ;D Düzgün işlerse olumlu bir adım.

Eleştirdiğimiz gibi teşekkür de edelim;
Alıntı yapılan: **KaR6** - 13 May 2009, 10:53:44
;)
buyuksun be yzy adamsın adam ;D ;D ;D

;D

kuzey55

kocaelide yürüyüş yolunda yapılan ve çok iyi para getiren bir uygulama bu...özellikle istiklal caddesindeki yoğunluğu düşünürsek azımsanmayack bir gelir olacaktır.ayrıca bunun devamının geleceğini düşünüyorum.şimdi samsunsporun adından bile hazetmeyenler ister istemez samsunspor için yardım yapmış olacaklar...hangi takımı tutarsa tutsun parası samsunspora gidecek bu da ayrı bir güzellik olsa gerek.

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: **KaR6** - 13 May 2009, 10:53:44
buyuksun be yzy adamsın adam ;D ;D ;D
devamı gelsinde ederız tesekkuru daha yolun basında durun bakalım ;D

AntZ

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 13 May 2009, 11:24:34
devamı gelsinde ederız tesekkuru daha yolun basında durun bakalım ;D

Bizimki gazla karışık teşekkür  ;) Biraz da gaz verelim belki işe yarar  ;D

Tufan

beyler cadde üzerindeki ceplerde gündüz sürekli araçlar girip çıkıyor yani uzun süreli park olmuyor İstanbuldaki gibi belediye çalışanları değnekci gibi takip ederse iyi gelir elde edilecektir.

**KaR6**

yaa benimki latife idi, baslangıc acısından iyi bir adım ama kesinlikle yeterli olmaz, hele de samsun gibi park parası vermeye alıskın olmayan bir şehirde..

kimsenin sokaga park edipte seve seve para vereceğini sanmıyorum, otoparka park eden adam bilir gunahını ama sokaga park edenden alınabilmesi çok zor..

onun yerine bi iki otopark baglansa kulube cok daha faydalı olur, meydanda ki ve belediyeye baglıysa gazi caddesinde katotopark gibi..